![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 15.12.2007 Skąd: ŁWC/ŁDZ
Reputacja: 23 | Betsafe
Chyba nikt wczesniej nigdzie nie pisal o tym buku, bo nigdzie nie moge znalezc o nim watku, tak wiec mam pare pytan. Czy znacie tego buka, polecacie, warto sie do niego przenosic?? tu podaje link: www.betsafe.com Pozdrawiam. Temat o promocji w tym bukmacherze: Betsafe +100% Ostatnio edytowane przez Vader ; 25-03-2009 o 02:11 |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 25.06.2008 Skąd: typeczki
Reputacja: 18 | Betsafe i wrozbiarstwo
Witam, Pańskie konto zostało zamknięte z powodu prawdopodobnej rejestracji konta gracza przy użyciu danych osobowych osoby trzeciej. Jest to decyzja ostateczna działu bezpieczeństwa. Z poważaniem. Adrian Kozłowski Support Team Kolega nic nie wplacal, ma tam tylko 10e z promocji, dane sa poprawne nie zlamal w zaden sposob regulaminu. Czy maja prawo zamknac konto pod takim pretekstem? Jak sie odwolac? I prosze modow zeby tego nie usuwali, jak usuna to koncze z tematem "moje typeczki"
__________________ http://demotywatory.pl/user/fortheworld/glowna http://typeczki.blogspot.com/ |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 22.12.2006
|
To jeszcze ja podam dwa przyklady: "Bonus nie został dodany do konta gracza. Z uwagi na próbe wymuszenia bonusu, nie jest możliwa dalsza gra w serwisie Betsafe.com. Proszę wypłacić środki z konta gracza, po ich wypłaceniu konto gracza zostanie zamknięte." "Odnotowaliśmy szereg rejestracji kont, których dane podane podczas rejestracji były bardzo podobne do siebie. Dotyczy to zarówno danych personalnych jak i zagranych zakładów. Bonus nie zostanie przyznany i jej to decyzja ostateczna." Maja najleprze zabezpieczenia jakie do tej pory spotkalem, dobrze sie bronia przed wyludzaniem bonusow. Ale i to do sie przejsc. |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 19.08.2008 Skąd: Lwówek Śląski
| Betsafe - musze czekać na bonus ? |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 04.11.2006 Skąd: Olsztyn
|
możesz już grać , bonus i tak zostanie dopisany |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 08.02.2007 Skąd: Kamienna Góra - najpiękniejsze miasto !
|
Możesz zacząć grac ale nie naliczali mi ,ale na czacie jak napisalem zaliczyli mi to co przed otrzymaniem bonusu zagrałem
|
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 19.08.2008 Skąd: Lwówek Śląski
|
dzięki . do zamknięcia . |
| | |
| | #8 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 | Cytat:
Betsafe +100% Następnym razem zanim założysz temat to poszukaj
__________________ | |
| | |
| | #10 | |
| Dołączył: 18.06.2006 Skąd: Łowicz
Reputacja: 4 | Cytat:
| |
| | |
| | #11 | |
| Dołączył: 31.08.2007 Skąd: Wąbrzeźno
| Cytat:
| |
| | |
| | #12 | |
Reputacja: 785 | Cytat:
Przecież większość buków chce dowody. Nic nowego. Chleb powszedni. Jakby to w "Kargulach" powiedzieli: "Był czas przywyknąć".
__________________ | |
| | |
| | #13 | |
| Dołączył: 31.08.2007 Skąd: Wąbrzeźno
| Cytat:
Byłem ciekaw czy od wszystkich chcą bo z tego co wiem to Betsafe praktycznie nikomu nie kazał wysyłania skanów itd Vader // Ja też nie pamiętam żebym wysyłał... czyli chyba nie wołają od każdego Ostatnio edytowane przez Vader ; 29-03-2009 o 21:28 | |
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 03.12.2007 Skąd: Portsmouth
Reputacja: 71 |
W sumie to przypadkowo trafiłem na tego buka.Jak dla mnie to naprawdę bardzo dobry bukmacher,bardzo często najwyższe(można porównać na livesports.pl/hokej)kursy na NHL w całej sieci,polski support,szybkie i czasem bardzo fajne |
| | |
| | #15 |
| Dołączył: 23.12.2007
Reputacja: 3 |
Dostałem tu jeden ze śmieszniejszych limitów, mogę w ciągu doby postawić łącznie zaledwie 50zł. Co do weryfikacji konta widać bywa różnie, jednych nie pytają nawet o skan dowodu, inni - jak chociażby ja - są proszeni o ID, skan rachunku z adresem oraz drugi dokument - paszport bądź prawo jazdy. Musieli mnie nie polubić chociaż wcale jakoś specjalnie ich nie ograłem, a surebetów też nie grałem. Jak dla mnie kolejny buk nastawiony wyłącznie na graczy rekreacyjnych.
|
| | |
| | #16 |
| Dołączył: 11.02.2009 Skąd: Gorzów Wielkopolski
|
Czy wypłacał ktoś z tego buka hajs na konto ? jeśli tak to ile to trwało ? bo niby pisze u nich że trwa to do 3 dni roboczych ale pewnie pieniądze przychodzą wcześniej tylko czy wie ktoś o ile wcześniej.... I drugie pytanie Jako że jestem nowy w tej zabawie w bukmacherke ciekaw jestem co jest szybsze wypłata z buka na konto w banku czy wpierw z buka na Moneybookers i z tej strony na bank. |
| | |
| | #17 |
| Dołączył: 24.04.2008 Skąd: Wrocław
Reputacja: 54 |
kasa na koncie jest najczęściej na drugi dzień po zleceniu wypłaty |
| | |
| | #18 |
| Dołączył: 11.02.2009 Skąd: Gorzów Wielkopolski
|
Ok dzięki,mam nadzieje że tak będzie bo jak pieniądze nie przyjdą jutro to potem jest weekend i cholerne święta więc pewnie jak nie piątek to potem dopiero wtorek.
|
| | |
| | #19 |
Reputacja: 785 |
Zleciłem wypłatę na MB w poniedziałek wieczorem. Z reguły kasa jest po kilku godzinach. Według ich założeń do 24h. W poniedziałek było święto jeszcze ale myślałem, że we wtorek najpóźniej dzisiaj kasa będzie. Dziś patrzę, że nie ma. Połączyłem się z live chatem i zapytałem jaki jest powód opóźnienia jak na nich. Pani (?) kazała poczekać chwileczkę, po czym się odezwała, przeprosiła za opóźnienia i powiedziała, że dział finansowy zatwierdził moją wypłatę. Rozłączyłem się z czatem, zalogowałem na MB i kasa już była. Bardzo przyjemna obsługa w supporcie. Zawsze pomocny i konkretny.
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Dołączył: 05.06.2008 Skąd: Brzeziny
|
A ja mam takie pytanie. Otóż gdy chcę wypłacić kasę na konto bankowe i tam jest adres banku przy wypłacie do podania, to jaki mam adres podać banku głównego czy oddziału banku w którym konto zakładałem. Powiem już na zapas, bo podałem adres głównego i teraz mnie ciekawi czy w ogóle mi pieniądze dojdą.
|
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| 6e betsafe | tackles | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 76 | 12-09-2009 14:46 |
| betsafe - 30 zł za free!! | Gebre_Selasje | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 2 | 24-07-2009 13:29 |