![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 28.12.2008
Reputacja: 2 | BetCity http://www.betcity.ru/ Witam ten o to bukmacher ma bardzo dobrą i szeroką ofertę na tenis.. Pewnie jest to jakas rodzina z fonbet ale nie wiem.... czy ktoś kiedykolwiek tam coś grał czy słyszał o tym?? są dwie opcję albo to solidny ruski buk lub banda alkoholików proszę o poważne wpisy a nie pierdoły.
__________________ To jest maraton a nie sprint * Stawiaj z głową * Używaj mądrego planu stawkowania * Nikt nie wygrywa każdego dnia* Stawiaj tylko tyle ile możesz sobie pozwolić na przegraną * Określ swoje cele i staraj się je osiągać * Przeszłość nie gwarantuje przyszłości * Nie próbuj odbijać natychmiast porażki * Ostatnio edytowane przez batik ; 31-12-2010 o 16:16 |
| | |
| | #2 | |
| Dołączył: 13.12.2009
| Cytat:
Co do fonbet, to nie zalecam grać tam w ogóle. Pozdro i powodzenia! | |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 28.12.2008
Reputacja: 2 |
Dzięki za odp nawet nie zauważyłem że ktoś odpisał DLaczego nie grać w fonbet? fakt jak coś jest nie tak to żadnego kontaktu z nimi ani supportu... ale jeśli chodzi o granie to nie miałem nigdy żadnych problemów stawki po 400e też bez żadnej przeszkody z całym przekonaniem polecam Fonbet
__________________ To jest maraton a nie sprint * Stawiaj z głową * Używaj mądrego planu stawkowania * Nikt nie wygrywa każdego dnia* Stawiaj tylko tyle ile możesz sobie pozwolić na przegraną * Określ swoje cele i staraj się je osiągać * Przeszłość nie gwarantuje przyszłości * Nie próbuj odbijać natychmiast porażki * |
| | |
| | #4 | |
| Dołączył: 13.12.2009
| Cytat:
http://forum.byw.ru/fon_-ostorozhno-_kedlo/ W sumie ten buk jest po prostu potworny. | |
| | |
| | #5 |
| Znawca Dołączył: 20.08.2007
Reputacja: 460 |
Widziałem, że Funt tam grywa NHL i postanowiłem spróbować. Ciekawy buk, kolejna moja przygoda z Sowietami po panbecie. O ile panbet jest super, to tu sama strona nieco mnie odstraszała. Niestety złotówek nie obsługują. Sama oferta całkiem niezła, duży wybór meczy z tenisa(challengery, kwale ITF), jest live, do tego sporo zdarzeń na NBA i NHL. Jako chyba jedyny buk na necie wystawili ofertę na sobotni biathlon Champions Race w Moskwie i to całkiem sporą, było z 30 par. Można łapać ciekawe kursy, bo np. ze snookera na 1 rundę wszędzie na Wallace'a z Parrotem było po 1.50-1.60, a oni rzucili 1.95 Wpłata i wypłata na MB bez problemu, wczoraj wieczorem zlecona wypłata, dziś rano już była na koncie. Nie chcieli ode mnie żadnych papierów, ale po prawdzie to grałem za drobniaki 5 euro wpłaciłem, wypłaciłem 16. Dziwną rzeczą jest, że nie mogłem zlecić wypłaty przed 72h od wpłaty pieniędzy, ale da się przeżyć. Limity są i to różne różniste, na niektóre mecze tenisowe już od 20 euro Podobnie jak panbet dorzucają bonus za akumulatory, ale dopiero od 8 zdarzeń Ostatnio edytowane przez Davey_Watt ; 10-04-2012 o 12:14 |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Mazury
Reputacja: 301 |
no i jest wersja na komórkę: wap.betcityru.com
__________________ Każdego dnia dziękuje Bogu, że jestem kibicem! |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 25.11.2005
Reputacja: 33 |
ile wypłata idzie w weekend?
|