![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #141 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 |
Nie chodzi o komputer/laptopa a dostawcę internetu. Jeśli ktoś ma tego samego dostawce co Ty (to samo IP) to jest problem...
__________________ |
| | |
| | #142 |
| Dołączył: 19.01.2010
|
Hm... na tym to już się nie znam. Co to może oznaczać? Ktoś się włamał do mojego IP, jak to sprawdzić, korzystam z bezprzewodowego PLEYa. Możesz mi coś doradzić. Może żeby nie pisać na forum, bo to nijak się ma do tematu napisz mi na maila.
|
| | |
| | #143 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 |
Ostatni post. Wiem, że korzystasz z Playa. IP jest zmienne. Zmienia się za każdym razem jak włączasz internet. I czasami przypada to IP różnym osobom. Skoro na forum zdarzają się takie sytuacje "dublowania" IP to u firm bukmacherkich pewnie jest tak samo... Ale koniec off topica.
__________________ |
| | |
| | #144 |
| Moderator Dołączył: 03.02.2010 Skąd: Bydgoszcz
Reputacja: 649 |
Mam pytanie do grających live na Betsafe. Macie czasami tak, że buk się myli co do Waszego stanu konta, np odejmując Wam za dużo przy stawianiu zakładu? Mi tak często buk robi, ale za 5 minut już jest okej. Czasami jak gram va bank to dziwnie wygląda minus. Drugie pytanie brzmi: czy w Betsafe na live można grać tylko single?
|
| | |
| | #145 |
| Dołączył: 30.07.2009
|
No ja też miałem taką sytuacje że postawiłem na live za 5zł a zabrali 10 xD, ale jak sie zalogowałem ponownie to oddali A ja mam teraz inne pytanie. Jak by sie nie pytali o skan dowodu to czy będzie problem z wypłata na konto bankowe o tych samych danych (imie, nazwisko) a inny rok urodzenia podany na kącie Betsafe...? bo przez pomyłkę podałem inny miesiąc i nie można zmienić tego na Betsafe. |
| | |
| | #146 |
| Dołączył: 26.01.2010
Reputacja: 49 |
Nie znasz swojej daty urodzenia? :P Z tego co wiem, to oni nie mają do wglądu Twojej daty urodzin jaką masz w banku, oni widzą tylko dane, tj. imię i nazwisko. Przynajmniej tak mi się wydaję. |
| | |
| | #147 | |
| Dołączył: 13.11.2006
Reputacja: 10 | Cytat:
Wracając do twojego pytania mogą być kłopoty scan na pewno będą żądać przy wypłacie. | |
| | |
| | #148 |
| Dołączył: 30.07.2009
|
18 mam, tylko tak jak mówiłem, spieszyłem się z wpisywaniem danych i sie machnąłem....
|
| | |
| | #149 |
| Dołączył: 10.08.2008 Skąd: ( Repubblika ta' Malta ) - La Valletta
Reputacja: 29 |
Wyslij skand dowodu, powiedz ze sie pomyliles i popros o poprawe. Zajmie to 10-15 minut.
__________________ "Jak krzyżacy ,nawet Chiny nie mają takiej armii jak Polska, jakby zamiast żołdu dawali 200 free spinów to Polska armia liczyłaby z 15mln ludz" |
| | |
| | #150 |
Reputacja: 649 |
Dzisiaj miałem dziwną sytuację. Wlogowałem się rano na Betsafe. Wchodzę ofertę live i nagle na koncie 1000USD w Pokerze(nigdy tam nie grałem). Myślałem, że jakiś bonus, wylosowano mnie, czy coś. A to jednak kolejna pomyłka zmieniłem podstronę i zniknęło. Bardzo dobre jest to, że w Betsafe czekasz max na odpowiedź od Supportu 15 minut. Jeżeli przekroczą ten czas to muszą Ci zwrócić 50zł. |
| | |
| | #152 | |
| Dołączył: 19.04.2008 Skąd: warszafka płonie
Reputacja: 10 | Cytat:
| |
| | |
| | #153 |
Za dlugo rozlicza kupony. Koniecznie musi Betsafe to poprawic.
