![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Dołączył: 05.07.2008 Skąd: greatfun.pl
Reputacja: 6 |
Ten adres jest bez znaczenia nawet jak wpiszesz swój to kasa dojdzie.
|
| | |
| | #22 |
| Dołączył: 20.07.2007 Skąd: Zgierz
Dojda, robilem wyplate w czwartek i dzisiaj byly, dlugo troche bo swieta Tez nie weidzialem jaki i glowny wpisalem, to chyba nie ma wiekszego znaczenia |
| | |
| | #23 |
| Dołączył: 28.02.2007 Skąd: z lodufki
Reputacja: 11 |
a dokumenty kiedy im przyslales? odrazu czy jak? |
| | |
| | #24 |
To nie pierwsza moja wyplata wiec nie wysylalem, ale za pierwsza wysylalem wiec wyslij teraz juz jesli Ci zalezy na szybkiej wyplacie |
| | |
| | #25 |
| Dołączył: 30.08.2007 Skąd: you know less, you sleep better
Reputacja: 38 |
Mają beznadziejne zakłady live i nie chodzi mi tylko o ich ubogą ofertę, ale jednym słowem jakość. Tragedia. Ostatnio miało być spotkanie Murray - Fognini a nie można było typować, spytałem dlaczego to odpisali że z powodu deszczu (a spotkanie normalnie było rozgrywane). Po małym wyśmianiu ich profesjonalności dostałem takową wiadomość: "Zaistniały problem wynika z faktu, iż bukmacher znajdujący się w innym kraju stracił możliwość oglądania spotkania. W związku z tym nie jest możliwe oferowanie zakładów." Podobnie było dzień wcześniej ze spotkaniem Del Potro - Ljubicic (Oferta zakładów LIVE dotycząca tego spotkania została usunięta z naszej strony, ze względu na problemy techniczne.). Ot taki lamencik |
| | |
| | #26 |
| Dołączył: 31.12.2007 Skąd: STW
|
A ja pochwale support, bardzo mily i pomocny niemal zawsze jak wystapi jakis problem |
| | |
| | #27 |
| Dołączył: 28.02.2007 Skąd: z lodufki
Reputacja: 11 |
po zleceniu wyplaty i zaakceptowaniu dokumentow wyplata wrocila na konto buka - wszyscy tak mieli?
|
| | |
| | #28 |
Nie, moze najpierw Ci anulowali wyplate a pozniej zaakceptowali dokumenty, zlec jeszcze raz |
| | |
| | #29 | |
| Dołączył: 02.03.2009
Reputacja: 1 | Grałem ostatnio na tym buku i więcej nie zagram !!! Pierwsze świństwo jakie mnie tam spotkało - idzie jeszcze przeboleć mianowicie: Zagrałem na kuponie, że Werder i Hamburger awansują do kolejnej rundy PU co też się stało, czyli powinienem od razu dostać kasę za wygraną. Loguję się do konta patrzę na stan konta a ten pozostał taki sam jak zaraz po puszczeniu ostatniego kuponu, wchodzę w historię i jest że niby kupon przegrany. Napisałem do suportu i na szczęście odpisali, że przepraszają za tą sytuację i wygrane pieniądze pojawiły się na koncie. Wczoraj nie było już tak różowo. Mecz Recreativo Huelva - Real Madrid w momencie zdobyciem gola przez Real postawiłem na live, że real wygra ten mecz był wtedy kurs 1,65 - kupon został poprawnie zaakceptowany. Zaraz po zawarciu tego zakładu nastąpiła aktualizacja liva. Po zawarciu kuponu i aktualizacji sprawdzałem jeszcze raz dla pewności i wyraźnie było na kuponie, że jest obstawiona wygrana Realu. Gdy mecz się zakończył znowu stan konta mi się nie zgadzał. Patrzę na historię i na moim kuponie nie widnieje już że stawiałem na wygraną Realu ale na to, że Real zdobędzie drugiego gola. Nie mogłem tak wytypować bo gdy stawiałem nie było takiego zakładu w ofercie. Zaraz po północy wysłałem e-maila, z prośbą o wyjaśnienie tej sprawy i dostałem taką odpowiedź: Cytat:
__________________ Aktualne informacje dotyczące euro 2012. Ostatnio edytowane przez horcyk ; 19-04-2009 o 13:47 | |
| | |
| | #30 |
| Dołączył: 23.12.2007
Reputacja: 3 |
Jeżeli obstawiałeś po strzeleniu gola przez Real, nie ma możliwości żeby kurs na ich zwycięstwo wynosił wtedy 1,65. Albo więc to Ty się pomyliłeś i nie spojrzałeś dokładnie co obstawiasz, albo Betsafe się pomylił i źle podpisał zdarzenia. Jeżeli jednak w historii masz zakład na "next goal" ciężko będzie Ci cokolwiek wywalczyć.
|
| | |
| | #31 | |
| Dołączył: 02.03.2009
Reputacja: 1 | Cytat:
Oglądam mecz na kompie i miałem zminimalizowaną przeglądarkę z otwartą stroną Betsafe. Widzę że gol pada od razu stawiam na wygraną wtedy jeszcze po kursie 1,65. Kupon zostaje poprawnie zaakceptowany. Aktualizacja livea następuje (po akceptacji kuponu za jakieś 3 sekundy). I jak pisałem wyżej po postawieniu kuponu w trakcie trwania meczu w "zakłady w trakcie" gdy sprawdzałem czy wszystko ok widniało czarno na białym, że obstawiłem wygraną Realu !!! Sprawdzałem to 2/3 razy dopiero po meczu gdy kupon przeszedł do historii zakładów pojawiło się na nim że niby obstawiałem, że Real zdobędzie drugą bramkę.
