Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Tobet

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 05-12-2011, 17:14   #1

Reputacja: 1
Zasil konto bonusem przed Ligą Mistrzów!

https://www.tobet.com/docs?content=x...alse&ads=false
Czy jesli posiadam juz kwote w tym momencie na koncie to przysluguje mi ten bonus czy tylko przy wplacie?
kyja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-12-2011, 17:25   #2

Reputacja: 69
Tylko przy wpłacie.

EDIT:

Hmm... chociaż może nie. Czytam teraz to:
Cytat:
Aby wziąć udział w promocji, wpisz kod promocyjny CHRISTMAS50 w polu, które pojawi się na ekranie po potwierdzeniu wpłaty, lub zarejestruj go w zakładce Wpłaty > Kod promocyjny.
I w sumie nie wiem już. Najlepiej sprawdź

Tutaj dyskusja o tej promocji.

7. Nigdy nie obstawiaj przeciwko Serbom!

FAQ na temat tradingu sportowego!

Ostatnio edytowane przez favago ; 05-12-2011 o 17:35
favago jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-12-2011, 02:33   #3
Support

Reputacja: 52
Cytat:
Napisał kyja ->

https://www.tobet.com/docs?content=x...alse&ads=false
Czy jesli posiadam juz kwote w tym momencie na koncie to przysluguje mi ten bonus czy tylko przy wplacie?
Tylko przy wpłacie.
Tobet.com jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-12-2011, 09:16   #4
PP.

Jeśli chcecie rzeczywiscie pograc na ta kolejke ligi mistrzów, to radze wplacac tylko tym osobom ktore juz zweryfikowaly swoje konto. Inaczej wam je zablokuja, i zanim je zweryfikujecie minie kupa czasu. Ja uzeram sie juz z nimi prawie tydzien. Ciagle im cos nie pasuje i za kazdym razem jak cos dosylam, musze czekac 3 dni. Sa genialni pod tym wzgledem. No ale jesli chodzi o promocje to super.
PP. jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-12-2011, 09:19   #5
Administrator

Reputacja: 864
Cytat:
Napisał PP. ->

Jeśli chcecie rzeczywiscie pograc na ta kolejke ligi mistrzów, to radze wplacac tylko tym osobom ktore juz zweryfikowaly swoje konto. Inaczej wam je zablokuja, i zanim je zweryfikujecie minie kupa czasu. Ja uzeram sie juz z nimi prawie tydzien. Ciagle im cos nie pasuje i za kazdym razem jak cos dosylam, musze czekac 3 dni. Sa genialni pod tym wzgledem. No ale jesli chodzi o promocje to super.
Musiałeś założyć multikonto żeby o tym napisać? Na poprzednim koncie też Ci się nie podobała weryfikacja. Może założysz jeszcze kilka kont i będziesz o tym samym pisał?

Jeśli chcesz podziękować! Nie spamuj - Kliknij:
Używaj opcji - Szukaj
Vader jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Tobet > Zasil konto bonusem przed Ligą Mistrzów!

Odpowiedz