Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Fora Ogólnotematyczne > Archiwum > 2011 > Betway

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 05-05-2009, 11:39   #21
Administrator

Reputacja: 864
Czytałem temat.
Betway_Team przedstawia inną wersję zdarzeń... Twierdzi, że wina leży po Twojej stronie... A Ty w każdym możliwym temacie piszesz złodzieje.

Jeśli chcesz podziękować! Nie spamuj - Kliknij:
Używaj opcji - Szukaj
Vader jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-05-2009, 13:13   #22

Cytat:
Napisał Vader ->

Czytałem temat.
Betway_Team przedstawia inną wersję zdarzeń... Twierdzi, że wina leży po Twojej stronie... A Ty w każdym możliwym temacie piszesz złodzieje.

Konto akurat jest brata , który jest na misji w NL.
Czy sądzisz ,że Bukmacher popełniając błąd przyzna się do winy , czy będzie robił wszystko ,żeby zaoszczedzić..? no własnie odpowiedź znamy.
To że bukmacher Wam kilka PLN da na konkurs to nic nie znaczy ,żeby był tak broniony.Takie pieniądze dają na konkursy od czasu do czasu jak "skubną" kogoś komu nie wypłaca pod byle pretekstem.
langer jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-05-2009, 14:46   #23
Support

Panie Langer
Co do Pana konta (lub Pańskiego brata - jak się później okazało) to zwyczajnie nie przeszło ono procesu weryfikacji. Z tego samego IP zostało założone inne konto. Po drugie miał Pan (bądź pański brat) duży problem z wysłaniem wiarygodnych kopii dokumentów, o czym sam miałem okazję się przekonać. Jako jedyny z wszystkich osób, które wygrały w promocji FreeSpins miał Pan jakiekolwiek problemy z wypłatą. Tak jak mówiłem wątek jest na forum, można spokojnie sprawdzić, iż inni otrzymali swoje wypłaty bez najmniejszych problemów.
Betway_Team jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-05-2009, 17:16   #24

Słuchaj Betway mam już dośc Twojego tłumaczenia-wiesz ,że winni sie tłumaczą .Jesteście winni więc tłumaczysz się po każdym poscie.
Nie oczerniaj nikogo -była weryfikacja telefoniczna przez panią Kasię , był wyciag z konta bankowego , był paszport, był rachunek za telefon i czego więcej chcieliście...cięgle Wam coś nie odpowiadało , było albo za bardzo kolorowe, albo ,żle bo czarno białe.Pozniej chcieliście , zeby przesłać foto tych dokumnetów -więc przesłane zostało foto , a gdy doszło foto i było juz OK jak powiedziała Pani Kasia telefonicznie, to napisaliście ,że 7 dni poczekacie na dokumenty innej osoby zarejestrwanej "niby rzekomo" z tego samego IP i później wypłacicie -i do tej pory nie wiem czy ten "ktoś " wysłał wam dokumenty czy nie.Zresztą co jednego klienta obchodzi co robi druga osoba.Tym bardziej ,że zostało Wam wyjasnione ,że konto było zakładane w pracy w Jednostce Wojskowej -gdzie jest mnsotwo żołnierzy i każdy inny mógł założyć też konto-trzeba było się czepiać tamtą osobę , a nie odczekac kolejne 2 tygodnie i bezpodstawnie zamknąc konto(wczesniej juz PRZEZ klienta zamkniete) nie wypłacając wygranej.Jaki Wasz zarzut był? że nie wpłacone zostały do Was pieniedzy SWOJE to możecie zamknąć konto I niczego więcej nie chcieliście Pani Kasia powiedziała przez telefon ,że wszystko jest OK - a konto i tak po własnych inicjatywach klienta zostało zakmnięte , a nagle wpieracie,że Wy je zamkneliście.Konto cały czas było otwarte , a na podstawie regulaminu -po zamknieciu przez klienta konta powinniscie pieniadze wypłacić -
"1.4.3 W sytuacji, kiedy – na Twoje życzenie- konto zostanie zamknięte, wszystkie niewykorzystane fundusze zostaną Ci zwrócone po rozliczeniu wszystkich zawartych zakładów. Jeżeli, po naszych próbach skontaktowania się z Tobą, nie będziemy w mogli przesłać Ci Twoich pieniędzy, będziesz miał 6 (sześć) miesięcy od daty Twojego zgłoszenia zamknięcia konta, na odzyskanie posiadanych na nim środków. Jeśli w tym czasie nie otrzymamy od Ciebie żadnej odpowiedzi w tej sprawie, Twoje konto zostanie uznane za „Konto Uśpione”.

