Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Pozostałe Firmy

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 24-04-2011, 00:30   #1

Reputacja: 14
BetOnline

Witam, ten bukmacher czasami jako jedyny oferuje zakłady h/a na ahl, moze czasami jeszcze Betclic, ale betonline ma zawsze wyzszy kurs, na SBR ma ocene B+, może ktoś coś powiedzieć wdłg. własnych doświadczeń ?
drakers9 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-02-2012, 14:27   #2

Reputacja: 22
Odświeżam temat. Od kilku dni gram u tego buka. Skusiła mnie oferta bonusu 25% od depozytu do aż do 900$. Jak się później okazało, te 25% to freebet! No ale lepsze to niż nic. Jak na razie udało mi się nieco pomnożyć wpłacone środki. Zobaczymy jak będzie z wypłatą.

W oczy rzuca się bardzo słaba oferta, oczywiście języka polskiego tam nie ma, ale to jest najmniejszy problem.

Konto założyć można tylko w dolarach.

Nie wiem za co tak wysoka ocena B+ - mam nadzieję, że za brak problemów z wypłaceniem środków.

Jak na razie ode mnie kilka minusów
- uboga oferta
- nie znalazłem miejsca na stronie, gdzie mogę zmienić strefę czasową na naszą
- nie da się ustawić na stałe formatu kursów z amerykańskiego na dziesiętne - za każdym razem trzeba to zmieniać przy logowaniu - irytujące!

Jak tylko osiągnę rollover potrzebny do wypłaty środków (przy tym bonusie 25%) to stamtąd spadam!
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Pozostałe Firmy > BetOnline

Odpowiedz