![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 |
Buk jest w sieci Nordic Gaming Group. Ze stronki buka: Ostatecznym właścicielem serwisu Tobet.com jest Nordic Gaming Group, zarządzająca serwisem za pośrednictwem firm należących do grupy. Nordic Gaming Group jest operatorem serwisów Tobet.com, nordicbet.com oraz triobet.com na mocy licencji uzyskanej na Malcie (kraj członkowski UE). Zatrudniamy około 150 osób. Większość kojarzy go z marką NordicBet. http://www.nordicbet.com/eng/home_page Właściwie buk jest przeznaczony wyłącznie dla graczy ze Skandynawii. Ale Polacy też mają tam konta. Kolejnym bukiem z tej sieci to http://www.triobet.com/eng/home_page Triobet jest przeznaczony dla graczy z Litwy, Łotwy, Estonii i Rosji. Wystarczy popatrzeć na ofertę buków. Widać, że dla danego regionu buk ma szeroką ofertę. Każdy z tych buków jest wypłacalny. Licencja od niedawna na Malcie, gdzie ma większość buków. Siedziba w kilku krajach. Między innymi oddział w Polsce. Livebetting a także część oferty "ogólnej" jest taki sam w każdym buku (NordicBet, Triobet i Tobet). Tobet jest przeznaczony głównie dla graczy z Polski. Ciekawostką jest właśnie oferta na piłkę nożną w Polsce. Jak można zauważyć niższe ligi można chyba spotkać tylko tam w takiej ilości. Żaden naziemny buk nie daje takiej oferty. A tym bardziej internetowy. Jeśli ktoś ma konto w NordicBet lub w Triobet to może swobodnie założyć konto w Tobet. Nic nie stoi na przeszkodzie. Szerokie opcje wpłaty i wypłaty są w Tobet
__________________ Ostatnio edytowane przez Vader ; 08-03-2009 o 18:09 |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 14.03.2008
Reputacja: 3 |
zaciekawil mnie ten buk... chyba tam wplace na sama polska lige, nawet 4 liga jest, czyli 5 szczebel, bede mogl na AZS moj grac :> a na inne rzeczy znosna oferta? pozostale ligi w noge, koszykowka?
__________________ Wszystko co polskie jest moje: niczego się wyrzec nie mogę. Wolno mi być dumnym z tego, co w Polsce jest wielkie, ale muszę przyjąć i upokorzenie, które spada na naród za to co jest w nim marne. |
| |
| | #4 |
| Dołączył: 29.01.2009 Skąd: Z nikąd
Reputacja: 2 |
Zarejestrowałem się , widzę wysokie kursy na 4 ligę , jeżeli będą wypłacalni to na pewno pomogą dorobić mi na klubach 4 ligowych z mojego regionu :P
|
| |
| | #5 |
| Dołączył: 05.07.2008 Skąd: greatfun.pl
Reputacja: 6 |
Coś mi się wydaje że bardzo szybko zrezygnują z tej 4 ligi, bo mecz na takim poziomie i przy takich płacach zawodników ustawić jest bardzo łatwo. Szkoda, że nie dali jeszcze okręgówki |
| |
| | #6 |
| Dołączył: 25.12.2008
|
Dają limity raczej na 4 lige, ale tak jak mówice przy płacach zawodników jest to i tak ryzyko szczególnie w Polsce. No zobaczymy ja będę próbował na pewno za niedługo pare meczy i zobaczyc jaki jest limit na granie singli. Z drugiej strony nie ma dokładnych wyników itp. Więc dużo nawet na ustawkach nie będe tracić itp. jeżeli dadza duże limity i będę podejżane mecze zamykać. Ale co cieszy to ze 4 ligi są już takie zróżnicowane ze tam drużyna idąca na mistrza przewyższa beniaminki o poziom jak nie więcej wiem bo sam grałem |
| |
| | #7 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 | Cytat:
Co do limitów to każdy buk (nie mylić z giełdą) ma limity na dane rynki. Nie można sobie zagrać za ile się chce dany mecz. Tym bardziej niższe ligi krajowe będą miały większe limity (w sensie mniejsze stawki do przyjęcia). Jak się okaże mało dochodowe dla buka wystawianie takiej oferty to pewnie zrezygnuje z tego
__________________ | |
| |
| | #8 |
| Dołączył: 25.12.2008
|
napewno mają rynek rozeznany i limity będa wysokie na 4 lige, ale dla szczurków w graniu |
| |
| | #9 |
| Dołączył: 26.01.2009
Reputacja: 33 |
Ale tutaj trzeba od razu im pogratulować za trudy włożone w stworzenie oferty na te ligi. Nie wiem czy jakikolwiek buk oferuje tyle polskich lig i czy buki mają ze sobą rywalizacje, a co najważniejsze wymianę informacji. Jeżeli nie i ten buk jest jedyny to tym bardziej wielkie graty p.s zna ktoś może jakiegoś livescora, livesportsa do tych lig ??
