![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 08.01.2010
| Zablokowane konto, jak odzyskać pieniądze?
Mam problem z firmą Betway! Wygrałem 650 zl, w ten sam dzień zleciłem wypłate na konto. 2 dni później poszedłem do kolegi i analizwaliśmy kupony. Zalogowałem sie na jego komputerze zaraz po nim. Następnego dnia wracam do domu, chce zalogowac sie na swoim koncie i jest napisane, ze moje konto zostalo zablokowane! Zastanawiam sie co jest grane. sprawdzam stan konta bankowego i zauwazam, ze zadne pieniadze nie wplynely. Dobrze wyplaty sa zwykle realizowane do 7 dni, ale zazwyczaj wplywaja predzej. Wchodze na swoja poczte, a tam zadnego maila z podaniem powodu dlaczego konto zostalo mi zablokowane. Piszę wiec maila z zapytaniem o co chodzi. Oni odpisali tak samo jak i mojemu koledze, ze konto zostalo zablokowane z powodu zlamania regulaminu, gdyz logowalismy sie oboje na tym samym ip. Wszystko bylo by normalne gdyby nie fakt wyplaty pieniedzy. Sądze ze tylko o to chodzi. Betway stwarza problemy nie dlatego ze nastapilo takie logowanie, bo przeciez taka sytuacja moze mieć miejsce w każdym miejscu publicznym np. szkole, pracy itp. Po pierwsze wypłata powinna zostac zrealizowana, gdyz zostala zlecona wczesniej niz to logowanie mialo miejsce. Pomóżcie jak mam załatwic tą sprawę? Gdzie sie odwołać? Każdy wie, że support tam slabo funkcjonuje. Caly czas odpisuja to samo. A ja chcialbym odzyskac swoje pieniadze.
|
| | |
| | #2 |
| Znawca Dołączył: 10.01.2009 Skąd: Płock
Reputacja: 411 |
Pieniędzy już nie odzyskasz. Każdy bukmacher ma swój regulamin, który przed założeniem u nich konta powinieneś przeczytać |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 23.05.2008 Skąd: Siedlce
|
Poczekaj na Betway_Team, może on Ci pomoże. Ta sytuacja jest trochę inna niż nasza (opisana troszkę niżej) tak więc może warto poczekać.
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 08.01.2010
|
Jezeli mieliście podobna sytuacje i nie mogliscie sie dogadac z bukmacherem to piszcie jak załatwiliscie ten problem... odwolywaliscie sie gdzies albo cos? Pisalem do Betway_team, ale jeszcze nie odpisał...
|
| | |
| | #6 |
|
Z tego co widziałem to on jest w tygodniu od rana do 18 mniej więcej. Także może jutro Ci coś napisze.
|
| | |
| | #7 | |
| Dołączył: 09.01.2010
| Cytat:
| |
| | |
| | #8 | |
| Cytat:
| |
| | |
| | #9 | |
| Support Dołączył: 16.02.2009 Skąd: Polska
| Cytat:
| |
| | |
| | #10 | |
| Dołączył: 10.08.2008 Skąd: ( Repubblika ta' Malta ) - La Valletta
Reputacja: 6 | Cytat:
Kazde zweryfikowane z kazdego wyplaty i na kazde wplaty - od X lat - kazde jest uzywane. Zaden z tych bukow nie robil nigdy problemow , nigdy (!!) Z mojego IP, logowano sie do 4 roznych kont Expekt. czy ten starszny zly Expekt zablokowal komus konto? NIE! Bo bywa ze sie siedzi ze znajomymi i obstawia. Jestescie smieszna firma - przeciw graczom - a nie dla graczy. I Ty piszesz ze zablokowaliscie konta bo nastapilo "LOGOWANIE" z tego samego IP 2 kont - prosze Cie - nie widzisz w tym kretynskiego zabiegu? Przeciez taka praktyka podchodzi pod czyste zlodziejstwo... Ostatnio edytowane przez Arbiter_Erhan ; 12-01-2010 o 11:01 | |
| | |
| | #11 |
| Support Dołączył: 16.02.2009 Skąd: Polska
