![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 08.11.2006
Reputacja: 77 | Digibet www.digibet.com nie znalazłem na forum opini o tym buku, wiec pozwoliłem sobie założyć temat. czy ktoś u nich gra? jak u nich z wypłatami czy wogle akceptują Polaków ? KLIKNIJ i zarejestruj się na www.digibet.com |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 08.11.2006
Reputacja: 77 |
Polaków akceptują, na początku nie można nawet wpłacić depozytu trzeba wysłać kopie dowodu i wtedy metody wpłaty/wypłaty będą odblokowane. wpłata przez Moneybookers nie ma minimum. Jak coś się uda wypłacić to napiszę ile szła wypłata.
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 09.01.2011
Reputacja: 69 |
czy jest coś wiadomo na temat tego bukmachera??
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 07.02.2011
Reputacja: 15 |
Należy do EGBA więc o wypłacalność nie ma się co obawiać. Oferta nie wydaje się być szeroka, chociaż są np. tenisowe challengery, ale sporo wydarzeń wymaga minimum trebli. Nie mam tam konta.
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 09.01.2011
Reputacja: 69 |
polecam buka jak najbardziej ,dużo zdarzeń ,weryfikacja konta do godziny i wypłata przez Moneybookers do 2godzin |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 29.06.2010
Reputacja: 209 | digibet.com szybkie wypłaty i weryfikacja, dobry support, świetna promocja z obrotem 1x, ale z ilością zdarzeń jest trochę słabo.
|
| | |
|
| |