![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 | Tobet - opinie ![]() W tym temacie czekamy na wasze opinie na temat bukmachera Tobet. Co Wam się w nim podoba, a co nie? Na co zwracać uwagę przy graniu itp. Ich mocne, a także słabe strony. Temat na pewno przydatny dla nowych graczy, którzy chcą rozpocząć grę u tego bukmachera. Co sądzicie o Tobet?
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 26.03.2009
|
Ja starałbym sie uprzedzać graczy raczej tylko o mocnych stronach buka. Słabe to mogę podawać , ale raczej nie publicznie.
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 17.04.2007
Reputacja: 1117 |
Nie wiem jak w innych dyscyplinach ale oferta tenisa dość dobra w tobecie. Ilość turniejów nie poraża (np. na Australian Open nie mieli debli), ale często w pierwszej rundzie turnieju mają handicapy gemowe, co na początku turnieju jest rzadkością u innych buków. Mnie osobiście ten buk się podoba jako uzupełnienie innych (typuję tenis), fajną sprawą są zakłady bez ryzyka, na przestrzeni ostatniego miesiąca były chyba trzy |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 28.01.2010 Skąd: Indeks FTSE
|
Bardzo dobry buk. Wypłaty nawet większych kwot na konto bankowe, w ciągu 24h znajdują się na mBanku |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 28.01.2010 Skąd: poznań
|
I zakłady przyjmowane w ułamku sekundy. Klik i już |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 28.02.2009 Skąd: Chodzież
|
a jaka minimalna wpłata?
|
| | |
| | #7 | |
Reputacja: 785 | Cytat:
Jest taki temat-> Wpłaty/ Wypłaty pieniędzy Tam wszystko znajdziesz... Przy okazji jest też promocja-> Promocja w Tobet - 100% do 200 zł dla nowych graczy!!!
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 30.12.2009 Skąd: Zywiec
Reputacja: 5 |
Buk świetny. Jestem w nim o tygodnia, zleciłem wpłatę w niedzielę, a na następny dzień pieniędze były na koncie. Oferta dobra. Serdecznie polecam!
__________________ Give them nothing! But take from them everything... |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 09.01.2010 Skąd: Tychy
|
Jak przebiegają sprawy formalne? Wypłaty są sprawne? Co sądzicie o obecnym bonusie? Jak działa stronka? (dobrze, czy muli) Co na temat supportu? Proszę o opinie.. |
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 23.06.2008 Skąd: Poznań
|
najlepszy buk u jakiego grałem, wypłaty bardzo szybkie zlecam wieczorem wypłate a następnego dnia po południu pieniądze są już na koncie. Jeśli chodzi o formalności to odemnie nie chcieli żadnych dokumentów, wpłata z konta jest potwierdzeniem naszej tożsamości. Szeroka oferta zakladów wszystko czytelne i miłe dla oka. Kursy porównując do innych konkurencyjnych zakładów naprawde dobre i często dają zakład bez ryzyka do 20 zł, teraz na olimpiade widze że znowu na skoki i biegi |
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 02.01.2010
|
Bardzo polecam! Na slotach z 20 zł zrobiłem 800 ;] Wypłata bez żadnych problemów
__________________ |
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 27.12.2009
|
Siedzibe mają w Krakowie, macie namiary? siędzą tam polscy traderzy i obsługa klienta, wszyscy załatwiona robota po znajomści z terroristem. Co jak co ale gosc wszystkich znajomych sciagnął, szkoda że nie luzałem mu dupy jak była okazja. PS. Pani Justyna z obsł klienta nie wie co to HC |
| | |
| | #13 |
| Dołączył: 08.11.2009 Skąd: Asus F5Mseries
|
Pierwsze wrażenie pozytywne. W piątek przelałem pieniążki przelewem bankowym, dzisiaj w godzinach popołudniowych były zaksięgowane na koncie Tobet. W ciągu 5 minut od postawienia pierwszego zakładu dostałem 100 % bonus. Kursy nie powalają ale nie są też najniższe. Nie wiem jak z wyborem oferty bo gram tylko w niektóre ligi piłkarskie a te są dostępne także dla mnie ok. Mam nadzieję że od przyszłego tygodnia będzie dostępna polska liga żużlowa bo to druga dyscyplina, w którą się bawię :P Live chat w języku polskim, obsłga bardzo miła ( z niemiłą się jeszcze nie spotkałem Reasumując polecam bukmachera, chociażby po to, żeby ogolić go z bonusa, z którego obrotem nie miałem nigdy problemów. Pozdrawiam! |
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 04.04.2010
|
Baniak tu jest to musi byc dobra firma. Moim zdanim maja +5
|
| | |
| | #15 |
| Dołączył: 09.11.2008
Reputacja: 33 |
zleciłem wypłate na konto 29marca do dzisiaj kasy nie mam pisze do nich zobaczymy co dalej z tego wyniknie
|
| | |
| | #16 |
| Dołączył: 24.08.2007 Skąd: Świdnik
Reputacja: 2 |
Bardzo fajny buk. Ogólnie na P.S. wiecej info o samym buku niż o wpłatach / wypłatach wiec powinienem posta wrzucić do tematu zbiorczego za co z góry przepraszam |
| | |
| | #17 |
| Dołączył: 06.09.2007
Reputacja: 55 |
Korzystam z konta zaledwie od tygodnia, poprzez ten okres moje spostrzeżenia to: |
| | |
| | #18 |
|
Hej. Przy wyplacie 600zl nie chcieli zadnego dokumentu. Po zleceniu wyplaty nastepnego dnia pieniadze mialem na koncie wiec kolejny +, wczesniej pisalem opinie o Tobet i tez byly same + ale teraz po dwoch miesiacach gry musze stwierdzic, ze minusem i to jak dla mnie duzym jest pozne dodawanie niektorych zdarzen. jako osoba pracujaca od 7 do 15 mecze obstawiam wieczorem dnia poprzedniego niestety w Tobet kila lig m.in rosyjska dodawana jest w dzien meczu ( kilka godzin przed)
|
| | |
| | #19 |
Reputacja: 785 |
Możesz napisać na czacie albo wysłać maila z prośbą o wystawienie konkretnych meczów i powinni Ci to wystawić.
__________________ |
| | |
| | #20 |
|
Nie no Vader, az tak zle to ze mna nie jest |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |