![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Support Dołączył: 24.06.2009
Reputacja: 52 | Zwrot do 100PLN dla każdego w Tobet! Zakład bez ryzyka na Ligę Europejską Święta jeszcze przed nami, ale Mikołaj w Tobet już roznosi prezenty. Tym razem mamy dla Was zakład bez ryzyka na mecz Ligi Europejskiej. Kto przegra, otrzyma zwrot stawki, do sumy 25 €/ 100PLN! Oferta dotyczy zarówno zakładów przedmeczowych postawionych na naszej stronie internetowej, jak i za pośrednictwem aplikacji komórkowej Tobet Mobile. Dzięki Tobet Mobile możesz obstawiać zdarzenia sportowe w dowolnym miejscu i czasie: podczas zakupów świątecznych, na imprezie firmowej, w drodze na przyjęcie rodzinne lub przed telewizorem! Typowanie przez komórkę to doskonały sposób na wielkie emocje. Zapraszamy również do naszego nowego Centrum Meczowego (link), gdzie znajdziecie najświeższe informacje dotyczące zespołów i wiele innych danych pomocnych w typowaniu. Jak wziąć udział w promocji? Jak wziąć udział w promocji? 1Zaloguj się na swoje konto2 Naciśnij przycisk „Wpłata”, wybierz „Kod promocyjny” i wpisz w pustym polu słowo EUROCHRISTMAS. 3 Postaw zakład na dowolny mecz Ligi Europejskiej rozgrywany w dniach 14-15 grudnia 2011 r. 4Uwzględniane są zarówno zakłady przedmeczowe oraz postawione na żywo, pojedyncze, jak i kombinowane, pod warunkiem, że na kuponie znajdzie się co najmniej jedno zdarzenie związane z meczami objętymi promocją 5Jeśli przegrasz swój pierwszy zakład postawiony w ramach promocji, otrzymasz zwrot stawki. Maksymalna kwota zwrotu wynosi 25 €. Zwrot zostanie przekazany w ciągu 24 godzin od zakończenia ostatniego zdarzenia na kuponie.Regulamin:
__________________ > Promocyjny link do rejestracji w Tobet! < |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 02.10.2007
|
Jak nie wygram nic w ramach tego bonusu, to będę mógł wypłacić te pieniądze które wpłaciłem żeby obstawić mecz?
|
| | |
| | #3 | |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
Trzeba mieć naprawdę tupet żeby zadawać takie pytanie... Niemniej już piszę. Tak, możesz od razu. Może nie uwierzysz, ale na górze miałeś wszystko napisane... jeden post nad Tobą. Cytat:
| |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 02.10.2007
|
Nie rżnij kumatego i to Ty czytaj ze zrozumieniem, bo ja się nie pytałem o wygraną kasę. Po prostu specjalnie wpłaciłem 100 zł po to żeby na farta zagrać i zgarnąć hajs, a jak mi się nie uda to chcę wypłacić 100 zł i tyle. |
| | |
| | #5 | |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
Może i rżnę kumatego, ale wole robić z siebie takowego niż niekumatego bolka. Myślisz ze o czym ja piszę? O wygranej kasie? jeszcze raz powtarzam Cytat:
Wpłacasz, wygrywasz to wygrywasz, przegrywasz - zwracają tą 100 na konto i możesz od razu ją wypłacać. | |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 22.05.2011 Skąd: z Nienacka
Reputacja: 131 |
Czy jeżeli przed wpisaniem kodu już grałem zakład na LE to teraz dalej obowiązuje mnie zasada ze zwrotem (po wpisaniu kodu)?
__________________ Zapraszam do tematu: http://www.forum.bukmacherskie.com/f...ais-63257.html Nie obrażę się jak klikniesz dzięki. |
| | |
| | #7 | |
| Dołączył: 10.03.2010 Skąd: Rzów
| Cytat:
Mam podobny problem, a support Tobet śpi. Zagrałem wczoraj Ligę Europejską za 100zł. Kupon wygrany. Nie wpisałem jednak przed puszczeniem kuponu ani nadal kodu promocyjnego "EUROCHRISTMAS". Czy w takim razie (mimo zagrania wczoraj LE) mogę dziś wpisać w/w kod i liczyć, że dziś w razie przegranego kuponu na LE otrzymam zwrot do 100zł ??? | |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 19.10.2007
|
Dostaliście juz zwroty ? Wczoraj o 22:50 zakończył się kupon a zwrotu jak nie ma tak nie ma...
|
| | |
| | #9 | |
| Cytat:
| |
| | |
| | #10 | |
| Dołączył: 22.05.2011 Skąd: z Nienacka
Reputacja: 131 | Cytat:
__________________ Zapraszam do tematu: http://www.forum.bukmacherskie.com/f...ais-63257.html Nie obrażę się jak klikniesz dzięki. | |
| | |
| | #11 |
|
Dziwne, pisałem kilka już razy do suppotu w godzinach działania "Polskiej pomocy" jednak przed chwilą dostałem taką odpowiedź: Hi, Yes, after you entered the code. The fteebet will be active on the next bet on LE games. regards, Tommy Perfekcyjny z angielskiego nie jestem ale rozumiem to jako możlowiść ponownego zagrania w promocji wcześniej wpisując kod. Potwierdzi ktoś |
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 28.11.2010 Skąd: Poznań
|
"Witaj,tak po wprowadzeniu przez Ciebie kodu. "Freebet" będzie aktywny na następny zakład na Ligę Europejską."
|
| | |
| | #13 |
| Dołączył: 08.09.2011
|
niestety kupon zawalil ale kaska bez zadnych problemow po godzince spowrotem byla juz na koncie |
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 21.02.2012 Skąd: Poniatowa
Reputacja: 1 |
Orientuje się ktoś kiedy będą może jakieś zakłady ze zwrotami?;> Gdzie można to sprawdzić ?
|
| | |
| | #15 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 715 |
Sprawdzić możesz śledząc forum. Informacje o nowych promocjach zawsze pojawiają się na forum. Zapraszam do działu promocje i bonusy bukmacherskie.
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #16 |
| Support Dołączył: 24.06.2009
Reputacja: 52 |
Najprawdopodobniej będzie zakład ze zwrotem na MŚ w biathlonie, które zaczynają się 1 marca.
__________________ > Promocyjny link do rejestracji w Tobet! < |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Zwrot do 25euro;/100PLN za zakład na Puchar Davisa przez komórkę! | Tobet.com | Tobet | 0 | 02-12-2011 23:45 |
| Promocja w Ladbrokes 100PLN Darmowy Zakład czeka na każdego! (25-27 luty) | Marcin-Odra | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 6 | 26-02-2011 09:56 |
| Promocja 100PLN Freebet czeka dla każdego! (25-27 luty) | Marcin-Odra | Ladbrokes | 0 | 24-02-2011 13:43 |
| Tobet - Zwrot Pieniędzy na WIMBLEDON ! | Pawu | Tobet | 62 | 06-07-2009 08:34 |