![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #542 | |
| Dołączył: 08.11.2006
Reputacja: 77 | Cytat:
| |
| | |
| | #543 |
| Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Ostrów Wielkopolski/Poznań
Reputacja: 91 |
Nie pracuje tam, a bronie ich dlatego że ja nigdy z nimi problemów nie miałem. Jeśli chodzi o te krytyczne posty, to ja mogę sobie porobić 15 nowych kont na forum i w tematach Bwina, Unibetu i reszty buków pisać takie pierdoły chociaż nigdy tam nie obstawiałem (ale z pewnością jakieś problemy zawsze tam są więc inni mogą myśleć że mam rację). Gdybyś Ty forin to napisał to podszedłbym do tego inaczej niż ktoś kto napisał na forum 3 posty. |
| | |
| | #545 |
| Dołączył: 14.10.2009
Reputacja: 18 |
Ja tam z Tobetem nie mam zadnych problemow.Jak dla mnie to calkiem spoko buk jedynie co mnie u nich denerwuje to późne wystawianie kursow ale poza tym to nie mam innych zastrzeżeń.
|
| | |
| | #546 |
| Dołączył: 14.03.2011 Skąd: Polska
Reputacja: 63 |
Nie tak dawno temu dziwiłem się, że Tobet każe komuś przejść ponowną weryfikację a dzisiaj trafiło na mnie. Dziwne to, bo jeszcze w grudniu pytałem się czy będą tego ode mnie wymagać i dostałem zapewnienie że nie. Że moje konto jest w pełni zweryfikowane. A dzisiaj niespodzianka. Gość mi mówi, że nie mają żadnych moich dokumentów. Bardzo to dziwne, bo przecież wszystko im wysyłałem te 1,5 - 2 lata temu. Tyle, że wtedy pamiętam wysyłało się to do angielskiego supportu na e-mail. To ja się pytam co się stało z moimi dokumentami, które kiedyś im wysyłałem. Oczywiście na czacie odpowiedź, że nowe przepisy LGA i wymagają tego od każdego co zleca wypłatę w nowym roku. No nic zuploadowałem to na ich stronę i zobaczę czy wszystko będzie ok.
|
| | |
| | #548 |
| Dołączył: 14.03.2011 Skąd: Polska
Reputacja: 63 |
I już po ponownej weryfikacji w Tobet. Także polecam. Chociaż z małym zgrzytem. Mianowicie dzisiaj zażyczyli sobie jeszcze strony profilowej Moneybookers, chociaż u mnie Moneybookers jest tylko pośrednikiem. Korzystam z P24 by Moneybookers. Ale po wysłaniu screena strony profilowej MB, ponowna weryfikacja zakończona (mam nadzieję, że ostatnia). Także tempo bardzo szybkie. Wczoraj i dzisiaj wysłane dokumenty i już dzisiaj pozytywnie zakończona weryfikacja.
|
| | |
| | #549 |
| Dołączył: 19.12.2011
Reputacja: 2 |
Powrót do mojej wesołej sytuacji, która ciągnie się już 2 miesiące. Przypomnę: wysłałem pieniadze z nie swojego Moneybookers. Złamałem regulamin- nie miałem o nim zielonego pojęcia. Po 50 mailach, screenach, wyjaśnienia odblokowali mi konto. Jednak dopiero wtedy powiedzieli, że moje pieniądze wysłali na konto kumpla, do którego Moneybookers należy. Po miesiącu i burzliwej wymianie maili kumplowi w końcu odblokowali Moneybookers. Pieniędzy nie ma, support się nie odzywa. Jakieś porady co mam dalej robić z tymi złodziejami? |
| | |
| | #550 |
| Dołączył: 10.12.2006 Skąd: z ulicy
Reputacja: 6 |
Czemu od razu złodziejami? Tak samo Ciebie można nazwac oszustem, bo tłumaczenie sie nieznajomoscia regulaminu to nie jest argument. To tak jakbys jechał pijany rowerem i tłumaczył sie,ze nie wiedziałes, ze to jest zakazane. Jak dla mnie mimo paru drobnych minusów, uważam Tobet za dobrego buka. I tak apropo znikoma oferta live jak dla mnie nie jest minus |
| | |
| | #551 | |
| Dołączył: 19.12.2011
Reputacja: 2 | Cytat:
Dlatego są złodziejami bo otrzymałem od nich 3 maile w których informowali mnie, że moje pieniądze wysłali na konto kolegi. Kolega ich nie widział, więc wysłałem jeszcze jednego maila z zapytaniem o kasę. Napisali, że już 2 miesiące temu wysłali ją kumplowi. Gdy kumpel ich opier*olił bo jej nie otrzymał napisali: "Witamy serdecznie, Uprzejmie informujemy, że środki, o których Pan mówi zostały zostaną przekazane na Pana zarejestrowane konto bankowe w ciągu 5 dni roboczych. W razie jakichkolwiek pytań bądź wątpliwości chętnie zaoferujemy naszą pomoc. Miłego dnia!" Gdybym się kilkanascie razy nie upominał to miałbym ***** a nie pieniądze. | |
| | |
| | #552 |
| Support Dołączył: 24.06.2009
Reputacja: 52 |
Konkurs na Facebooku: Zasady konkursu są bardzo proste. Wszyscy nasi znajomi (którzy lubią nasz Profil) mogą wziąć udział w zabawie polegającej na wytypowaniu wyników 18. kolejki T-Mobile Ekstraklasy. Typujemy dokładne wyniki wszystkich ośmiu spotkań. Osoba, która wytypuje najwięcej prawidłowych wyników otrzyma od nas 200 złotych na konto gracza. Aby wziąć udział w konkursie trzeba: 1) Polubić nasz profil 2) Mieć konto w Tobet.com (na które przelejemy nagrodę dla najlepszego typera). WAŻNE! Typy oddajemy do piątku, do godziny 17:30.
