![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #81 |
| Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Ostrów Wielkopolski/Poznań
Reputacja: 91 |
Tak tu czytam i mam mętlik w głowie. Wczoraj założyłem sobie konto na Tobecie i chce w najbliższym czasie wpłacić pieniądze. I tu moje pytanie, którym sposobem lepiej? 1) Nie mam konta bankowego, spisuje dane polskiego konta Tobetu, ide do WBK i mówie pani w okienku że chce wpłacić X złotych na to konto. 2) Prosze tate, czy moge z jego konta w PKO przelać z 20 zł na konto Tobetu w WBK. Pragne dodać że wolałbym żeby tata nic nie wiedział no ale jak byłoby lepiej w ten sposób przelać to nie będzie raczej problemu. Proszę o rade. |
| | |
| | #82 |
| ModTeam Dołączył: 13.06.2006 Skąd: una paloma blanca
Reputacja: 942 |
| | #83 |
| Moderator Dołączył: 26.03.2011 Skąd: Częstochowa
Reputacja: 427 |
ale przy pierwszym prawdopodobnie bank naliczy jakąś prowizję za wpłatę, a przy takiej kwocie nie warto wg mnie dodatkowe koszty ponosić. Lepiej z ojcem załatw, że robisz przelew na coś tam, przecież nie piszesz w odbiorcy, że to bukmacher, może się nie kapnie |
| | |
| | #84 |
| Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Ostrów Wielkopolski/Poznań
Reputacja: 91 |
Panowie, a czy musze być właścicielem konta na które wypłacam kase? Czy konto ojca czy mamy nie starczy? :/
Ostatnio edytowane przez marqs3lby ; 10-06-2011 o 18:07 |
| | |
| | #85 |
| "Gram grubo" Dołączył: 05.06.2008 Skąd: Elbląg
Reputacja: 176 |
Wypłata w Niedziele , Poniedziałek na koncie. Tak tylko pisze by obecną sytuację określić wypłat |
| | |
| | #86 | |
| Dołączył: 02.05.2011 Skąd: Łódź
Reputacja: 1 | Cytat:
Kupcie sobie doładowanie Paysafecard.To taki kod jak do telefonu na kartę. Pieniądze na zakłady macie sekundę po wprowadzeniu kodu. Akurat Tobet chyba jeszcze nie ma tej metody,ale w większości firm można wpłacać kodem Paysafecard zakupionym np: w zwykłym PSS-ie czy saloniku prasowym. | |
| | |
| | #88 |
| Dołączył: 25.11.2007 Skąd: Gorzów Wlkp.
Reputacja: 7 |
Witam Panów. Mam takie pytanie, chciałem przelać kasę na konto gracza poprzez p24, czy jest szansa, że dzisiaj pieniądze dotrą ? Drugie pytanie: Przelewam pieniądze pierwszy raz ? Czy coś szczególnego trzeba zrobić jeśli mam konto "niezweryfikowane" |
| | |
| | #89 | ||
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1138 | Cytat:
Wystarczyło dokładnie prześledzić procedurę wpłaty. Takie przelewy są na koncie niemal natychmiast (do 15 minut). Nic nie musisz robić.
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| ||
| | |
| | #90 |
| Dołączył: 12.05.2010 Skąd: Szczecin
Reputacja: 4 |
teraz minimum do wyplaty to 50 zl ;/
|
| | |
| | #91 |
| Dołączył: 02.10.2009 Skąd: Bydgoszcz
Reputacja: 38 |
witam ja mam dosc takei nietypowe pytanie,gralem jakis rok temu w Tobecie cos tam udal o sie ugrac i zlecilem wyplate 190 zł po 3 dniach na moim koncie bankowym jest przelewy od Tobetu z tym ze 2 razy po 190 czyli zamiast 190 wyslali mi przez pomylke 380 zł,balem sie ze pozniej bede mial konto na minusie czy cos ale rok minął,wchodze na moje konto Tobet i nic sie nie zmienilo konto na zero w histori wypłat jest ze zlecilem wypłate 190 zł czyli wszystko co tam mialem u nich wiec wszystko wydaje sie wporzadku,co mi doradzicie moge teraz u nich znow zaczac gre?przeciez to była ich pomyłka(dzialu finansowego) albo jakis błąd sie wkradł,a dodam ze bardzo zalezy mi na grze u nich jak myslicie warto sprobowac tam wplacic jakies grosze na poczatek zeby sprawdzic czy mi nie odciągną tego?Na poczatku gry u nich rowniez mialem podobną historie ze przegrany zaklad rozliczyli mi prawidlowo wiec szybko zlecilem wypłate |
| | |
| | #92 | |
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1138 |
Moim zdaniem nie wiedzą o swojej pomyłce. Z resztą jest to sytuacja sprzed roku, Ty nie masz debetu na koncie a im zależy na powrocie klienta. Wpłacaj śmiało
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
| | #93 |
| Dołączył: 19.07.2011
|
Początkowo byłem bardzo zadowolony z ich pracy, wypłaty na konto bankowe w miarę szybko do czasu.... Wszystkie wypłaty robiłem na konto bankowe, ostatnio chciałem wypłacić kasę na konto MB(od razu zaznaczam, że z konta MB robiłem wpłaty na konto Tobet), mija kilka dni i dostaję informację, ze moje polecenie wypłaty z konta Tobet na MB odrzucono. Zaczyna się wymiana wiadomości z suportem angielskim, głupio się tłumaczą, iż nie wypłacą mi pieniędzy na konto MB, bo wcześniej wypłacałem na konto bankowe. Bardzo źle mi się z nimi rozmawia, pieniędzy do dzisiaj nie mam, kolejna próba przelewu na MB nadal nie została zatwierdzona, pomimo tego, iż dla świętego spokoju skasowałem z form wypłaty konto bankowe i zostało tylko MB. Nie wspominam już o tym, iż nigdzie w ich regulaminie nie pisze, ze mogę tylko w jeden sposób wypłacać środki-można przecież na własne imienne konto bankowe i na MB pod warunkiem, że się wcześniej wpłacało z niego kasę do Tobet, a przy wypłacie to moja sprawa gdzie w konkretnej sytuacji chce mieć wypłacone pieniądze MB czy konto bankowe. Czekam na dalszy rozwój sytuacji, ale ogólnie mocno się zawiodłem i jak ich sobie wcześniej chwaliłem tak teraz nikomu nie polecam i odradzam granie u tego buka.
|
| | |
| | #94 |
| Dołączył: 01.02.2009 Skąd: Koszalin
Reputacja: 17 |
I tu się mylisz, nie to Twoja sprawa co robisz przy wypłacie, gdyż jaką metodą wpłacałeś taką wypłacasz pozwól , że nie będę wertował regulaminu, ale zapewniam Cie, że mają takie coś.
|
| | |
| | #95 |
| Dołączył: 19.07.2011
|
Nie zgodzę się z Tobą. "Wypłata środków na konto Moneybookers jest możliwa tylko wtedy, gdy użytkownik dokonał uprzednio wpłaty z tego konta." Taką mają informację. Warunek spełniony z mojej strony, pisałem wyżej, że dokonywałem wpłat na konto Tobet zarówno z Moneybookers jak i z konta bankowego, więc niby gdzie się mylę? |
| | |
| | #96 |
| Dołączył: 01.02.2009 Skąd: Koszalin
Reputacja: 17 |
Oj, jeju tam było coś takiego, że PIERWSZA wypłata się liczy do tego, ale bez dowodów nie będę się wykłócał |
| | |
| | #97 |
| Dołączył: 01.11.2009
Reputacja: 24 |
Co oni znowu tam wyprawiają, jakieś zmiany jak się chcę wpłacic. Do tej pory wpłacałem poprzez P24, klikałem Przekaz bankowy, wysyłałem kase na podane konto a później klikałem użyj przedpłaty i było ok. Teraz jakiś Moneybookers się wpieprzył. Nie ma już możliwości wpłacic jak dotychczas? Od razu powiem, że ten przekaz bankowu wysyłałem nie ze swojego konta bankowego i teraz też bym chciał podobnie. Dziękuje za ewentualną pomoc.
|
| | |
| | #98 |
| Dołączył: 27.11.2010
|
Witam Da się jakoś wypłacić kasę z webmoney na konto bankowe ? |
| | |
| | #99 |
| Dołączył: 30.07.2009
|
siemanko. wlasnie jak kolega napisal wyzej FBV , dzis wchodze na konto Tobet i klikam wplata, to pokazuje mi sie szereg opcji bankow ktore sa dostepne i pisze 'Przelewy24 by Moneybookers' , co to moze oznaczac? pozdro. |
| | |
| | #100 | |
| Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Holandia
Reputacja: 55 |
To są normalne wpłaty, tak samo jak przez p24 tylko, że jeszcze to przechodzi jakoś przez Moneybookers. Ale nie ma problemu, ja już tak wpłacałem tutaj i na Betgun i kasa jest od razu na koncie jak zawsze... Jest jednak inna ciekawostka: Cytat:
| |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wpłaty/Wypłaty pieniędzy. | Vader | Betsson | 278 | 17-05-2012 13:22 |
| Wpłaty i wypłaty | Expekt_Expert | Expekt | 786 | 13-05-2012 16:48 |
| Wpłaty/ Wypłaty pieniędzy | Vader | Betclic | 133 | 18-04-2012 14:23 |
| Wpłaty i wypłaty | Marcin-Odra | Ladbrokes | 28 | 30-06-2011 15:25 |
| Wpłaty i wypłaty | imeusz | Betfair | 15 | 12-12-2009 18:20 |