__________________ Aktualne informacje dotyczące euro 2012. | |
| | |
| | #32 | |
| Dołączył: 05.02.2009 Skąd: WWa
Reputacja: 37 | Cytat:
No tak niby masz racje, ale wiesz szukajac dziury w calym lub tez czychajac na bledy jak ten daleko w bukmacherstwie nie zajdziesz, a ponadto wez poprawke ze BUK jest ZAWSZE i bedzie ZAWSZE mial ostateczny glos! I wyrabac tez sie nie da. Jakbys postawil RM przed meczem albo np: 5 minut przed golem to bys nie mial problemu... | |
| | |
| | #33 |
| Dołączył: 02.11.2008 Skąd: Bydgoszcz
| Bardzo solidna firma, jestem szczerze zadowolony z tego bukmachera. Bardzo dobre kursy, ciekawa oferta. Support magicznie szybki, ogólnie nie mam zastrzeżeń. |
| | |
| | #34 |
| Dołączył: 30.08.2007 Skąd: you know less, you sleep better
Reputacja: 38 |
Przyczepiłbym się jeszcze do złego rozliczenia kuponów... korzystam tam od bardzo niedawna, a już zrobili to dobre kilka razy. Raz rozliczyli mi over w hokeju jako przegrany kupon, musiałem napisać do supportu żeby się poprawili. Innym razem policzyli mi kupon na Radwańską w tenisa jako kurs 1 (canceled), a odbył się i też musiałem się fatygować pisząc do nich żeby poprawili. Jeszcze innym razem, nie wiem jakim cudem, ale zbyt małą wygraną mi dali, co prawda o parę groszy, ale jednak - dobrze że pamiętałem dokładną sumę jaką miałem do wygrania, zdziwiłem się że dostałem nieco mniejszą, więc z ciekawości napisałem dlaczego i odpisali że pomyłka po czym zwrócili kasę ;/ Koledze natomiast pozytywnie zaliczyli kupon, który nie wszedł, potem coś zagrał, oni odebrali te pieniądze i miał minusowy stan konta Także bukmacher dla bacznie czuwających! Przez niecały miesiąc musiałem kilkanaście razy korzystać z pomocy supportu czego zwykle nie robię (dla porównania np. w bahu w ciągu wielu miesięcy potrzebowałem może 2-3 razy "wsparcia"). Jedak jak już pisałem w poprzedniej wypowiedzi w tym temacie beznadziejne live to główna wada tego bukmachera. Choć to nie wielki problem to wspomniałbym jeszcze o dziwnie ułozonej ofercie przeglądając wszelakie typy (nie mając konkretnego meczu do wyszukania), mocny bajzel, dziwnie pomieszane wszystko, nie wiem, w dodatku nazwy oryginalne np. FC Kopenaga = FC København i weź tu korzystaj z wyszukiwarki Plus przede wszystkim za przyzwoitą i zwykle satysfakcjonującą pod względem kursów ofertę tenisową (choć czasami późno dodają spotkania), rozliczanie skreczy po kursie 1 i mimo wszystko szybkie odpowiedzi od supportu. |
| | |
| | #35 |
| Dołączył: 25.03.2009 Skąd: Warszawa
Reputacja: 121 |
Ja mogę dodać od siebie, że po 4 godzinach korzystania (2 kupony) już jeden z nich mimo iż przegrany rozliczony jako wygrany EDIT: Wysłałem im maila bo mnie wkurzało to ze mam za duzo na koncie i ze potem i tak mi odejmą a oni odpisali: "Witam, Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia. W związku ze zgłoszeniem błędnie rozliczonego zakładu, wygrane środki nie zostaną odjęte z Pańskiego konta gracza w ramach rekompensaty. Jeżeli w przyszłości podobny błąd będzie miał miejsce prosimy o niezwłoczny kontakt. Pozdrawiam i życzę miłego dnia." Czyli dostalem troche kasy za uczciwość :P Ostatnio edytowane przez mJaUrVcEin ; 08-05-2009 o 10:30 |
| | |
| | #37 |
| Dołączył: 25.03.2009 Skąd: Warszawa
Reputacja: 121 |
Zostanie podwojone, aczkolwiek jeśli nie polecam tego buka, gram w nim ale jakoś mi sie nie podoba ani kursy ani strona, a rozliczanie kuponów (późne) tez do poprawy... ogolnie jesli polujesz na bonus 100% to polecam Ekspekt.com tylko tam musisz conajmniej 40 zlotych wplacic ale oplaca sie bo z 20 nic wielkiego nie ugrasz a z 80 juz troche mozna :P
|
| | |
| | #38 |
| Moderator Dołączył: 10.10.2008
Reputacja: 1158 |
A ja wręcz przeciwnie gorąco polecam Betsafe, bardzo dobre kursy (przynajmniej w dziedzinie hokeja) dużo zdarzeń (mało gdzie jest dostępna np oferta na Moto GP -> tu jest) a Live Chat i ogólny kontakt z bukiem jest obecnie i powinien być wzorem dla innych firm
__________________ |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| 6e betsafe | tackles | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 76 | 12-09-2009 14:46 |
| betsafe - 30 zł za free!! | Gebre_Selasje | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 2 | 24-07-2009 13:29 |