|
dokladnie tak jak Pan napisal. kazde zweryfikowane. a tutaj problem byl taki ze oba konta wykorzystaly bonus powitalny i nie byly zweryfikowane. no i nie byli to czlonkowie rodziny. a zapomnialem dodac, ze sprawa jest w toku. Ostatnio edytowane przez Betway_Team ; 12-01-2010 o 10:44 |
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 03.04.2006
|
Popieram Cię Arbiter_Erhan z tego co wiem w Bwin mozna miec nawet 10 kont z tego samego IP oby tylko konto było zweryfikowane i można się logować gdzie się tylko chce o każdej godzinie dnia i nocy. To z tym łamaniem regulaminu w sprawach gdzie się ktos zalogował to KPINY. Bo przykładowo mam jedno konto założone z domu na domowe IP i jak pójdę do pracy to w międzyczasie nie mogę się zalogować i obstawić meczyku? , bo nie daj Boże ....kolega też kilka dni temu sie zalogował tez z pracy i obstawił meczyk ? KPINY! Trzeba patrzeć skąd kto się rejestruje i czy ma konto zweryfikowane -a nie sąd później obstawia mecze lub gra w kasynie. |
| | |
| | #14 | |
| Dołączył: 05.01.2010
| Cytat:
| |
| | |
| | #16 | |||
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 | Cytat:
Tak najlepiej rzucić hasło. Żadnych zysków nie mam. Nie to forum kolego... tutaj nikogo nie blokuje się i nie usuwa postów tylko dlatego, że tak komuś się podoba. Ale uwierz mi, że są takie pseudo fora bukmacherskie gdzie zarząd forum nie zna słowa obiektywizm. Chcesz zobaczyć jak działa tłum? Popatrz. Najpierw piszę to: Cytat:
Cytat:
To, że ktoś gra w 3-4 bukach i ma takie pojęcie to nie znaczy, że może pisać sobie opinie, które nie mają potwierdzenia w rzeczywistości.
__________________ | |||
| | |
| | #17 |
Reputacja: 6 |
To moze ja sie odniose jeszcze do mojej porannej wypowiedzi. Byc moze uzylem ostrej formy, ale doskonale ciagle zdawalem sobie sprawe ze taki wlasnie maja zapis w regulaminie i przez pryzmat owego nieszczesnego regualminu, chcialem Betway-supportowi zobrazowac, ze takie zabiegi sa zenujace - i inni bukmacherzy (nie twierdze ze wszyscy) - ktorzy maja w tej kwestii bardziej ludzkie zapisy ( badz ich nie maja) - sa bardziej cenieni. Moja wypowiedz negowala owy regualmin - i w dalszym ciagu uwazam ze to jest kpina. Bo jest to nastawienie firmy na kierunek "gracz-wrog" a nie "gracz-przyjaciel". Ostatnio edytowane przez Arbiter_Erhan ; 13-01-2010 o 00:00 Powód: Powod jak powod, edycja textu ;] |
| | |
| | #18 | |
| Dołączył: 05.01.2010
| Cytat:
Vader// 12-13 bukmacherów? Wiesz ile jest firm bukmacherskich na rynku? Widać masz słabe rozeznanie. | |
| | |
| | #19 | |
Reputacja: 6 | Cytat:
| |
| | |
| | #20 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 | Cytat:
Wypowiadając się o bukach tutaj na forum (wypowiadam się, radzę dość sporo) zawsze piszę obiektywnie. Tak jak jest.
__________________ | |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Konto zablokowane | sterydrio | Bet-at-home | 4 | 08-10-2010 21:10 |
| Zablokowane konto | tomi5454 | Moneybookers - Skrill | 1 | 04-03-2010 16:26 |
| Konto Zablokowane?! | Kamil_gks | Expekt | 8 | 09-05-2008 09:41 |
| zablokowane konto | konio_170 | Bet-at-home | 3 | 05-12-2007 23:47 |
| Zablokowane konto.. | jarodek | Bwin | 13 | 03-10-2007 12:42 |