Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Tobet

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 27-05-2011, 12:53   #81

Reputacja: 91
Tak tu czytam i mam mętlik w głowie. Wczoraj założyłem sobie konto na Tobecie i chce w najbliższym czasie wpłacić pieniądze. I tu moje pytanie, którym sposobem lepiej?
1) Nie mam konta bankowego, spisuje dane polskiego konta Tobetu, ide do WBK i mówie pani w okienku że chce wpłacić X złotych na to konto.
2) Prosze tate, czy moge z jego konta w PKO przelać z 20 zł na konto Tobetu w WBK. Pragne dodać że wolałbym żeby tata nic nie wiedział no ale jak byłoby lepiej w ten sposób przelać to nie będzie raczej problemu.

Proszę o rade.

Kliknij i zalajkuj, z góry bardzo dziękuje :)
marqs3lby jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27-05-2011, 13:19   #82
Ted
ModTeam

Reputacja: 942
oba sposoby sa dobre

co do taty to mozesz smialo wplacac od razu z jego konta na Tobet

Strefa Zamknięta -> wyślij do mnie PW by uzyskać więcej informacji.

Ted jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28-05-2011, 11:38   #83
Moderator

Reputacja: 427
ale przy pierwszym prawdopodobnie bank naliczy jakąś prowizję za wpłatę, a przy takiej kwocie nie warto wg mnie dodatkowe koszty ponosić.

Lepiej z ojcem załatw, że robisz przelew na coś tam, przecież nie piszesz w odbiorcy, że to bukmacher, może się nie kapnie
Feekus jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-06-2011, 22:58   #84

Panowie, a czy musze być właścicielem konta na które wypłacam kase? Czy konto ojca czy mamy nie starczy? :/

Ostatnio edytowane przez marqs3lby ; 10-06-2011 o 18:07
stare 28-06-2011, 00:45   #85
"Gram grubo"

Reputacja: 176
Wypłata w Niedziele , Poniedziałek na koncie. Tak tylko pisze by obecną sytuację określić wypłat Wypłata na konto bankowe.
Kanas jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-07-2011, 20:45   #86

Reputacja: 1
Cytat:
Napisał Staruch ->

Wpłaciłem do nich tydzień temu stówkę przez pocztę i do dzisiaj zero na koncie.
I jak na złość zgubiłem potwierdzenie wpłaty.
Szanse na odzyskanie kasy pewnie zerowe
Jeżeli już chcecie wpłacać bez udziału konta bankowego to dajcie sobie spokój z pocztą,bo to wydłuży drogę Waszych pieniędzy i przysporzy nerwów.

Kupcie sobie doładowanie Paysafecard.To taki kod jak do telefonu na kartę.
Pieniądze na zakłady macie sekundę po wprowadzeniu kodu.

Akurat Tobet chyba jeszcze nie ma tej metody,ale w większości firm można wpłacać kodem Paysafecard zakupionym np: w zwykłym PSS-ie czy saloniku prasowym.
Dariusz1969 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-07-2011, 00:31   #87

Dlaczego zniknęła możliwość wpłaty w banku?

stare 13-07-2011, 16:14   #88

Reputacja: 7
Witam Panów.
Mam takie pytanie, chciałem przelać kasę na konto gracza poprzez p24,
czy jest szansa, że dzisiaj pieniądze dotrą ?

Drugie pytanie:
Przelewam pieniądze pierwszy raz ? Czy coś szczególnego trzeba zrobić jeśli mam konto "niezweryfikowane"
Kucharz_TM jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-07-2011, 19:58   #89
Moderator

Reputacja: 1138
Cytat:
Napisał Kucharz_TM ->

Witam Panów.
Mam takie pytanie, chciałem przelać kasę na konto gracza poprzez p24,
czy jest szansa, że dzisiaj pieniądze dotrą ?

Drugie pytanie:
Przelewam pieniądze pierwszy raz ? Czy coś szczególnego trzeba zrobić jeśli mam konto "niezweryfikowane"

Wystarczyło dokładnie prześledzić procedurę wpłaty.
Takie przelewy są na koncie niemal natychmiast (do 15 minut).

Nic nie musisz robić.

Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj
Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij:

Cytat:
Nie powiedziałbym, że byłem najlepszym managerem w historii. Ale byłem w czołowej jedynce

kukla jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-07-2011, 15:20   #90

Reputacja: 4
teraz minimum do wyplaty to 50 zl ;/
Bartloo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-07-2011, 17:55   #91

Reputacja: 38
witam ja mam dosc takei nietypowe pytanie,gralem jakis rok temu w Tobecie cos tam udal o sie ugrac i zlecilem wyplate 190 zł po 3 dniach na moim koncie bankowym jest przelewy od Tobetu z tym ze 2 razy po 190 czyli zamiast 190 wyslali mi przez pomylke 380 zł,balem sie ze pozniej bede mial konto na minusie czy cos ale rok minął,wchodze na moje konto Tobet i nic sie nie zmienilo konto na zero w histori wypłat jest ze zlecilem wypłate 190 zł czyli wszystko co tam mialem u nich wiec wszystko wydaje sie wporzadku,co mi doradzicie moge teraz u nich znow zaczac gre?przeciez to była ich pomyłka(dzialu finansowego) albo jakis błąd sie wkradł,a dodam ze bardzo zalezy mi na grze u nich jak myslicie warto sprobowac tam wplacic jakies grosze na poczatek zeby sprawdzic czy mi nie odciągną tego?Na poczatku gry u nich rowniez mialem podobną historie ze przegrany zaklad rozliczyli mi prawidlowo wiec szybko zlecilem wypłatepo zleceniu mialem konto -200zł a pozniej po paru godzinach wypłate mi anulowali i konto sie wyzerowalo,ja za kogos błedy nie odpowiadam;
MONEY jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-07-2011, 18:14   #92
Moderator

Reputacja: 1138
Moim zdaniem nie wiedzą o swojej pomyłce. Z resztą jest to sytuacja sprzed roku, Ty nie masz debetu na koncie a im zależy na powrocie klienta.

