![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 04.04.2008
| TOBET - sposób na wszystko
Sprawa dotyczy rozliczenia zakładów. Zagrałem 1 zakład , do wygrania 80zl , po ponownym zalogowaniu się na konto patrzę ze kupon wygrany. Za całość zagrałem 2 mecze . Niestety /stety kupon przegrany. Wchodzę ponownie na konto a tu ku zaskoczeniu na koncie -80 zl !! Poniżej prezentuje rozmowe z przedstawicielem firmy Tobet. Prosimy poczekać na odpowiedź operatora. Czat rozpoczęty 'justyna' justyna: Witamy na Live Chat w Tobet. justyna: W czym mogę pomóc? ŁK: witam, ŁK: prosze mi wytlumaczyc jakim cudem mam na koncie -80 zl ?? justyna: Sprawdze to dla Pana justyna: Proszę o moment ŁK: ok justyna: Poprawiliśmy rozliczenie następującego zakładu: justyna: 14.05.2011 10:30 ŁK: ok 15 zagrałem bo wg tego co było na koncie mój kupon był wygrany ŁK: teraz spradzam wyniki i tu ku zaskoczeniu na moim koncie jest -80 !!!!! justyna: Przykro mi ale zakład został początkowo źle rozlicozny justyna: Prosze wpłacić brakujące środki na konto Tobet ŁK: czy pani widzi co pisze ?? ŁK: panstwa blad a ja mam za niego ponosic odpowiedzialnosc ?? ŁK: wg jakiego to prawa dziala ?? justyna: Zgodnie z naszym regulaminem: justyna: 2.8 Nie oferujemy zakładów na kredyt. Jeżeli zdarzy się błędne zarejestrowanie rezultatu zdarzenia sportowego i na konto użytkownika Tobet zostanie niesłusznie przekazana kwota wygranej, zastrzegamy sobie prawo do obciążenia jego konta kwotą stanowiącą równowartość tej wygranej. Jeżeli po tej operacji saldo konta będzie ujemne (np. gdy środki te zostały wykorzystane do zawarcia innego zakładu), posiadacz konta ma obowiązek zwrócić błędnie przekazaną mu kwotę. justyna: Wyraził Pan zgodę na nasz regulamin rejestrując konto Tobet ŁK: pansto popelniaja blad a ja za to place ŁK: to jest chore ŁK: a co jak nie wplace za panstwa pomylke justyna: Przykro mi ale nadal będzie Pan miał ujemne saldo konta Tobet ŁK: ale przez panstwa pomylki bo inaczej tego nie mozna nazwac ŁK: tracicie klientow justyna: Raz jeszcze uprzejmie proszę o wpłacenie brakujących środków ŁK: a ja nalegam o rzetelne wykonywanie swojej pracy , za bledy trzeba ponosic odpowiedzialnosc a nie zwalac ich na innych ŁK: kazda inna firma ŁK: szanujaca swoich klientow justyna: Proszę o wpłącenie brakujących środków zgodnie z naszym regulaminem justyna: Wyraził Pan zgodne na nasz regulamin rejestrując konto Tobet ŁK: nie postepowal by w taki sposob justyna: Szanujemy naszych klientów i postępujemy zgodnie z naszym regulaminem ŁK: mam nadzieje ze "reklama " ktora właśnie pani zaprezentowała zachęci wszystkich państwa potencjalnych klientów ktorzy korzystaja z roznych forum na zakladanie kont u innych bukmacherow niz u panstwa justyna: Przykro mi że taka sytuacja miała miejsce ale zgodnie z naszym regulaminem musimy Pana poprosić o wpłacenie brakujących środków ŁK: popelniliscie panstwo blad,uznajac jak sie okazalo zaklad ktory nie byl wygrany. Kwota ktora zostala wygrana przez ten zaklad zostala postawiona na mecze ktore , jak sie okazalo zostaly przegrane , czyli automatycznie nic panstwo nie stracili .Zamiast uznac winne po swojej stronie , w tym wypadku i tak nic panstwo nie stracili . Panstwo w ramach walki o klienta domagaja sie wplaty na konto za panstwa pomylke. justyna: Pragnę Panu zaznaczyć iż postępujemy zgodnie z naszym regulaminem na który wyraził Pan zgodę ŁK: decydujac sie na panstwa firme uwazalem panstwa za rzetelna firme, jak sie okazuje firma ta nie ma nic wspolnego z tym. Kazda szanujaca sie instutycja potrafila by sie przyznac do sowjej pomylki a nie wymagac od swojego klienta aby ponosil odpowiedzialnosc za bledy firmy ktorej zaufal justyna: Przykro mi ale nie zmienimy naszej decyzji w tej sprawie justyna: Niesłusznie otrzymał Pan wygraną ponieważ wynik został źle zarejestrowany justyna: Ponownie proszę o wpłatę brakujących środków na konto Tobet ŁK: z winy mojej czy panstwa ŁK: ?? justyna: Błędnie zarejestrowaliśmy wynik a Pan użył środków których nie powinien Pan otrzymać justyna: Prosze o wpłatę brakujących środków zgodnie z naszym regulaminem justyna: Nie zmienimy naszego stanowiska w tej sprawie justyna: Czy mogę pomóc w czymś jeszcze? ŁK: a czy uwaza pani ze pani rozwiazala problem ?? ŁK: bo wg mnie