__________________ "Jak krzyżacy ,nawet Chiny nie mają takiej armii jak Polska, jakby zamiast żołdu dawali 200 free spinów to Polska armia liczyłaby z 15mln ludz" Ostatnio edytowane przez Arbiter_Erhan ; 12-02-2010 o 00:00 |
| | |
| | #154 | |
Reputacja: 649 | Cytat:
| |
| | |
| | #155 | |
Reputacja: 29 | Cytat:
Inne rozliczaja zajebiscie szybko. Wczoraj na rozliczenie dokladnego wyniku 3-2 Santander - atl madryt czekalem pol godziny. W sportingu 10 sekund. Kupon w BETCRIS rozliczaja w 5 sekund po zakonczonym meczu NBA o 5 rano. itd. Betsafe - poprawic to. Da sie szybciej.
__________________ "Jak krzyżacy ,nawet Chiny nie mają takiej armii jak Polska, jakby zamiast żołdu dawali 200 free spinów to Polska armia liczyłaby z 15mln ludz" | |
| | |
| | #156 |
| Dołączył: 01.02.2009 Skąd: Koszalin
Reputacja: 17 |
Coraz częściej Arbiter zauważam, że nic Ci nie pasuje. Akurat za swojego czasu pamiętam, że Betsafe szybko rozliczało zakłady, co do Betcris to cóż bukmacher amerykański więc rozliczanie NBA o 5 rani (NA NASZ CZAS;]) mnie nie dziwi, ale jest stara prawda nie pasuje nie graj, bo ja np. nie narzekam na czas rozliczania.
|
| | |
| | #157 |
Nie jest tak Kondor. Zapomniales jaka jest koncepcja forum i w szczegolnosci tego dzialu/tematu. OPINIE - zapewne wiesz co znaczy to slowo. Wyrazam swoja opinie. Jesli zauwazyles ze coraz czesciej mi cos nie pasuje to odsylam do innego tematu gdzie napisalem rowniez o Betsafe pochlebne slowa Wiesz jak jest - pewne rzeczy maja dobre , pewnie nie. Rozliczanie zakladow za dlugie. A to ze ty nie narzekasz na rozliczanie zakladow to mnie nie obchodzi , ja narzekam bo przyzywczajony jestem do natychmiastowego. Inna stara prawda mowi ze gramy u danego buka dla kursow ( a Betsafe momentami ma bezkonkurencyjne kursy na Islandie) , a nie - nie gramy dlatego ze dlugo rozliczaja kupon. Wiec twoja prawda ps. I chlopie pol godziny czekac na rozlicznie zakladu ( ? ? ? ?), pomysl. Czy to aby nie za dlugo troszke? To nie jest powod zeby zrezygnowac z gry u buka - ale wskazowka ze jest co udoskonalac.
__________________ "Jak krzyżacy ,nawet Chiny nie mają takiej armii jak Polska, jakby zamiast żołdu dawali 200 free spinów to Polska armia liczyłaby z 15mln ludz" Ostatnio edytowane przez Arbiter_Erhan ; 13-02-2010 o 11:01 |
| | |
| | #158 |
| Dołączył: 01.02.2009 Skąd: Koszalin
Reputacja: 17 |
Narazie napisałeś coś z merytoryką |
| | |
| | #159 |
Rozliczanie kuponu przez 6 godzin to juz zakrawa pod patologie Pozdroweczki
__________________ "Jak krzyżacy ,nawet Chiny nie mają takiej armii jak Polska, jakby zamiast żołdu dawali 200 free spinów to Polska armia liczyłaby z 15mln ludz" |
| | |
| | #160 |
| Dołączył: 24.04.2008 Skąd: Wrocław
Reputacja: 129 |
napisałem juz do supportu ale zapytam jeszcze tutaj moze ktos tak mial - mam dziwny problem i to już drugi raz ,mianowicie wczoraj robiłem depozyt dzisiaj chciałem zlecić wypłate i nie moge bo niby nie spełniłem wymagań obrotu bonusem tylko nie bardzo wiem jakim bo żadnego nie miałem(malo tego pozostala kwota ktora musze obrocic jest rowna 10X sumie wpłaty) już niewazne ich błąd
__________________ Shadow Picks Ostatnio edytowane przez cień ; 15-02-2010 o 10:45 |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| 6e betsafe | tackles | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 76 | 12-09-2009 14:46 |
| betsafe - 30 zł za free!! | Gebre_Selasje | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 2 | 24-07-2009 13:29 |