![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 01.03.2010
| ZLa informacja na czacie odnosnie typu
kilkanascie dni temu chca zawrzec zaklad nie bylem pewny dokladnie o co chodzi Zapytalem wiec na czat z pania Justyną czy zaklad w hokeja to zaklad na gole i asysty czy tylko gole oraz czy to zaklad na jeden mecz czy na caly turniej otrzymalem odpoowiedz ze zaklady na gole i na caly turniej wiec zagralem 2 pojedyncze zaklady po 500zl kazdy dziwne bylo to ze logujac sie nastepnego dnia okazalo sie ze jeden zaklad zostal anulowany drugi przegrany wiec zapytalem na czat akurat te sama pania o co chodzi wiec pani mi odpowiedziala ze bokmacher ja wprowadzil w blad i przeprasza. wiec ja niezadowolony z tej sytuacjii zasugerowalem anulacje tych zakladow lecz forma Tobet nie uznala tego i zaklad zostal przegrany i a drugi anulowany mimo iz pani przyznala sie ze nastapil zly przeplyw informacjii Nie polecam tego buka bo na dodatek konto jest zablokowane a srodki ktore pozostaly na koncie skonfiskowane. tyle na ten temat chcialby przestrzec gdzy robia wioche a niech kazdy wie do czego sa zdolni i jak moga zrobic tak naprawde kazdemu z nas . |
| | |
| | #2 |
| Ban Dołączył: 15.02.2010
|
Support Tobetu pozostawia wiele do życzenia - totalna amatorka
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 26.01.2010
Reputacja: 49 |
Co do supportu Tobetu, to ja do nich nic nie mam. Mam jakieś pytanie to odpowiadają od razu, a nie jak Bet365, odpowiedź na maila jak chcę by wystawili jakiś zakład i przeważnie trwa to pół godziny, a tu po chwili odpowiedź, więc ode mnie duży plus dla supportu.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Informacja | BananeQ | Turnieje NoiQ Poker | 12 | 03-01-2009 19:24 |
| Ważna informacja odnosnie grania w necie?? | teresa1978 | Kącik Ogólnobukmacherski | 1 | 29-09-2008 22:51 |
| Typu typu by Kietras | Kietras | Kupony | 5 | 20-09-2007 16:53 |