![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 05.07.2009
Reputacja: 1 | Anulowany zakład.
Witam! Wczoraj przytrafiła mi się taka o to historia Śledziłem na live mecz pomiędzy Liverpool - Sparta i po strzelonej bramce na 1:0 spojrzałem na kursy 1x2 na ten mecz. I ku mojemu zdziwieniu kurs na win Liverpoolu był 4.75 Zakład pomyślnie przeszedł 10s weryfikację i został zatwierdzony. Za jakiś czas został on rozliczony i wygrany pieniądze trafiły na moje konto. Dzisiaj jednak zakład został anulowany. Wiadomo że kurs na ten typ był błędem bukmacher ale czy mieli oni prawo mi go anulować jeśli przeszedł wcześniej wszelkie weryfikacje? Pytam na forum bo nie wiem czy jest sens się wykłucać Za pomoc będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 06.04.2009 Skąd: Kielce
Reputacja: 251 |
Hehehe,jasne,że mieli do tego prawo Jeżeli się dobrze orientuje,to mogą Ci zamknąć konto bez podania przyczyny,więc anulowanie zakładu który opierał się na źle dobranych kursach nie jest niczym niezwykłym i nie masz się nawet o co kłócić |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 15.06.2009 Skąd: z Forum
Reputacja: 514 |
Szczerze to nie wiem spytaj supportu tobetu, a nie zakładaj temat na forum Kiedyś też miałem fajną przygodę na live w tobecie. W meczu siatkówki już grali 2 seta, a był zakład jeszcze na zwycięzcę 1 seta |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 24.02.2010
|
A za jaką kwotę zagrałeś? Ja miałem kiedyś taką samą sytuację i mi nie anulowali, ale zagrałem za jakieś 5zł po kursie podobnym jak ty.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| anulowany zaklad;/ | maly_ZE | Betclic | 5 | 06-07-2011 16:19 |
| Anulowany zakład | petebull | Bwin | 4 | 14-01-2011 08:25 |
| Anulowany zakład - WTF? | Mr. Obinna. | Tobet | 8 | 04-10-2010 21:41 |
| Zakład na dokładny wynik w tenisie - zakład unieważniony? | pokeromaniak | Betsson | 2 | 17-06-2009 22:03 |