![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 22.06.2006 Skąd: Polska
Reputacja: 10 | www.coral.co.uk CORALBET, uwaga na nich to oszuści!!!
Zarejestrowałem się w CORAL BET zdziwiło mnie że od razu przy rejestracji trzeba było deponować i że min to 2GBP, no i postawiłem za 2GBP po chwili balance miałem 0 a "your betting slip" ciągle jest pusty, napisałem mejla ale chyba mnie zwyczajnie okradli, a wysłałem im dane karty http://www.coral.co.uk http://www.eurobet.com - tę stronę omijaj z daleka. |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 16.06.2006 Skąd: Białystok
|
heh poprostu nowe buki internetowe wyrastaja jak grzyby po deszczu i niektórzy tylko chcą oszukać. Lepiej zakładać konta w jakiś znanych bukach niż w takich które są nieznane.
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 22.06.2006 Skąd: Polska
Reputacja: 10 |
nie sorka to nie oszuści nie znałem nawigacje trzeba było wejść w account options
|
| | |
| | #4 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005
Reputacja: 533 |
Temat Zamykam jest to już tu nie potrzebne !
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 24.01.2007 Skąd: okolice KRK
Reputacja: 10 | Coral
Mam pytanko. Wygrałem w ich turnieju 100 GBP na zakłady sportowe. zapewne trzeba to jakoś obrócic ale to nie będzie problem. Ale mam pytanie odnośnie wypłaty od nich pieniędzy, Czy ktoś od nich już coś wypłacał?? Jeśli tak to w jaki sposób?? Jak myślicie mozna wypłacic kase na konto bankowe matki jeśli w buku mam konto na siebie??
__________________ "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Gdy sie urodziłem to płakałem a wszyscy sie śmiali. Umrę śmiejąc się a wy wtedy będziecie płakali. |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 04.03.2007
|
Ja wypłacałem kase na konto bankowe i zawsze wszystko szło bardzo sprawnie więc buk jest na 100% wypłacalny, co do wypłaty na konto matki to w większości buków takie coś nie przechodzi i podejżewam że tutaj też możesz mieć problemy
|
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 24.01.2007 Skąd: okolice KRK
A nie wiesz jak jest z innymi metodami wypłat?? czy trzeba składac depozyt przed wypłata??
__________________ "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Gdy sie urodziłem to płakałem a wszyscy sie śmiali. Umrę śmiejąc się a wy wtedy będziecie płakali. |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 04.03.2007
|
Ja robiłem depozyt kartą kredytową i na karte wypłacałem, teraz widze że w opcjach wypłaty nie mam innych możliwości niż wypłata na karte więc nie wiem. Kiedyś rozdawali w jakiejś promocji 5GBP i wtedy przed wypłatą trzeba było zrobić depozyt, ja korzystałem z promocji od depozytu więc nie miałem takiego problemu i nie wiem jak jest w Twoim wypadku, najlepiej chyba będzie jak napiszesz do supportu.
|
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 17.01.2008
|
prosze o szybka odpowiedz
|
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 17.01.2008
|
wie ktos bo nigdzie niemoge tego znalesc
|
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 13.11.2006
Jak długo trwa wypłata na Moneybookers ? Czy należy wysłać scany przed wypłatą ? Dzięki za odpowiedź. |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Coral 5Ł free | kamikatze | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 2 | 12-03-2009 01:02 |
| Wypłata z CORAL | maxim17 | Konta Elektroniczne | 4 | 10-04-2007 00:25 |
| Nowa promocja na Coral 4 funty dla ciebie | artur202 | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 72 | 16-03-2007 16:45 |
| Coral | kaczmi | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 1 | 06-05-2006 18:40 |