![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #2 |
| Dołączył: 19.05.2008 Skąd: <<Rybnik>>
Reputacja: 22 |
Odświeżam temat. Od kilku dni gram u tego buka. Skusiła mnie oferta bonusu 25% od depozytu do aż do 900$. Jak się później okazało, te 25% to freebet! No ale lepsze to niż nic. Jak na razie udało mi się nieco pomnożyć wpłacone środki. Zobaczymy jak będzie z wypłatą. W oczy rzuca się bardzo słaba oferta, oczywiście języka polskiego tam nie ma, ale to jest najmniejszy problem. Konto założyć można tylko w dolarach. Nie wiem za co tak wysoka ocena B+ - mam nadzieję, że za brak problemów z wypłaceniem środków. Jak na razie ode mnie kilka minusów - uboga oferta - nie znalazłem miejsca na stronie, gdzie mogę zmienić strefę czasową na naszą - nie da się ustawić na stałe formatu kursów z amerykańskiego na dziesiętne - za każdym razem trzeba to zmieniać przy logowaniu - irytujące! Jak tylko osiągnę rollover potrzebny do wypłaty środków (przy tym bonusie 25%) to stamtąd spadam!
__________________ Chcesz być na plusie mimo niskiej skuteczności? Przeczytaj! http://www.zlotemysli.pl/kicker,1/pr...ej-boruta.html |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| BetOnline 20Euro | hubi88wwy | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 5 | 10-08-2010 23:05 |
| BetOnline | dan182 | Promocje w Kasynach | 0 | 15-08-2009 11:50 |