Wykorzystaliscie to ,że najprawdopodobniej inny żołnierz w JW -zarejestrował konto z tego samego IP-co zdarzyć się jak najbardziej mogło.

Czyli kłamaliście , teraz dalej kłamiesz i łamiecie swój regulamin w dodatku.

Ostatnio edytowane przez langer ; 11-05-2009 o 17:19
stare 11-05-2009, 20:34   #25

Reputacja: 47
Jesli sie moge wtracic...

Nie za bardzo znam sprawe ale czytam sobie o tym IP i tak dalej i tak dalej...

Ja powiem tak, kazdy buk ale to kazdy ma swoj regulamin, jednym z jego punktow zawsze jest punkt typu: jedno IP- jedno konto, jedno gospodarstwo- jedno konto, jedna osoba- jendo konto ....itd itp...

I teraz tak...

Regulamin jest regulamin, zakladajac konto akceptujesz go, i zgadzasz sie z takimi punktami ze za naduzycia, mozesz dostac bloka, bana, rekwiracje kaski itd itp...

Wiec Betway ma prawo zamknac Ci konto czy cos z nim zrobic, ban nie wiem...I nie mozna miec pretensji, trzeba bylo zalozyc konto z domowego kompa...zlamales regulamin.

Ale z drugiej strony bukmacherzy tez nie sa lepsji i to straszne kanalie ktore wrzucaja ludzi do jednego worka i normalne ludzkie tlumaczenia nie pomagaja w zadnej kwestji jesli naruszy sie regulamin, zawsze maja ostateczne zdanie i czesto maja gracza w dup**. Pisalem o swoim przypadku z watku : opinie o Bwin. I moje myslenie bylo identyczne...przeciez ja nic nie zrobilem, nie naciagnalem Bwin na kaske ani nic z tych rzeczy! I mimo, ze tlumaczylem sie i pani na infolini powiedziala , ze faktycznie mam racje i nic nie zrobilem, to jednak regulamin jest regulamin ktory ja zlamalem...

Mozna przeczytac moj przypadek w watku o Bwin...

Jednak Bwin okazal sie bardzo wyrozumialy, konto zamknal, mnie napomnial, a kaske = depozyt + wygrane, wyplacil...

Dlatego lepiej myslec 3 kroki naprzod i nie draznic bukow, jak i nie dawac im powodow do czepienia sie...

Podam inny przyklad...

Studiuje w UK moja klawiatura nie ma niestety polskich znakow ... zarejestrowalem sie w Expekt podajac swoje nazwisko bez polskich znakow, gdy chcialem wyplacic kaske a bylo jej troszke, poproszono mnie o skan dowodu. Dostalem email zwrotny, ze moje dane osobowe nie sa zgodne z dokumentem bo nie mam polskich znakow, i na nic moje tlumaczenia ze nie pomyslalem o tym i ze studiuje w UK wiec nie mailem takowych "pod reka"...

Ostatecznie konto mi zamknieto wygrana zabrono, depozyt wyplacono...Pozwolono mi otworzyc nowe ale z poprawna pisownia danych osobowych!

Dlatego dzis jak gdzies sie rejestruje to 3 razy sprawdze ze wszystko jest tip top nim klikne zarejestruje...

pozdrawiam.
Seku(L)ar jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-05-2009, 07:00   #26