nie, bo nie mozna nazwac zwaleniem winy swojej na kogos justyna: Problem zostanie rozwiązany po dokonaniu wpłaty na konto Tobet ŁK: ale najwidoczniej panstwa firma tak dziala justyna: Raz jeszcze proszę o dokonanie wpłaty brakujących środków ŁK: na panstwa koncie zostaly 2 kupony wg tego co jest w nich jezeli zostana wygrane ( u panstwa z tym roznie bywa)zaspokoi pani potrzeby regulaminu. Jezeli nie to nie poczuwam sie do ponoszenia konsekwencji za panstwa bledy. Zadna inna firma nie ma takiej reklamy ktora wlasnie pani zrobila swojemu pracodawcy. Zapraszam do milej lektory na wielu forach . justyna: Miłego wieczoru! justyna: Pozdrawiam ŁK: prosze o adres mailowy do pani szefa, aby ta rozmowa byla przekazana w odpowiednie rece justyna: Prosze przesłać rekalamcje w języku angielskim na adres support ŁK: konto zostalo zalozone w jezyku polskim i w takim tez zostanie wyslana informacja justyna: Czy mogę pomóc w czymś jeszcze? ŁK: a pani jak z kasety ŁK: swoje justyna: Nie zmienimy decyzji w tej sprawie ŁK: panstwa firma, panstwa kliencu ŁK: *klienci Twój czat zostanie wysłany na adres maila po zakończeniu rozmowy. ŁK: pozdrawiam |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 28.02.2009
Reputacja: 3 |
Nie wiem po co się tak spinasz? złodziejem jesteś czy jak?
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 13.04.2009 Skąd: L-ca
Reputacja: 163 |
nie trafił meczu i jeszcze sie kłóci. powinni Ci zbanować konto i tyle w temacie
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 15.06.2009 Skąd: z Forum
Reputacja: 514 | justyna: 2.8 Nie oferujemy zakładów na kredyt. Jeżeli zdarzy się błędne zarejestrowanie rezultatu zdarzenia sportowego i na konto użytkownika Tobet zostanie niesłusznie przekazana kwota wygranej, zastrzegamy sobie prawo do obciążenia jego konta kwotą stanowiącą równowartość tej wygranej. Jeżeli po tej operacji saldo konta będzie ujemne (np. gdy środki te zostały wykorzystane do zawarcia innego zakładu), posiadacz konta ma obowiązek zwrócić błędnie przekazaną mu kwotę I po co to się było kłócić, skoro Pani Justyna ma rację. Zaakceptowałeś ich regulamin, a sorry pewnie nie czytałeś regulaminu i teraz masz tego konsekwencje. Temat bez sensu. |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 17.10.2009 Skąd: Lubaczów
Reputacja: 6 |
nie jest to do końca fair zachowanie. przecież są osoby, które nawet nie sprawdzają wyników na livesportsach - wchodzą na swoje konto, widzą ilość środków i za to stawiają kolejne kupony. edimis miał prawo nie wiedzieć o czymś takim jak "złe zarejestrowanie wyniku" i myśleć, że stawia normalną wygraną. W niczym tu nie zawinił. Według mnie powinien być anulowany każdy wygrany kupon postawiony za pieniądze ze źle rozliczonego zakładu, anulowana ew. wygrana dzięki niemu i anulowany każdy kupon postawiony za kwotę z wygranego kuponu ze źle wpisanym wynikiem (jak w tym przypadku, który okazał się przegrany). Są przecież wydarzenia niszowe, o których informacje jest bardzo trudno i wtedy większość patrzy tylko, czy przybyło kasy na koncie, czy nie. Jeżeli przybyło, kupon jest "na niebiesko", stawia kolejne kupony. Nie powinno żadnych "minusów" za to być i ewentualnego przymusu wpłaty. |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 02.10.2009 Skąd: Słupsk
Reputacja: 27 |
A ciekawe co się stanie jak nie zwróci |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 04.10.2009
Reputacja: 26 |
Nic sie nie stanie,windykacji mu nie zrobią bo nie są zarejestrowani w Polsce, miałem kiedys bardzo dawno temu podobną sytuacje w unibecie , jak jeszcze przyjmowali jako potwierdzenie print screeny przelewu, ze wyslalem potwierdzenie przelewu oni dopisali kase ja w ciagu paru godzin to stracilem a nastepnego dnia sie okazalo ze przelew został anulowanyl bo wyslalem go na konto walutowe a nie na zwykle , wyslali mi maila zebym wplacil pieniadze ktore juz wykorzystalem u nich i na tym sie skonczylo a suma byla wyzsza niz tu bo chyba 200 jak dobrze pamietam
__________________ |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wszystko po trochu ;) | marcin-89 | Kupony | 2 | 21-01-2011 21:33 |
| Wszystko od Angela :P | AngelWhite | Kupony | 53 | 12-12-2008 15:55 |
| Po co to wszystko? | Goolman | Off Topic | 8 | 10-06-2007 22:08 |