![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #3 |
| Dołączył: 03.01.2011 Skąd: Polska
Reputacja: 6 |
potwierdzam
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 06.09.2005
Reputacja: 18 |
a ile czekalscie na weryfikacje?? bo ja wczoraj przesłałem i ciagle mam w toku
__________________ Skorzystałeś z typu kliknij dzięki :) |
| | |
| | #6 | |
| Dołączył: 08.12.2009 Skąd: Lbn
Reputacja: 9 | Cytat:
| |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 07.12.2009 Skąd: Bydgoszcz
Reputacja: 413 |
Ja dołączam do grona weryfikowanych.Najlepsze jest to,że w listopadzie wypłacałem kasę od nich i żadnej weryfikacji nie było.Coś mi się zdaje,że weryfikują tylko tych co na duży plus wychodzą. Wysłałem im żądane dokumenty i czekam.Ale te ich wymagania to takie chamskie naruszanie prywatności że szok.Po co im np wyciąg bankowy czy skan karty debetowej którą wpłacałem kasę?! Prawda jest taka według mnie,że chcą po prostu utrudnić tą weryfikację z nadzieją że nie wyślesz jakichś dokumentów i po tych 30 dniach zwrócą ci jedynie wpłaconą kwotę,a wygrane skasują.Przecież jak wpłacam kasę kartą,to oni mają na swoim koncie bankowym dane tej operacji i co za tym idzie moje dane i mój adres. Normalna weryfikacja kiedyś polegała na przesłaniu skanu dowodu.I tak powinno być,bo tam są zawarte wszystkie dane o osobie.A teraz te szopki w ich wykonaniu działają tylko na ich niekorzyść.A szkoda bo ofertę zakładów zawsze mają fajną,chociażby na mój ulubiony żużel.
__________________ Moje typy - Zapraszam! Remember-NIE GRAJ ŻUŻLA BRYTYJSKIEGO,WTA i ATP!I nie zabieraj głosu w dziale Żużel! |
| | |
| | #8 | |
| Dołączył: 19.12.2011
Reputacja: 2 | Cytat:
Bzdura. Złodzieje nie odpisują na maile, albo rzucają szablonami "prosze czekać" Liveczat? hahhahahahahha od 3 tygodni wchodze po 100 razy dziennie i jeszcze nie widziałem, zeby był dostępny, wiec daruj sobie te ściemy. Z nimi niczego nie zalatwisz bez problemu, chyba że wpłatę. | |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 24.02.2010
|
Dokladnie mam tak samo
|
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 21.04.2012
|
Witam i przestrzegam. Zmabgam sie od prawie 3-tygodni z weryfikacja konta w Tobet. Ozstal mi dowoód wpłaty ale tutaj sa katastfofalne problemy. Weryfikacja zaczęła sie jak nagle udało mi sie ugrac troche kasy a gram dosłownie wszystko od krykieta po ligi indyjskie w nogę. Wysyłałem juz im kilka razy dowody wpłaty. Wczoraj poszedłem do banku PKO BP i wziąłem info o tym, że jestem właścicielem swojego konta bankowego-potwierdzenie. Zeskanowałem i odrzucili mi to. Śmieszna sprawa bo nie wiem, jaki teraz dac inny dokument jak to byla firmówka banku z pieczatkami. Nie uzywam konta internetowego bo boje sie tego typu konta. Wpłacam więc w innym banku gdzie jak wpłace przelewem przed godzina 12 to o 17 mam juz kase na koncie. Wziąłem zaswiadczenie z tego banku poświadczajace o mojej wpłacie w takim i takim dniu z pieczatkami banku. I co? Nie przyjeli tez tego dokumentu. Sam nie wiem co jeszcze mam zrobic i jaki dodatkowy dokument wpłaty przesłac-jak zrobiłem już wszystko. Zauważyłem jedno-dopóki przegrywasz w Tobet jest OK, ale jak juz zaczynasz wygrywac robi sie problem. Gram w Tobet juz ponad 5-lat ale tak się szanuja stałych Klientów. Przestrzegam i apeluje do Tobet-szanujcie klientów, bo jak ich nie bedzie to nie będzie i Was!!! Pozdrawiam kolegów z bukmacherki-obyscie nie mieli takich problemów-streiber.
|
| | |
| | #12 | |
| Support Dołączył: 24.06.2009
Reputacja: 52 | Cytat:
__________________ > Promocyjny link do rejestracji w Tobet! < | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| weryfikacja | napoleon | Expekt | 2 | 12-10-2011 21:10 |
| Weryfikacja | ppartnerskie | Dział dla Początkujących | 6 | 04-07-2011 20:22 |
| weryfikacja | maks | Betgun | 1 | 30-09-2008 13:00 |
| MB weryfikacja | sebastian28 | Moneybookers - Skrill | 8 | 19-04-2008 16:45 |