Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Pozostałe Firmy

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 17-05-2007, 20:28   #1

Reputacja: 1
Fonbet

Tak jak w temacie...

chcialbym sie dowiedziec jakie sa wasze opinie na temat tego buka,znakomita oferta z tenisa mala minimalna wplata.wolaja o skan dowodu??

Pozdrawiam
Sztywny jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17-05-2007, 21:22   #2

Prosze ja ciebie, co to w ogole jest ?

1. Strona prawie nie dziala
2. Tej strony prawie nie ma
3. Co to w ogole jest ?

Na pierwszy rzut oka wyglada mi to na strone zlodziejaszka ktory zrobil ja w notatniku i kradnie kase.

Drugiego rzutu okiem nie bedzie.
Cleaner jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17-05-2007, 22:01   #3

Cytat:
Napisał Cleaner

Prosze ja ciebie, co to w ogole jest ?

1. Strona prawie nie dziala
2. Tej strony prawie nie ma
3. Co to w ogole jest ?

Na pierwszy rzut oka wyglada mi to na strone zlodziejaszka ktory zrobil ja w notatniku i kradnie kase.

Drugiego rzutu okiem nie bedzie.
mi wszytsko dziala,prosze nie wypisuj mi tu takich bzdur.To bylo pytanie do osob ktore tam graly albo cos slyszaly o tym buku
Sztywny jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-05-2009, 17:25   #4

fonbet

Witam. Mam pytanko w sprawie tego buka. Gdzieś w jakimś temacie czytałem że można wpłacać na niego z webmoney (a mam tam troche kasy i chce ją wykorzystać), sprawdziłem i faktycznie ma tą opcję. Jednak przed rejestracją chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was gra na nim? Jak wyglądają wypłaty, kursy i w ogóle jak go oceniacie pod kontem innych tych popularniejszych buków.
squall777 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-05-2009, 17:42   #5
Administrator

Reputacja: 864
Cytat:
Napisał squall777 ->

Witam. Mam pytanko w sprawie tego buka. Gdzieś w jakimś temacie czytałem że można wpłacać na niego z webmoney (a mam tam troche kasy i chce ją wykorzystać), sprawdziłem i faktycznie ma tą opcję. Jednak przed rejestracją chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was gra na nim? Jak wyglądają wypłaty, kursy i w ogóle jak go oceniacie pod kontem innych tych popularniejszych buków.
Po pierwsze zobacz PW. Odpisałem Ci na Twoje pytania dotyczące Pinnacle.
A teraz co do fonbetu.
Ja tam grałem dopóki mnie nie zlimitowali.
Mogę zagrać max. 5€ każdy mecz. Poniżej screen że na Ligę Mistrzów mogłem zagrać tylko 5€.

W bardzo ekspresowym tempie limitują.

Na pytanie czemu dostałem tak szybko limit otrzymałem taką odpowiedź.

Na livebettingu można trochę pograć.
Ofertę mają dobrą, oferta live bardzo fajna. Wypłaty dość szybko robili. Korzystałem tylko z Moneybookers.
Ale...

* Zapytanie na wypłatę wygranej:
o Dla otrzymania wygranej trzeba sporządzić zapytanie w rozdziale
o Twoje konto >>> Zlecenia >>> Zapytanie na wypłatę wygranej Moneybookers
o Zapytanie trzeba sporządzać przez angielską wersję sajtu
* Czas oczekiwania: Payouts are instant as soon as Fonbet procedes to certain checks.
* Minimalna ilość: 20 USD (lub równowartość w innej walucie)
* Prowizja za przelew: Potrąca się komisowe systemu Moneybookers (1%) będzie potrącona z twojego konta

Co do wpłat przez WebMoney to zrobił Ci screen co jest jak wchodzę w tę opcję.

Jeśli chcesz podziękować! Nie spamuj - Kliknij:
Używaj opcji - Szukaj
Vader jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30-03-2010, 16:55   #6

Nareszcie wyładniał jadłospis nowych rozdziałów Zakład, Live i Toto
okella jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22-06-2010, 10:09   #7
Forum VIP

Reputacja: 1308
Nie miałem nigdy problemów z Fonbetem,mimo,ze nałożyli mi dawno limit 5ojro.Ostatnio ,patrzę ,mogę grać za więcej,pograłem sobie w niedziele uzbierałem prawie 40 ojro ,chcę wypłacić a tu problem,nie mogę wypłacić pieniędzy na MB,kombinuję już dwa dni,nie tylko ja ,Vader też mi pomaga,lecz juz nie mam siły do nich.Nie polecam tego buka ,a szkoda ,bo ma fajne oferty.
3.miejsce konkurs MLB.
fox71 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-07-2011, 18:30   #8

