![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 24.06.2010
| bukmacher Stan James . Proszę o poradę
Witam Userów Chciałem zapytać jakie macie zdanie o Stan James. 1. Podobno nie lubią Polaków 2. Czy dalej weryfikują przez telefon czy zarzucili ten pomysł . Jak tam gracie to proszę o odpowiedz. Support dał mi odpowiedz w sprawie weryfikacji ,ale nie znam angelskiego: Dear Piotr, Thank you for your recent email. As a Polish resident, you will be able to hold an account with Stan James, any account confirmation will come in the form of an email, with you providing documents to verify your account details. Please do not hesitate to contact me if I can be of any further assistance. Kind regards, |
| |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 |
Zanim założysz temat, zadasz pytanie poszukaj na forum. Tutaj masz temat i sporo informacji. http://www.forum.bukmacherskie.com/f...mes-27467.html Sam pisałem istotne sprawy. To co Ci odpisali to informacja, że weryfikacja dokumentów odbywa drogą mailową. Nic o telefonie nie wspomnieli. Zamykam i zachęcam do przeczytania wskazanego wyżej tematu.
__________________ |
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Betdirect/Stan James | ben85 | Pozostałe Firmy | 30 | 24-04-2012 11:23 |
| Typy By JAMES | jameslks | Kupony ze Statystykami | 2 | 19-08-2010 13:09 |
| RICK JAMES (hockey mostly) | yagaro | Kupony ze Statystykami | 0 | 15-10-2009 17:15 |
| Prośba o poradę. | konradk18 | Dział dla Początkujących | 8 | 21-01-2008 16:25 |
| Nowy. Proszę o poradę | Nedved1989 | Kupony | 3 | 29-08-2007 09:14 |