![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 05.06.2008 Skąd: Lublin
Reputacja: 36 | Problem z LIVEBET
Od kilku dni mam taki problem, że w Firefoxie nie działają mi zakłady LIVE na Tobecie. Działało sobie, działało, po chwili włączyłem ponownie zakłady LIVE i wyświetlił się komunikat "No connection, please try again". Niestety, zrobiło się tak na stałe i nijak nie mogę tego ominąć. Kasowałem ciasteczka, ale nie pomogło. Miał ktoś coś podobnego, albo wie co może być tego przyczyną?
__________________ Nic na siłę =) |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 06.04.2009 Skąd: Kielce
Reputacja: 251 |
A nie aktualizowałeś ostatnio przeglądarki?Albo masz wszystkie dodatki i wtyczki aktualne?
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 24.04.2010 Skąd: Świebodzin-Miasto Jezusa
Reputacja: 34 |
A próbowałeś na innych przeglądarkach? |
| | |
| | #4 | |
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1138 |
Nowy Firefox (przynajmniej ja tak mam) często stwarza problemy. U buków, na forum... Albo się przyzwyczaisz albo zmień przeglądarkę ale używaj innej do konkretnej strony. Ja np. Unibet i Betsson obsługuję tylko z IE
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 05.06.2008 Skąd: Lublin
Reputacja: 36 |
Dzięki za odpowiedzi. W IE właśnie wszystko działa w porządku. Przypomniałem sobie właśnie, że ostatnio też zacząłem mieć problemy z przeglądaniem strony FIVB.. te wszystkie okienka ze zdjęciami czasem się przycinały itd. Chyba faktycznie trzeba będzie pomyśleć nad zmianą przeglądarki
__________________ Nic na siłę =) |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Problem | Daniel111 | Bet-at-home | 0 | 21-09-2009 15:38 |
| Problem. | MrZoob | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 3 | 14-03-2009 18:54 |
| Problem z GG | peja | Off Topic | 22 | 24-04-2007 12:26 |
| problem | ravix2 | Moneybookers - Skrill | 1 | 20-02-2007 14:11 |