W Betway jest tego typu reg. "1.3.3 Możesz otworzyć i utrzymywać tylko jedno konto w Betway.com. Każde kolejne utworzone konto będzie przez nas zamykane. Wszystkie zakłady oraz bonusy pochodzące z tych kont zostaną unieważnione. Wszystkie zdeponowane na w/w kontach fundusze zostaną Ci zwrócone, pomniejszone o 10% wartości posiadanych środków, kosztem opłat administracyjnych."
O jednym koncie z IP jakoś nie można się doczytać-tylko o osobie(zeby nie te same dane).
A osoba była jedna miała jedno legalne konto, a jeśli faktycznie ktos inny był zarejestrwany z tego samego IP -to powinni sie czepiać tej drugiej osoby o dokumenty itp.Bo z tej strony było wszystko wyjaśnione-tak było odpisane przez Pania Kasię, a tu gość z Betway od reklam sie wtrąca i w dodatku bzdury pisze.
Po prostu Betway łamie swój regulamin jak w poprzednim poście napisałem, konto jak już napisane było zostało zamkniete przez klienta czyli zgodnie z regulaminem pieniądze powinni bez problemu wypłacić(a nie zrobili tego).Tak jak kolega wyzej wspomniał czytałem podobne przypadki o Bwin , ale oni owszem konto zablokują , ale kase wypłacą obojętnie czy to z darmowych spinów czy z depo plus wygraną.
Z darmowych spinów na Hitman chyba nikt u nich nie wygrał 614 PLN -dlatego szkoda było im za darmo wypłacić komuś.Opinia jest jednoznaczna zdecydowanie negatywna.Nie zachecam do korzystania z ich usług- a jak czytałem opinie na innych forach duzo osób zamknęło konta u nich, czyli widocznie tez byli niezadowoleni z ich usług.

Ostatnio edytowane przez langer ; 12-05-2009 o 07:04
stare 14-05-2009, 12:12   #27

Betway

Na poczatku wszystko bylo OK! az do ostatniej wplaty!!!! Wiem,ze maja problemy bo ulepszaja strone ale wszystko ma swoje granice!!!
27 kwietnia chcialem doladowac konto o 50zl przez przelewy24.pl z mojego konta zostalo pobrane 2x50zl pod jednym tytulem wplaty! a pieniadze nie zostaly zaksiegowane u buka .Po 2 dniach przelewy 24 przeprosily i wyjasnily,ze jedne 50zl przekazaly Betway a drugie czekaja w depozycie do pobrania,ktore natychmiast wplacilem na konto! druga kwota zniknela??????????Wyslalem,zrzuty z konta bankowego potwierdzajace pobranie 2x50zl,przeslalem e-meile ,ktore otrzymalem od przelewy24 i kiedy juz myslalem,ze sprawa zostala pozytzwnie zalatwiona......niestety!!! Betway zada po2x te same dokumenty,a dzisiaj tj. po 3 tyg. znowu twierdzi,ze to przelewy24 sa winne!!!!!!!!!brak slow!!!!!!!!!!!!!a co by bylo gdyby to nie o 50zl,lecz o 500 lub 5000 tys chodzilo???NAPRAWDE NIE POLECAM!!!!!!!!!!
a bylbym nieuczciwy gdybym nie dodal,ze za zwloke otrzymalem kupon 20zl

Ostatnio edytowane przez woitas69 ; 16-05-2009 o 10:53
woitas69 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-05-2009, 15:19   #28
Support

Witam.

Na stronie głównej informujemy o problemach w związku z wprowadzaniem automatycznych Przelewów 24

Cytat:
Uwaga: Uprzejmie informujemy, że w związku z zmianami technicznymi w naszym systemie, gracze dokonujący transakcji poprzez Przelewy24 mogą doświadczyć poważnych trudności z dokonaniem depozytu. Zdeponowane pieniądze mogą być chwilowo niewidoczne na koncie gracza mimo udanej transakcji i potwierdzenia ze strony Przelewów 24. Dokładamy wszelkich starań, aby prace nad zmianami w naszym systemie zakończyły się jak najszybciej, o czym nasi gracze zostaną natychmiast poinformowani.
Proszę o podanie swojego loginu na priv.
Betway_Team jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-09-2009, 17:26   #29

Ja tam nie miałem z nimi żadnych problemów z wpłatami i wypłatami. Wpłaciłem 100 zł., po tygodniu wypłaciłem 300 zł. Przestałem u nich grać, bo coś mi się nie podobało (zapomniałem już co). W każdym bądź razie dzisiaj dzisiaj zadzwoniła do mnie babka od nich i łamaną polszczyzną zachęcała mnie do dokonania depozytu w zamian za bonus 50 zł. Ciekawa historia, siedzę w pracy a tutaj telefon z Londynu
barti jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-11-2009, 11:10   #30

