![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 |
Ostatnio rozmawiałem z nimi na czacie. Miałem coś do załatwienia i przy okazji zapytałem o to czy to prawda, że blokują/zamykają polskim klientom konta. Pan zaprzeczył. Więc można chyba u nich grać. Jak wyglądają sprawy w przypadku brania bonusu to nie wiem.
__________________ |
| | |
| | #22 |
| Dołączył: 01.09.2008 Skąd: Jelonki
Reputacja: 12 |
dzis zarejstrowalem sie w SJ ze wzgledu na dobra oferte i wysokie kursy, po zagraniu lacznie na 27 dolarow konto zlimitowane do zera nie moge postawic juz doslownie nic, paranoja |
| | |
| | #24 |
| Dołączył: 01.09.2008 Skąd: Jelonki
Reputacja: 12 |
znasz jeszcze jakies buki ktore momentalnie limituja? bo to szkoda czasu rejstracji wplaty i stawiania zebym od razu wyplacal
|
| | |
| | #25 |
| Moderator Dołączył: 14.11.2005 Skąd: Wrocław
Reputacja: 683 |
Ja akurat z tym bukiem kłopotów nei miałem jeszcze. Wypłaty na Moneybookers w bardzo szybkim tempie. LIVE chat polecam. Do tego kursy
__________________ Strefa Zamknięta, -> wyślij do mnie PW, by uzyskać więcej informacji. VIP typy - zgłoś swoją kandydaturę na koniec danego miesiąca pisząc do mnie PW. Fajna analiza ![]() ![]() |
| | |
| | #26 |
| Dołączył: 07.02.2011
Reputacja: 15 |
A czy Betdirect też tak dyskryminuje za słowiańskie pochodzenie jak StanJames? Wiem, że to ta sama firma, ale może SJ jest bardziej na rynek brytyjski, a BD kontynentalny coś jak Tobet-Nordic-Triobet. Jak uważacie warto ryzykować zakładanie konta w Betdierect, mając już zamknięte konto w SJ?
|
| | |
| | #27 | |
Reputacja: 864 | Cytat:
Login możesz mieć zajęty. Generalnie chyba szkoda jednak czasu na takie buki... Chyba, że masz adres i IP zagraniczne...
__________________ | |
| | |
| | #28 |
| Dołączył: 11.04.2009
Reputacja: 5 | [Mark] Hello, Welcome to Stan James Live Support, how may I help you? [Visitor] hi, I would like to open an account in StanJames... [Visitor] .. but i've heard that you have some sort of anti-polish policy [Visitor] is that true? [Visitor] I don't want any bonuses if that is a problem [Mark] This is not true. Your account would be subject to restrictions as Poland is a country we do not currently actively market to. All regions where Stan James does not currently market to automatically face restrictions. [Visitor] what kind of restrictions? [Visitor] I mean would you watch my account and lower stakes if I win and don't if I lose? [Mark] As in the amount you maybe able to stake on a bet. [Visitor] ok, that's what I expected to hear [Visitor] but I hope my money is safe with you even if you lower my stakes [Mark] That is something that automatically happens but if you were to open an account you could ring up the call centre and see what you would be able to get over the phone via a telephonist referring to a trader as this way you maybe offered a greater amount than online. [Visitor] ok [Visitor] thanks for your help, have a nice day. prosze mi nie pisac na pw o tlumaczenie. |
| | |
| | #29 |
Reputacja: 864 |
Miałem napisać wczoraj ale zapomniałem... Wczoraj dostałem kasę na MB. Nie zlecałem wypłaty a mimo to dostałem drobniaki jakie mi tam zostały dawno temu. Przed chwilą spytałem ich na czacie o co chodzi - dostałem wypłatę, której nie zlecałem. [Sharon] Your account has been closed by our Trading Manager I'm afraid and the funds were sent back to you. We did try to inform you via email, but it bounced back to us. [Sharon] It is a trading decision made by the Manager, there is nothing I can do about this. I am sorry for any disappointment. Nigdy ta firma nie była poważna. Śmiechowe limity a teraz jeszcze zamykają Polakom konta - czytałem, że wielu osobom zamykają konta.
__________________ |
| | |
| | #30 |
| Dołączył: 19.03.2008
|
A ja tam właśnie wpłaciłem, bo chciałem spróbowac surebetów, a większosc surebetów jest u nich. Próbuję obstawic na próbę zakad za 30 euro, a tu mi wyskakuje, że mogę maks za 1,5 |
| | |
| | #31 |
| Dołączył: 24.03.2011 Skąd: Orneta
Reputacja: 5 | Uwaga
Wszystko zaczelo sie ok. -dobry bonus -sporo zwrotow za przegrane zaklady -jednak jak z 100£ zrobilem po jakims czasie 500£ zaczeli wprowadzac smieszne limity, az w koncu dzisiaj czytam email od szanownej firmy Stan James Dear Mr ............. Your StanJames.com username is: ........... All Stan James accounts are reviewed on a regular basis by our Trading team, and due to betting patterns on this account the decision has been made to close it. I would make you aware that this decision has been made at the highest level and will not be reversed. Any open bets will be honoured, and any outstanding balance will be returned to you via your normal withdrawal method. Kind regards,Tom The Stan James Team. Takze wniosek jest jeden. Otrzymac bonus,obrocic i dluga z tej firmy. Ostatnio edytowane przez T.T ; 24-04-2012 o 11:26 |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| bukmacher Stan James . Proszę o poradę | Wasyl388 | Pozostałe Firmy | 1 | 03-10-2010 12:39 |
| Typy By JAMES | jameslks | Kupony ze Statystykami | 2 | 19-08-2010 13:09 |
| RICK JAMES (hockey mostly) | yagaro | Kupony ze Statystykami | 0 | 15-10-2009 17:15 |
| BeTDirect | milanista7 | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 8 | 15-07-2007 13:46 |
| BETDIRECT - może ktoś skorzysta | volky | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 3 | 10-04-2007 07:41 |