__________________ > Promocyjny link do rejestracji w Tobet! < |
| | |
| | #554 |
| Dołączył: 30.07.2009 Skąd: Łomża
Reputacja: 19 | |
| | |
| | #555 |
| Dołączył: 30.12.2011
Reputacja: 1 |
Mam pytanie. Na kiedy jest przewidywany najbliższy bonus powitalny?
|
| | |
| | #556 |
| Dołączył: 25.11.2010 Skąd: Łódź
Reputacja: 16 |
A propos postu Amigo.Kliknąłem dzisiaj na wypłatę i patrzę ,że status konta niezweryfikowane a papiery przesyłałem 14 m-cy temu,a więc nie aż tak dawno temu. Nie czekałem aż poproszą o scany tylko sam wysłałem razem ze zrzutem z konta MB,bo zależy mi,żeby dostać kasę w piątek.Pamiętajmy ,że w weekendy ich dział finansowy nie pracuje. Dokumenty przesłałem na adres angielskiego supportu,bo jest czynny do 4.00 rano. Mam nadzieję ,że to przyspieszy mój proces drugiej weryfikacji. |
| | |
| | #557 |
| Znawca Dołączył: 03.06.2010 Skąd: Szczecin
Reputacja: 891 |
Bjoergen-reszta ZWROT 2,50 Tobet stawka 2/10 Prosimy poczekać na odpowiedź operatora. Czat rozpoczęty 'Martyna' Martyna: Witamy na Live Chat w Tobet. Martyna: W czym mogę pomóc? xx: witam xx: dlaczego mój zakład na zywo został anulowany? xx: to jest cos dla mnie niebywałego xx: ostatnie 2 zakłady za 60zł że bjorgen nie wygra zawodów Martyna: Sprawdze to dla Pana Martyna: Proszę o moment xx: to co sie dzieje jest dla mnie nieprawdopodobne xx: i prosze mi nie pisać że kurs był niewłaściwy xx: skoro na innych bukmacherach kurs na zwycięstwo bjorgen był przed biegiem ok 1,7 Martyna: Przekazałam Pańskie zapytanie do naszego bukmachera Martyna: Mam nadzieje ze za chwile otrzymam odpowiedź w tej sprawie xx: ok xx: poczekam xx: nie zostawie tak tego zakładu Martyna: Kurs na to zdarzenie powinien wynosić 1.47 xx: to prosze po takim kursie mi rozliczyc ten zakład Martyna: Zakład ten został anulowany z uwagi na niewłaściwy kurs na to zdarzenie xx: a nie anulowac Martyna: Przykro mi ale nie ma możliwości zmiany kurs na zdarzenie na danym kuponie xx: chciałem zagrac ze bjorgen nie wygr i prosze o rozliczenie zkałdu wg prawidłowego przez was kursu xx: zagrałem na żywo xx: to jest dla mnie skanda xx: czuje się oszukany Martyna: Rozumiem Pana ale nie ma takiej możliwości od strony technicznej xx: i co mam zrobic Martyna: Niestety ale Pański zakład pozostanie anulowany ponieważ został zawarty z nieprawidłowym kursem xx: wygrałem Martyna: Przepraszamy za nieprzyjemności z tym związane xx: w takim razie chciałbym dostac rekompensate za pomyłke xx: to jest pełna manipulacja xx: czy dostane w związku z tym jakąś rekompesatę? Martyna: Niestety ale nie możemy zaoferować Panu takiego bonusu xx: brak słow Dodam ze zaklad zostal zagrany PRZED drugim cwiercfinalem !! Ukradli mi 180zł !! Na Bet365 byl kurs 1,70 na Bjoergen win a wiec na NIE WYGRA 2,45 to idealnie pasujacy kurs !!! SKANDAL !! |
| | |
| | #558 | |
| Moderator Dołączył: 07.11.2010 Skąd: Lublin
Reputacja: 1094 | Cytat:
__________________ | |
| | |
| | #559 |
| ModTeam Dołączył: 16.10.2009 Skąd: Obywatel Świata
Reputacja: 2570 |
Cały Tobet Soltysiao ja bym Ci proponował jeszcze raz napisać do supportu i może trafisz inna osobę niż Martyna. Ona jest tak głupia że nie mam pytań, no chyba że wszyscy się tam podpisują jako Martyna |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| BetClic - opinie | Vader | Betclic | 105 | 10-05-2012 00:30 |
| Ladbrokes - opinie | Marcin-Odra | Ladbrokes | 5 | 19-06-2011 18:29 |
| prosze o opinie.. | Bajeczny gracz | Kupony | 2 | 15-11-2006 20:10 |