Nie polecam. Grałem u nich dosyć długo i nagle we wrześniu zamknęli mi konto wraz z blokadą wszystkich środków. Jako powód, po KILKUNASTU MAILACH podali punkt w regulaminie.... który kilka dni wcześniej wprowadzili (chodzi o arbitrage betting i inne "podejrzane" sposoby gry). Nic więcej nikt mi nie wyjaśnił jak tylko - patrz punkt ten a ten regulaminu. Punkt na dodatek zawiera wyrażenia w języku angielskim . Czyli - zmienili regulamin po czym zablokowali moje konto ( i kilkanaście innych). Support to parodia. Totalne zlewanie, brak odpowiedzi. Jeśli ktoś z nich uzna, że twój styl gry jest "podejrzany" zablokują Ci konto. Następnie już nikt nie odpowie na Twoje maile. Jeśli bukmacher zabiera Twoje pieniądze to jest zwykłym złodziejem. I tyle.
marcur jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-11-2009, 22:43   #31

Reputacja: 6
Cytat:
Napisał marcur ->

Nie polecam. Grałem u nich dosyć długo i nagle we wrześniu zamknęli mi konto wraz z blokadą wszystkich środków. Jako powód, po KILKUNASTU MAILACH podali punkt w regulaminie.... który kilka dni wcześniej wprowadzili (chodzi o arbitrage betting i inne "podejrzane" sposoby gry). Nic więcej nikt mi nie wyjaśnił jak tylko - patrz punkt ten a ten regulaminu. Punkt na dodatek zawiera wyrażenia w języku angielskim . Czyli - zmienili regulamin po czym zablokowali moje konto ( i kilkanaście innych). Support to parodia. Totalne zlewanie, brak odpowiedzi. Jeśli ktoś z nich uzna, że twój styl gry jest "podejrzany" zablokują Ci konto. Następnie już nikt nie odpowie na Twoje maile. Jeśli bukmacher zabiera Twoje pieniądze to jest zwykłym złodziejem. I tyle.
Jak jesteś multi to się im nie dziwię, że ci zablokowali kilkanaście kont.
radek_p123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15-02-2010, 17:29   #32

stawka + zaklady

do kwoty 4.500 PLN najczesciej nie ma problemu, czasami nawet 10.000 PLN przejdzie; mowa oczywiscie o pilce noznej (uefa), z wyplata do tej pory nie mialem problemow, obsluga rowniez sympatyczna, kursy w zaleznosci od zdarzenia ale sa wyzsze niz na Betsson, Unibet, Bet365, Betsafe, Ladbrokes itd.
harisek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-03-2011, 16:59   #33
ace

Reputacja: 2
nie polecam,
support od 2 dni mi nie odpowiedział na proste pytanie, nie mają żadnej przewagi nad konkurencją, nie widzę większego sensu z korzystania z ich usług
ace jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-03-2011, 21:06   #34

Reputacja: 245
Cytat:
Napisał harisek ->

wyzsze niz na Betsson, Unibet, Bet365, Betsafe, Ladbrokes itd.
Bet365:
Ajax v Spartak Moskwa 1.61 3.75 5.50
~6.8% marży

Unibet:
Ajax - Spartak Moskwa 1,62 3,70 5,40
~7,2% marży

Betway:
Ajax - Spartak Moskau 1.60 3.85 5.25
~7.4% marży

i tak po za konkurencją... pinn:
1.633 4.140 5.970
~2,0% marży

Bezkompromisowy ch*j :)
bludek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-03-2011, 21:13   #35
Administrator

Reputacja: 864
bludek w większości osoby, które piszą o niskich kursach w ogóle nie odnoszą się do marży. Cześć pewnie z nich nie ma pojęcia co to jest i o co chodzi.

Patrzą z reguły na mecze pod kątem kursów na faworytów...
Coś w stylu: Real - Levante i widzą kursy @1.15 a inne buki mają @1.20. Tyle, że nie patrzą jakie są kursy na remis czy rywali...

Jeśli chcesz podziękować! Nie spamuj - Kliknij:
Używaj opcji - Szukaj
Vader jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-05-2011, 00:04   #36