__________________ deadline Ostatnio edytowane przez Magiki ; 09-03-2009 o 08:34 |
| |
| | #10 | |
| Ban Dołączył: 24.02.2008 Skąd: Ibiza
| Cytat:
| |
| |
| | #11 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005 Skąd: Cambrigde
Reputacja: 442 |
Witam , proponuje tego bumachera wystawił kursy nawet na 4 Ligę Polską gdzie na prawdę czasem mecze są dziwne....
__________________ ''Zbudziłem się z długiego snu. W otchłani nocy. W krainie lodu na szczytach gór ! u bram vanhalli'' ------------------------------ ''Podaj mi dłoń, Płynie w nas krew tych samych przodków '' Ostatnio edytowane przez Doberman ; 10-03-2009 o 10:05 |
| |
| | #12 |
| Dołączył: 01.08.2006
|
a nie wiecie czy maja jakies odnosnie stawki na jeden mecz???
|
| |
| | #13 | |
| Dołączył: 08.08.2006
Reputacja: 4 | Cytat:
| |
| |
| | #14 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005 Skąd: Cambrigde
Reputacja: 442 | https://www.tobet.com/selection?cmd=...tegory_id=8007 np. Tutaj widać masz problemy z rozeznaniem....
__________________ ''Zbudziłem się z długiego snu. W otchłani nocy. W krainie lodu na szczytach gór ! u bram vanhalli'' ------------------------------ ''Podaj mi dłoń, Płynie w nas krew tych samych przodków '' |
| |
| | #15 | |
| Dołączył: 08.08.2006
Reputacja: 4 | Cytat:
http://www.triobet.com/eng/home_page ... zobaczyłem "T" na poczatku "bet" na koncu i kliknąłem Dzieki za odp | |
| |
| | #16 |
| Dołączył: 24.01.2007
Reputacja: 127 |
Do tej pory nie mogę wyjść z szoku że ktoś wprowadził do stawiania 4 ligę. Wcześniej można było już stawiać 3 ligę w scandic, ale 4 ?! Jeśli ktoś ma kontakt ze środowiskiem piłkarski w swoim regionie to nie będzie miał żadnego problemu aby zarabiać na tym, domyslam się że wśród forumowiczów może być jakiś piłkarz grający w wyżej wymienionych ligach. pozdro
|
| |
| | #17 |
| Dołączył: 14.12.2007 Skąd: Pasłęk
|
ano i są |
| |
| | #18 | |
| Dołączył: 02.08.2006
| Cytat:
Tobet to nie ogranizacja charytatywna. Musi być jakiś haczyk | |
| |
| | #19 |
| Forum VIP Dołączył: 01.04.2008 Skąd: Warszawa
Reputacja: 150 |
Ta 4 liga to jest podpucha, pewni sami poustawiają sobie meczyki a zawodnikom zapłacą żeby puszczali w obieg fałszywe info
__________________ 1 miejsce Stanley Cup Playoffs 2009 2 miejsce III edycja Hockey Cup 2 miejsce Typer Bundesligi |
| |
| | #20 |
| Dołączył: 26.01.2009
Reputacja: 33 |
heh to żeśy sobie po obstawiali, wkracza korupcja... ja pasuje
__________________ deadline |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Fortuna - stary zbiorczy temat | Hubert_23 | Fortuna | 291 | 27-11-2009 12:51 |
| Tipsport - stary zbiorczy temat | Marcin-Odra | Tipsport | 29 | 01-11-2009 11:45 |
| Betfair - stary temat zbiorczy | rycerzx | Betfair | 215 | 21-08-2008 20:46 |
| Stary temat zbiorczy- Bet365 | filip_r2 | Bet365 | 439 | 11-08-2008 01:29 |
| Betway- stary temat zbiorczy. | XXL | Betway | 90 | 17-09-2006 20:11 |