Witam!
Nie wiedziałem czy zakładać nowy osobny temat czy nie, jednak moje zagadnienie dotyczy tego bukmachera i postanowiłem, że napiszę tutaj. Kilka dni temu dokładnie 5 lipca obstawiając na livebettingu wygrałem w ciągu jednej nocy pokaźną sumkę. Postanowiłem, że wypłatę zlecę z rana... Jednak po zalogowaniu się następnego dnia na konto okazało się, że mam zablokowane jakiekolwiek możliwości zarządzania kapitałem. Nie mogę składać zakładów i oczywiście zlecić wypłaty. Moje konto jest po prostu zablokowane. Na maila nie otrzymałem żadnej informacji od tego bukmachera co, jak i czemu założono mi blokadę na konto. Kilka dni temu wysłałem pierwszy a dziś drugi mail na adres admin@fonbet.com Please, enable JavaScript in your browser* z zapytaniem co się stało z moim kontem. Odpowiedzi nie otrzymałem. Czy jest ktoś kto potrafi pomóc w tej sprawie?
Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam!
michalpop18 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-07-2011, 19:32   #9

Reputacja: 112
Spróbuj się skontaktować z nimi przez stronę jest taka opcja, bo na e-mail chyba jeszcze nikomu nie odpowiedzileli, Ogolnie to banda ruskich pijaków więc za wiele sie nie spodziewaj
MistrzAA jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-07-2011, 00:41   #10

Dzięki za odpowiedź, jednak nie mogę skontaktować się przez stronę ponieważ pole "Requests" mam zablokowane...
stare 15-07-2011, 17:53   #11

Odświeżę problem. Dalej nie mam żadnych odpowiedzi z ich strony. Czy jest w takim razie inna możliwość by odwoływać się do "wyższych instytucji" w związku z zaistniałą sytuacją? Jeżeli tak to prosiłbym o podpowiedź gdzie i ewentualnie oraz w jaki sposób na podstawie ich licencji mogę próbować rozwiązać problem... Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam.
stare 15-07-2011, 23:14   #12
Administrator

Reputacja: 864
Witam,

Sprawa nie jest prosta bo ten bukmacher nie ma licencji w "cywilizowanych krajach/organizacjach" - http://www.fonbet.info/content/fon_License.pdf

Ja kontaktowałem się z nimi za pomocą tego maila admin@fonbet.com

Na maile odpisywali po kilku dniach. Poza tym treść była bardzo lakoniczna i wyglądało to jakby odpisywał "kolega, koledze".

Reszta info - odpisałem na PW.

Jeśli chcesz podziękować! Nie spamuj - Kliknij:
Używaj opcji - Szukaj
Vader jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-07-2011, 12:43   #13

Witam ponownie,
Problem rozwiązany, wczoraj w nocy bukmacher odblokował mi konto. Odpowiedzi drogą mailową nadal żadnej nie uzyskałem (świadczy to o poziomie tego bukmachera), jednak najważniejsze, że środki już są bezpieczne na MB. Dziękuję za pomoc Vader'owi.
Pozdrawiam.
stare 05-10-2011, 12:44   #14
mhm

Reputacja: 40
Nie polecam fonbeta. Chce wyplacic kase i te pajace zmuszaja mnie zebym zrobil to do banku mimo ze mieli opcje MB i ja zablokowali. To jest jakas ruska parodia.
Odpisali mi tak jak to ktos napisal "jak kolega koledze"
mhm jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15-10-2011, 20:37   #15

Ma ktoś problemy z logowaniem?
Mikuch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30-10-2011, 20:15   #16

Cytat:
Napisał mhm ->

Nie polecam fonbeta. Chce wyplacic kase i te pajace zmuszaja mnie zebym zrobil to do banku mimo ze mieli opcje MB i ja zablokowali. To jest jakas ruska parodia.
Odpisali mi tak jak to ktos napisal "jak kolega koledze"
Witam mam podobny problem z wypłatą z fonbet na Moneybookers. Jedyna opcja wypłaty to przelew choć wcześniej była też przez Moneybookers dopóki nie chciałem z niej skorzystać. Czy udało się komuś rozwiązać ten problem? Bo nie wiem jak sobie z nim poradzić. Bardzo bym był wdzięczny za odpowiedz.
Pozdrawiam
pabel jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30-10-2011, 21:34   #17
Forum VIP

Reputacja: 1308
Cytat:
Napisał pabel ->

Witam mam podobny problem z wypłatą z fonbet na Moneybookers. Jedyna opcja wypłaty to przelew choć wcześniej była też przez Moneybookers dopóki nie chciałem z niej skorzystać. Czy udało się komuś rozwiązać ten problem? Bo nie wiem jak sobie z nim poradzić. Bardzo bym był wdzięczny za odpowiedz.
Pozdrawiam
Pabel ,dałem Ci odpowiedź na PW.Pzdr fox71.
3.miejsce konkurs MLB.
fox71 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30-10-2011, 21:45   #18

Oni w regulaminie mają chyba taki zapis, że mogą według swojego uznania zablokować inne możliwości wypłaty. A żeby było śmieszniej to jeśli mnie pamięć nie myli za przelew bankowy pobierają opłatę kilkunastu euro. Omijać łukiem(chociaż prawda taka, że goli się ich niesamowicie).
pozdrawiam michalpop18
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Pozostałe Firmy > Fonbet

Odpowiedz

Najpopularniejsze Internetowe Firmy Bukmacherskie:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25.