Witam
Od 2 dni gram na Betway i tez chcialbym sie podzielic swoimi doswiadczeniami. Gralem juz na kilku bukach i ogolnie nie bylo zastrzezen, niestety tym razem musze sie negatywnie wypowiedziec na temat Betway. Mialem kilka kuponow na dzisiaj, po skonczonych meczach wchodze na konto zobaczyc ile mam kaski, bo wiekszosc kuponow weszla no i niemila niespodzianka brakuje jakies 100zl wiec szukam gdzie jest problem. Okazuje sie ze mecz Nantes-Istres w ktorym postawilem na Nantes (wygrali 2:1) pokazuje jako przegrany. Kupon byl puszczony za 50zl, kurs 1,90 i jak byk w historii zakladow pisze ze "your bet: 1 1,90" a i tak wyswietla kupon jako przegrany. Odrazu odpalilem live chat i polaczylo mnie z supportem no i opisuje cala sytuacje, wyslalem bet receipt no i mila pani z supportu informuje mnie ze obstawilem na istres a wygralo nantes. Uprzejmie poinformowalem ze stawialem na nantes i slepy nie jestem bo w historii jak byk pisze ze na nantes, wiec nie wiem gdzie oni widza ze na istres. Narazie sytuacja zakonczyla sie na tym ze zrobilem screen shooty i wyslalem do supportu, zobaczymy jak sie sprawa potoczy, ale na jak narazie nie moge polecic tego buka, choc trzeba powiedziec ze layout strony mi sie podoba i dosc plynnie i latwo sie po niej porusza. Jedna rzecz ktora martwi to, ze gdy puszcze wiecej kuponow to bede musial kazdy jeden mecz sprawdzac osobiscie na livescore bo skoro takie waly robi ten ich soft to kto wie czy sie znowu nie powtorzy... . No nic czekam na kontakt z supportu.
kalor62 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-05-2011, 06:40   #37

Reputacja: 12
zadnych walow nie bedzie ot glupie przeoczenie ktore nie powinno sie zdarzyc bukowi, kase na sto procent odzyskasz bo przeciez sytuacja jest tak jednostronna na twoja korzysc ze tutaj nie ma co gadac, wszystkim napewno tak zle rozliczyli a pewnie oddsmakera nie bylo juz u buka (chociaz zawsze ktos tam jest) a babka z supportu sama nie moze tego poprawic nie ma takich uprawnien
legionista880 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-05-2011, 08:21   #38

legionista880 mial racje. Dzis rano po zalogowaniu sie na konto kaska juz byla i kupon poprawiony. Dostalem tez maila od supportu z informacja o poprawieniu kuponu. Support zadzialal szybko, wiec nie mozna miec do nich pretensji. Zostal jeszcze jeden kupon Man city ktory ciagle jest jako pending, no ale poczekam jeszcze chwile, moze wskoczy... . Edit -Wlasnie zerknalem na kupon z Man City :d moj blad, to nie byl kupon z tottenhamem tylko z stoke takze jeszcze chwile poczekam :d

Pogram jeszcze na tym buku bo tak jak juz pisalem podoba mi sie ich stronka, oby nie bylo wiecej takich sytuacji.

Ostatnio edytowane przez kalor62 ; 11-05-2011 o 08:34
kalor62 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-09-2011, 21:56   #39

Odradzam szczerze wszystkim korzystanie z Betway. Dostałem niby bonus urodzinowy 100 %. Wpłaciłem 100 zł. Na koncie powinno być 200 zł. Patrzę a tu 100 zł. jest na zakładach sportowych i 100 zł. w glupim kasynie. Myślę ok oszustwo jak nic. Następnie zagrałem za 100 zł. meczyk, wygrana 185 zł. Powinno być na koncie zakładów 185 zł. Patrzę a tu 100 zł. i 85 przeszło do kasyna. Tak więc odradzam innym Betway. Szkoda waszego czasu i pieniędzy. Jest dużo innych lepszych firm m.in. Sportingbet, Bet365, Bwin, Expekt czy chociażby Betclic
Damian22STW jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28-01-2012, 08:50   #40
Znawca

Reputacja: 270
Przed chwilą chciałem się zarejestrować a tu niezły cyrk - w polu kraj przy rejestracji nie ma Polski. Są za to takie potęgi jak Tokelau czy Pitkairn (wtf is Pitkairn?). Napisałem do pana na chacie, ze jestem Polakiem i czy mają jakąś blokadę dla Polaków jak Interwetten np., odpisał tylko, ze mogę się zarejestrować na Betway. Innego kraju nie wybiorę bo mi mogą nie wypłacić pieniędzy.

Juz wiem - wycofali się z polskiego rynku. Swoją drogą niezly support mają jak nawet tak podstawowych informacji nie wie.

Ostatnio edytowane przez Toudi ; 28-01-2012 o 09:10
Toudi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Fora Ogólnotematyczne > Archiwum > 2011 > Betway > Betway - opinie

Odpowiedz