Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Tobet

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 01-03-2010, 21:05   #1

ZLa informacja na czacie odnosnie typu

kilkanascie dni temu chca zawrzec zaklad nie bylem pewny dokladnie o co chodzi
Zapytalem wiec na czat z pania Justyną czy zaklad w hokeja to zaklad na gole i asysty czy tylko gole oraz czy to zaklad na jeden mecz czy na caly turniej
otrzymalem odpoowiedz ze zaklady na gole i na caly turniej wiec zagralem 2 pojedyncze zaklady po 500zl kazdy
dziwne bylo to ze logujac sie nastepnego dnia okazalo sie ze jeden zaklad zostal anulowany drugi przegrany wiec zapytalem na czat akurat te sama pania o co chodzi wiec pani mi odpowiedziala ze bokmacher ja wprowadzil w blad i przeprasza. wiec ja niezadowolony z tej sytuacjii zasugerowalem anulacje tych zakladow lecz forma Tobet nie uznala tego i zaklad zostal przegrany i a drugi anulowany mimo iz pani przyznala sie ze nastapil zly przeplyw informacjii
Nie polecam tego buka bo na dodatek konto jest zablokowane a srodki ktore pozostaly na koncie skonfiskowane. tyle na ten temat chcialby przestrzec gdzy robia wioche a niech kazdy wie do czego sa zdolni i jak moga zrobic tak naprawde kazdemu z nas .
patryk1212 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-03-2010, 23:32   #2
Ban

Support Tobetu pozostawia wiele do życzenia - totalna amatorka
PolPL jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-03-2010, 14:04   #3

Reputacja: 49
Co do supportu Tobetu, to ja do nich nic nie mam. Mam jakieś pytanie to odpowiadają od razu, a nie jak Bet365, odpowiedź na maila jak chcę by wystawili jakiś zakład i przeważnie trwa to pół godziny, a tu po chwili odpowiedź, więc ode mnie duży plus dla supportu.
Kasztaneiro jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Tobet > ZLa informacja na czacie odnosnie typu

Odpowiedz