Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Tobet

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 12-12-2011, 15:35   #1

Weryfikacja wypłaty

Witam, więc mam zamiar przenieść się na Tobet'a lecz gdy czytam o tej monotonnej weryfikacji konta to czy się opłaca? W dodatku mieszkam u rodziców więc nie posiadam rachunków za media itp.

Proszę o szybką odpowiedź
Pozdrawiam.
kepol jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-12-2011, 23:50   #2

Reputacja: 5
skan dowodu + screen konta MB + wyciąg w pdf z banku
jak coś odrzucą piszesz na liveczata i załatwisz bez problemu
YaPa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-12-2011, 17:20   #3

Reputacja: 6
potwierdzam
Tom@$z jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15-12-2011, 13:59   #4

Jest jeszcze łatwiejszy sposób: skan dowodu (strona ze zdjęciem) <1dokument> + screen konta MB <2dokument> + skan dowodu (strona z adresem) <3dokument>. Ja tak właśnie wysłałem i po chwili konto było zweryfikowane. Pozdrawiam
Kamil82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16-12-2011, 13:57   #5

Reputacja: 18
a ile czekalscie na weryfikacje?? bo ja wczoraj przesłałem i ciagle mam w toku
stare 16-12-2011, 14:19   #6

Reputacja: 9
Cytat:
Napisał kasztan511 ->

a ile czekalscie na weryfikacje?? bo ja wczoraj przesłałem i ciagle mam w toku
4dni
nowaq69 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16-12-2011, 20:05   #7

Reputacja: 413
Ja dołączam do grona weryfikowanych.Najlepsze jest to,że w listopadzie wypłacałem kasę od nich i żadnej weryfikacji nie było.Coś mi się zdaje,że weryfikują tylko tych co na duży plus wychodzą.

Wysłałem im żądane dokumenty i czekam.Ale te ich wymagania to takie chamskie naruszanie prywatności że szok.Po co im np wyciąg bankowy czy skan karty debetowej którą wpłacałem kasę?! Prawda jest taka według mnie,że chcą po prostu utrudnić tą weryfikację z nadzieją że nie wyślesz jakichś dokumentów i po tych 30 dniach zwrócą ci jedynie wpłaconą kwotę,a wygrane skasują.Przecież jak wpłacam kasę kartą,to oni mają na swoim koncie bankowym dane tej operacji i co za tym idzie moje dane i mój adres.
Normalna weryfikacja kiedyś polegała na przesłaniu skanu dowodu.I tak powinno być,bo tam są zawarte wszystkie dane o osobie.A teraz te szopki w ich wykonaniu działają tylko na ich niekorzyść.A szkoda bo ofertę zakładów zawsze mają fajną,chociażby na mój ulubiony żużel.

Moje typy - Zapraszam!
Remember-NIE GRAJ ŻUŻLA BRYTYJSKIEGO,WTA i ATP!I nie zabieraj głosu w dziale Żużel!
levy42 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-12-2011, 21:49   #8

Reputacja: 2
Cytat:
Napisał YaPa ->

skan dowodu + screen konta MB + wyciąg w pdf z banku
jak coś odrzucą piszesz na liveczata i załatwisz bez problemu

Bzdura. Złodzieje nie odpisują na maile, albo rzucają szablonami "prosze czekać"

Liveczat? hahhahahahahha od 3 tygodni wchodze po 100 razy dziennie i jeszcze nie widziałem, zeby był dostępny, wiec daruj sobie te ściemy.

Z nimi niczego nie zalatwisz bez problemu, chyba że wpłatę.
zukiero jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20-12-2011, 18:47   #9

Dokladnie mam tak samo
Adicek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21-04-2012, 09:40   #10

Witam i przestrzegam. Zmabgam sie od prawie 3-tygodni z weryfikacja konta w Tobet. Ozstal mi dowoód wpłaty ale tutaj sa katastfofalne problemy. Weryfikacja zaczęła sie jak nagle udało mi sie ugrac troche kasy a gram dosłownie wszystko od krykieta po ligi indyjskie w nogę. Wysyłałem juz im kilka razy dowody wpłaty. Wczoraj poszedłem do banku PKO BP i wziąłem info o tym, że jestem właścicielem swojego konta bankowego-potwierdzenie. Zeskanowałem i odrzucili mi to. Śmieszna sprawa bo nie wiem, jaki teraz dac inny dokument jak to byla firmówka banku z pieczatkami. Nie uzywam konta internetowego bo boje sie tego typu konta. Wpłacam więc w innym banku gdzie jak wpłace przelewem przed godzina 12 to o 17 mam juz kase na koncie. Wziąłem zaswiadczenie z tego banku poświadczajace o mojej wpłacie w takim i takim dniu z pieczatkami banku. I co? Nie przyjeli tez tego dokumentu. Sam nie wiem co jeszcze mam zrobic i jaki dodatkowy dokument wpłaty przesłac-jak zrobiłem już wszystko. Zauważyłem jedno-dopóki przegrywasz w Tobet jest OK, ale jak juz zaczynasz wygrywac robi sie problem. Gram w Tobet juz ponad 5-lat ale tak się szanuja stałych Klientów. Przestrzegam i apeluje do Tobet-szanujcie klientów, bo jak ich nie bedzie to nie będzie i Was!!! Pozdrawiam kolegów z bukmacherki-obyscie nie mieli takich problemów-streiber.
streiber jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21-04-2012, 10:12   #11

Reputacja: 1
dlatego odradzam wszystkim granie w Tobet.
Jedyny plus to ze można grac 4 lige.
damianres jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22-04-2012, 13:29   #12
Support

Reputacja: 52
Cytat:
Napisał streiber ->

Witam i przestrzegam. Zmabgam sie od prawie 3-tygodni z weryfikacja konta w Tobet. Ozstal mi dowoód wpłaty ale tutaj sa katastfofalne problemy. Weryfikacja zaczęła sie jak nagle udało mi sie ugrac troche kasy a gram dosłownie wszystko od krykieta po ligi indyjskie w nogę. Wysyłałem juz im kilka razy dowody wpłaty. Wczoraj poszedłem do banku PKO BP i wziąłem info o tym, że jestem właścicielem swojego konta bankowego-potwierdzenie. Zeskanowałem i odrzucili mi to. Śmieszna sprawa bo nie wiem, jaki teraz dac inny dokument jak to byla firmówka banku z pieczatkami. Nie uzywam konta internetowego bo boje sie tego typu konta. Wpłacam więc w innym banku gdzie jak wpłace przelewem przed godzina 12 to o 17 mam juz kase na koncie. Wziąłem zaswiadczenie z tego banku poświadczajace o mojej wpłacie w takim i takim dniu z pieczatkami banku. I co? Nie przyjeli tez tego dokumentu. Sam nie wiem co jeszcze mam zrobic i jaki dodatkowy dokument wpłaty przesłac-jak zrobiłem już wszystko. Zauważyłem jedno-dopóki przegrywasz w Tobet jest OK, ale jak juz zaczynasz wygrywac robi sie problem. Gram w Tobet juz ponad 5-lat ale tak się szanuja stałych Klientów. Przestrzegam i apeluje do Tobet-szanujcie klientów, bo jak ich nie bedzie to nie będzie i Was!!! Pozdrawiam kolegów z bukmacherki-obyscie nie mieli takich problemów-streiber.
steiber wyślij mi swój login na priv, postaram się pomóc
Tobet.com jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Tobet > Weryfikacja wypłaty

Odpowiedz