![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 | |
| Dołączył: 16.06.2007
| Cytat:
A teraz nawet support nie odpowiada | |
| | |
| | #22 |
| Dołączył: 15.04.2010 Skąd: Białystok
|
faktycznie dziwne, jak ja pytałem czy można pocztą kiedyś pisali że nie. Może w końcu nie przyjeli wpłat od kont trzecich. Pozzostaje się tylko dobijać do supporu...
|
| | |
| | #23 |
| Dołączył: 17.03.2009
|
i już po sprawie pieniądze po tygodniu są na koncie |
| | |
| | #24 | |
| Dołączył: 16.06.2007
| Cytat:
| |
| | |
| | #25 |
| Dołączył: 05.07.2009
Reputacja: 1 |
Ogólnie coś ostatnio są oni zakręceni. Mi np. ostatnio blokneli konto bo sobie dane pomylili. Mimo to jeden z lepszych buków u jakich grałem. |
| | |
| | #27 |
| Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Holandia
Reputacja: 54 |
Ja czekam max 5 minut i kasa na koncie, wpłacałem rano, w nocy i zawsze to samo czyli bardzo szybko... coś jest u Ciebie nie tak.
|
| | |
| | #28 |
| Dołączył: 02.10.2009 Skąd: Bydgoszcz
Reputacja: 28 |
Witam dzisiaj Tobet sie pomylił na moją korzysć iz tego wzgledu mam tam na koncie 120 zl,korzystajac z prezentu od razu wypłaciłem i wyswietliło sie "Polecenie wypłaty zostało przekazane do działu finansowego w celu zatwierdzenia." pytanie do wypłacających z Tobetu,to zawsze jest taka informacja po wypłacie Edit: Własnie moj stan konta w Tobecie wynosi -115 zł Ostatnio edytowane przez MONEY ; 23-06-2010 o 22:53 |
| | |
| | #29 |
| Moderator Dołączył: 15.01.2006 Skąd: nie z cwelowni
Reputacja: 1191 | Mój stan też jest minusowy wynosi -185 .Popiszę sobie z supportem...
__________________ ![]() Nie ma pewniaków,są tylko typy wielce prawdopodobne... 1.miejsce III edycja Hockey Cup. 1.miejsce Champions League Bet-at-home 2.miejsce I edycja Hockey Cup. 3.miejsce konkurs MLB. |
| | |
| | #31 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 602 |
Widocznie jakiś błąd wyskakuje podczas wpłat przez przelew24, gdyż taka operacja (niezależnie od firmy bukmacherskiej) powinna trwać około 5 minut. Nie pozostało Ci nic innego jak pisanie do supportu. Pozdrawiam
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== |
| | |
| | #32 | |||
| ModTeam Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 935 | Cytat:
Cytat:
Oczywiście zgadzam się z Marcinem, jednak warto zauważyć, że niektóre firmy mają częściej problemy niż inne Z tego co wiem (a dowiedziałem się od supportu przelewów), czasem są problemy na linii p24 - bukmacher. Mimo, że przelew został zaakceptowany to u buka kasa pojawia sięz opóźnieniem. Dlatego warto spisać sobie zawsze numer transakcji i hasło. Jeśli mija te 15 czy 20 minut możemy spróbowac jeszcze raz - dokonując "przedpłaty" i wpisując wspomniane dane.
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |||
| | |
| | #33 |
| Dołączył: 10.06.2010 Skąd: Ruda Śląska
|
Zamierzam zrobić taki myk. Wypłacić kasę (nie duża suma) z Bet365 do MB i całość wpłacić do Tobet, z którego, to bym przelał bezpośrednio na swoje konto w mBanku. Przejdzie to? Czy w Tobecie jak i w Bet365, że wypłacać można tylko z tego samego 'medium' co się wpłaciło? Wie ktoś może? Pozdrawiam
__________________ QUANDO IN CAMPO C'E' LA JUVENTUS, TUTTO IL RESTO E' NIENTE PER ME! |
| | |
| | #34 | |
| ModTeam Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 935 | Tobet na pewno nie zgodzi się na takie rozwiązanie. Na MB musisz wypłacić co najmniej tyle, ile stamtąd wpłaciłeś.
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
| | #35 |
| Dołączył: 18.02.2009 Skąd: Tarnów
|
Czy przy wypłacaniu w Tobet pieniądze muszą trafić na moje konto? Pytam, bo zarobiłem trochę pieniędzy i chciałbym jakąś część już wypłacić. Jednak po wejściu do zakładki "Wypłata" nie mogę zmienić właściciela konta bo z góry jest napisane moje imię i nazwisko. Problem jest w tym że nie posiadam własnego konta i chciałbym wypłacić pieniądze do kogoś z rodziny. Musze specjalnie założyć swoje konto bankowe czy jest jakiś sposób by to "obejść" ?
|
| | |
| | #36 | |
| Dołączył: 15.06.2009 Skąd: z Forum
Reputacja: 464 | Cytat:
| |
| | |
| | #37 | ||
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 | Cytat:
Jednakże wypłaty należy robić na własne konto. Polecam założyć konto bankowe... to w niektórych bankach nic nie kosztuje. Cytat:
Poza tym nie wypłaci na MB jeśli nie wpłacał tą metodą.
__________________ | ||
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wpłaty i wypłaty | Expekt_Expert | Expekt | 761 | Dzisiaj 10:29 |
| Wpłaty/Wypłaty pieniędzy. | Vader | Betsson | 251 | Wczoraj 12:39 |
| Wpłaty/ Wypłaty pieniędzy | Vader | Betclic | 98 | 03-02-2012 07:16 |
| Wpłaty i wypłaty | Marcin-Odra | Ladbrokes | 28 | 30-06-2011 15:25 |
| Wpłaty i wypłaty | imeusz | Betfair | 15 | 12-12-2009 18:20 |