Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Pozostałe Firmy

Odpowiedz
 
Udostępnij Narzędzia wątku
stare 28-06-2010, 21:30   #1
 
Dołączył: 23.06.2010
Postów: 9
12bet

www.12bet.com


W 12bet pobierają jakas prowizje od wpłat i wypłat poprzez Moneybookers?
Wie ktos może???


KLIKNIJ i zarejestruj się na www.12bet.com
polko33 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28-06-2010, 21:42   #2
Administrator
 
Avatar Vader
 
Dołączył: 09.05.2006
Skąd: Galante peFFki
Postów: 6,088
Reputacja: 864
Wpłaty, wypłaty na MB są darmowe.
Nawet kilkukrotne wypłaty w miesiącu.

Buki co biorą prowizję/opłatę przy wpłacie przez MB to już grube przegięcie.
__________________


Jeśli chcesz podziękować! Nie spamuj - Kliknij:
Używaj opcji - Szukaj
Vader jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28-06-2010, 22:46   #3
rpg
 
Avatar rpg
 
Dołączył: 02.04.2007
Skąd: Rzeszów
Postów: 1,343
Reputacja: 52
Cytat:
Napisał Vader ->

Wpłaty, wypłaty na MB są darmowe.
Nawet kilkukrotne wypłaty w miesiącu.

Buki co biorą prowizję/opłatę przy wpłacie przez MB to już grube przegięcie.
Nie znam nawet takiego.
__________________

rpg jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28-06-2010, 22:49   #4
Administrator
 
Avatar Vader
 
Dołączył: 09.05.2006
Skąd: Galante peFFki
Postów: 6,088
Reputacja: 864
Cytat:
Napisał rpg ->

Nie znam nawet takiego.
Są tacy...

http://www.forum.bukmacherskie.com/f...ml#post1206141

To do wpłat.

Wypłaty na Moneybookers obarczone opłatami to od niedawna Betgun. Od dawna fonbet.
__________________


Jeśli chcesz podziękować! Nie spamuj - Kliknij:
Używaj opcji - Szukaj
Vader jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22-12-2010, 14:48   #5
 
Avatar Kangur!
 
Dołączył: 20.06.2010
Skąd: MRW
Postów: 130
Reputacja: 5
Ma ktoś konto w tym buku? Słyszałem, że problemy robią przy weryfikacji danych, ponieważ na dowodzie w Polsce są 2 imiona?
Kangur! jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-01-2011, 14:06   #6
 
Avatar forin
 
Dołączył: 08.11.2006
Postów: 379
Reputacja: 77
może mi ktoś pomóc, w 12bet jest w live np do połowy over 0,75 to znaczy, że jeżeli padnie gol to zakład wchodzi no wygląda że tak tylko że mi coś tu nie pasuje bo np w meczu rangers - celtic był kurs w 12bet na over 0,75 około 2.00 a w Bet 365 na over 0,5 1,56 a wygląda na to że to jest ten sam zakład dobrze rozumuje ? może mi ktoś to rozjaśnic?
forin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-01-2011, 14:24   #7
 
Avatar Win1988
 
Dołączył: 15.08.2008
Skąd: Warmia
Postów: 240
Reputacja: 55
Na zdrowy rozum jest to samo. Nie ważne czy będzie to 0.5, 0.75, czy 0.99999. Jak padnie bramka to over pokryty. Nie wiem czemu taki kurs, może błąd buka. Pozdro.
Win1988 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-01-2011, 14:36   #8
Administrator
 
Avatar Vader
 
Dołączył: 09.05.2006
Skąd: Galante peFFki
Postów: 6,088
Reputacja: 864
Cytat:
Napisał Win1988 ->

Na zdrowy rozum jest to samo. Nie ważne czy będzie to 0.5, 0.75, czy 0.99999. Jak padnie bramka to over pokryty. Nie wiem czemu taki kurs, może błąd buka. Pozdro.
Widać czasami zdrowy rozum nie jest zdrowy...


Różnica między over 0.5 i over 0.75 jest...

http://www.forum.bukmacherskie.com/f...ml#post1420809

Z tym, że zamiast AH na zwycięstwo należy zmienić na sumę goli.

Pomijając różnice między over 0.5 i over 0.75 trzeba dodać różnicę w marży przy handicapach azjatyckich. Zwłaszcza u buków "azjatyckich" jak 12bet.com.

Pisałem o tym tutaj - http://www.forum.bukmacherskie.com/f...0-a-47474.html

Tym sposobem mamy odpowiedź skąd jest ta różnica.
__________________


Jeśli chcesz podziękować! Nie spamuj - Kliknij:
Używaj opcji - Szukaj
Vader jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-01-2011, 14:43   #9
 
Avatar Win1988
 
Dołączył: 15.08.2008
Skąd: Warmia
Postów: 240
Reputacja: 55
Człowiek całe życie się uczy ; ) Dzięki za wyprowadzenie z błędu. Pozdrawiam.
Win1988 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-02-2011, 20:34   #10
 
Dołączył: 05.02.2009
Postów: 424
Reputacja: 11
Dla mnie to zlodziejska firma .Zabrali bonus z wygranymi na sume 336,76euro!!!Tylko grac na jednym IP!!!Krotko mowiac zlodzieje!!!
slukasz123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-04-2011, 18:59   #11
 
Dołączył: 14.04.2011
Postów: 3
Witam. Nie wiecie gdzie sprawdzić czy warunki bonusu zostały spełnione?
Adi_91 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-04-2011, 19:40   #12
 
Avatar unique-
 
Dołączył: 20.10.2007
Skąd: Poznań
Postów: 536
Reputacja: 9
Cytat:
Napisał Adi_91 ->

Witam. Nie wiecie gdzie sprawdzić czy warunki bonusu zostały spełnione?
Niestety nie mozna tego sprawdzic. Kalkulator do reki i liczymy na wlasna reke.
unique- jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Pozostałe Firmy > 12bet

Odpowiedz


Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni Post
12bet.com i problem z hasłem steja Dział dla Początkujących 7 24-10-2010 00:28


Najpopularniejsze Internetowe Firmy Bukmacherskie:



Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5, Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.