Wpłacaj śmiało

Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj
Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij:

Cytat:
Nie powiedziałbym, że byłem najlepszym managerem w historii. Ale byłem w czołowej jedynce

kukla jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-07-2011, 13:11   #93

Początkowo byłem bardzo zadowolony z ich pracy, wypłaty na konto bankowe w miarę szybko do czasu.... Wszystkie wypłaty robiłem na konto bankowe, ostatnio chciałem wypłacić kasę na konto MB(od razu zaznaczam, że z konta MB robiłem wpłaty na konto Tobet), mija kilka dni i dostaję informację, ze moje polecenie wypłaty z konta Tobet na MB odrzucono. Zaczyna się wymiana wiadomości z suportem angielskim, głupio się tłumaczą, iż nie wypłacą mi pieniędzy na konto MB, bo wcześniej wypłacałem na konto bankowe. Bardzo źle mi się z nimi rozmawia, pieniędzy do dzisiaj nie mam, kolejna próba przelewu na MB nadal nie została zatwierdzona, pomimo tego, iż dla świętego spokoju skasowałem z form wypłaty konto bankowe i zostało tylko MB. Nie wspominam już o tym, iż nigdzie w ich regulaminie nie pisze, ze mogę tylko w jeden sposób wypłacać środki-można przecież na własne imienne konto bankowe i na MB pod warunkiem, że się wcześniej wpłacało z niego kasę do Tobet, a przy wypłacie to moja sprawa gdzie w konkretnej sytuacji chce mieć wypłacone pieniądze MB czy konto bankowe. Czekam na dalszy rozwój sytuacji, ale ogólnie mocno się zawiodłem i jak ich sobie wcześniej chwaliłem tak teraz nikomu nie polecam i odradzam granie u tego buka.
toro jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-07-2011, 16:06   #94

Reputacja: 17
I tu się mylisz, nie to Twoja sprawa co robisz przy wypłacie, gdyż jaką metodą wpłacałeś taką wypłacasz pozwól , że nie będę wertował regulaminu, ale zapewniam Cie, że mają takie coś.
Kondor jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-07-2011, 16:16   #95

Nie zgodzę się z Tobą.

"Wypłata środków na konto Moneybookers jest możliwa tylko wtedy, gdy użytkownik dokonał uprzednio wpłaty z tego konta."

Taką mają informację. Warunek spełniony z mojej strony, pisałem wyżej, że dokonywałem wpłat na konto Tobet zarówno z Moneybookers jak i z konta bankowego, więc niby gdzie się mylę?
toro jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-07-2011, 16:43   #96

Reputacja: 17
Oj, jeju tam było coś takiego, że PIERWSZA wypłata się liczy do tego, ale bez dowodów nie będę się wykłócał
Kondor jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22-07-2011, 18:04   #97
FBV

Reputacja: 24
Co oni znowu tam wyprawiają, jakieś zmiany jak się chcę wpłacic. Do tej pory wpłacałem poprzez P24, klikałem Przekaz bankowy, wysyłałem kase na podane konto a później klikałem użyj przedpłaty i było ok. Teraz jakiś Moneybookers się wpieprzył. Nie ma już możliwości wpłacic jak dotychczas? Od razu powiem, że ten przekaz bankowu wysyłałem nie ze swojego konta bankowego i teraz też bym chciał podobnie. Dziękuje za ewentualną pomoc.
FBV jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22-07-2011, 23:53   #98

Witam

Da się jakoś wypłacić kasę z webmoney na konto bankowe ?
Tomek2012 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-07-2011, 16:27   #99

siemanko. wlasnie jak kolega napisal wyzej FBV , dzis wchodze na konto Tobet i klikam wplata, to pokazuje mi sie szereg opcji bankow ktore sa dostepne i pisze 'Przelewy24 by Moneybookers' , co to moze oznaczac?

pozdro.
cammel jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-07-2011, 17:22   #100

Reputacja: 55
To są normalne wpłaty, tak samo jak przez p24 tylko, że jeszcze to przechodzi jakoś przez Moneybookers.

Ale nie ma problemu, ja już tak wpłacałem tutaj i na Betgun i kasa jest od razu na koncie jak zawsze...

Jest jednak inna ciekawostka:

Cytat:
Wypłata na konto bankowe (standard)

• Polecenie wypłaty z konta Tobet realizowane jest w ciągu 1-3 dni
  • Za jedną wypłatę w okresie 7 dni nie jest pobierana żadna prowizja. Każda dodatkowa wypłata obciążona jest opłatą w wysokości 4 PLN , 300 HUF, 4 RON, 1 EUR.
  • Minimalna kwota wypłaty wynosi 50 PLN
GLUEPAY_BANKNAME_PEKAO
Wiadome nie jest to dużo ale jednak zmieniło się...
coolmen7 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Tobet > Wpłaty/ Wypłaty pieniędzy

Odpowiedz