![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 06.01.2007
Reputacja: 1 | Fonbet
Tak jak w temacie... chcialbym sie dowiedziec jakie sa wasze opinie na temat tego buka,znakomita oferta z tenisa mala minimalna wplata.wolaja o skan dowodu?? Pozdrawiam |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 15.05.2007
|
Prosze ja ciebie, co to w ogole jest ? 1. Strona prawie nie dziala 2. Tej strony prawie nie ma 3. Co to w ogole jest ? Na pierwszy rzut oka wyglada mi to na strone zlodziejaszka ktory zrobil ja w notatniku i kradnie kase. Drugiego rzutu okiem nie bedzie. |
| | |
| | #3 | |
| Dołączył: 06.01.2007
Reputacja: 1 | Cytat:
| |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 26.03.2009
Reputacja: 1 | fonbet
Witam. Mam pytanko w sprawie tego buka. Gdzieś w jakimś temacie czytałem że można wpłacać na niego z webmoney (a mam tam troche kasy i chce ją wykorzystać), sprawdziłem i faktycznie ma tą opcję. Jednak przed rejestracją chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was gra na nim? Jak wyglądają wypłaty, kursy i w ogóle jak go oceniacie pod kontem innych tych popularniejszych buków.
|
| | |
| | #5 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Cytat:
A teraz co do fonbetu. Ja tam grałem dopóki mnie nie zlimitowali. Mogę zagrać max. 5€ każdy mecz. Poniżej screen że na Ligę Mistrzów mogłem zagrać tylko 5€. ![]() W bardzo ekspresowym tempie limitują. Na pytanie czemu dostałem tak szybko limit otrzymałem taką odpowiedź. ![]() Na livebettingu można trochę pograć. Ofertę mają dobrą, oferta live bardzo fajna. Wypłaty dość szybko robili. Korzystałem tylko z Moneybookers. Ale... * Zapytanie na wypłatę wygranej: o Dla otrzymania wygranej trzeba sporządzić zapytanie w rozdziale o Twoje konto >>> Zlecenia >>> Zapytanie na wypłatę wygranej Moneybookers o Zapytanie trzeba sporządzać przez angielską wersję sajtu * Czas oczekiwania: Payouts are instant as soon as Fonbet procedes to certain checks. * Minimalna ilość: 20 USD (lub równowartość w innej walucie) * Prowizja za przelew: Potrąca się komisowe systemu Moneybookers (1%) będzie potrącona z twojego konta Co do wpłat przez WebMoney to zrobił Ci screen co jest jak wchodzę w tę opcję.
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 30.03.2010 Skąd: Charków
|
Nareszcie wyładniał jadłospis nowych rozdziałów Zakład, Live i Toto
|
| | |
| | #7 |
| Forum VIP Dołączył: 15.01.2006 Skąd: RB 87
Reputacja: 1308 | Nie miałem nigdy problemów z Fonbetem,mimo,ze nałożyli mi dawno limit 5ojro.Ostatnio ,patrzę ,mogę grać za więcej,pograłem sobie w niedziele uzbierałem prawie 40 ojro ,chcę wypłacić a tu problem,nie mogę wypłacić pieniędzy na MB,kombinuję już dwa dni,nie tylko ja ,Vader też mi pomaga,lecz juz nie mam siły do nich.Nie polecam tego buka ,a szkoda ,bo ma fajne oferty.
__________________ 1.miejsce III edycja Hockey Cup. 1.miejsce Champions League Bet-at-home 2.miejsce I edycja Hockey Cup. 3.miejsce konkurs MLB. |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 10.10.2009 Skąd: Radom
Reputacja: 1 |
Witam! Nie wiedziałem czy zakładać nowy osobny temat czy nie, jednak moje zagadnienie dotyczy tego bukmachera i postanowiłem, że napiszę tutaj. Kilka dni temu dokładnie 5 lipca obstawiając na livebettingu wygrałem w ciągu jednej nocy pokaźną sumkę. Postanowiłem, że wypłatę zlecę z rana... Jednak po zalogowaniu się następnego dnia na konto okazało się, że mam zablokowane jakiekolwiek możliwości zarządzania kapitałem. Nie mogę składać zakładów i oczywiście zlecić wypłaty. Moje konto jest po prostu zablokowane. Na maila nie otrzymałem żadnej informacji od tego bukmachera co, jak i czemu założono mi blokadę na konto. Kilka dni temu wysłałem pierwszy a dziś drugi mail na adres admin@fonbet.com Please, enable JavaScript in your browser* z zapytaniem co się stało z moim kontem. Odpowiedzi nie otrzymałem. Czy jest ktoś kto potrafi pomóc w tej sprawie? Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam! |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 08.02.2007 Skąd: mam wiedzieć
Reputacja: 112 |
Spróbuj się skontaktować z nimi przez stronę jest taka opcja, bo na e-mail chyba jeszcze nikomu nie odpowiedzileli, Ogolnie to banda ruskich pijaków więc za wiele sie nie spodziewaj
|
| | |
| | #10 |
Dzięki za odpowiedź, jednak nie mogę skontaktować się przez stronę ponieważ pole "Requests" mam zablokowane...
|
| | |
| | #11 |
Odświeżę problem. Dalej nie mam żadnych odpowiedzi z ich strony. Czy jest w takim razie inna możliwość by odwoływać się do "wyższych instytucji" w związku z zaistniałą sytuacją? Jeżeli tak to prosiłbym o podpowiedź gdzie i ewentualnie oraz w jaki sposób na podstawie ich licencji mogę próbować rozwiązać problem... Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam.
|
| | |
| | #12 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 |
Witam, Sprawa nie jest prosta bo ten bukmacher nie ma licencji w "cywilizowanych krajach/organizacjach" - http://www.fonbet.info/content/fon_License.pdf Ja kontaktowałem się z nimi za pomocą tego maila admin@fonbet.com Na maile odpisywali po kilku dniach. Poza tym treść była bardzo lakoniczna i wyglądało to jakby odpisywał "kolega, koledze". Reszta info - odpisałem na PW.
__________________ |
| | |
| | #13 |
Witam ponownie, Problem rozwiązany, wczoraj w nocy bukmacher odblokował mi konto. Odpowiedzi drogą mailową nadal żadnej nie uzyskałem (świadczy to o poziomie tego bukmachera), jednak najważniejsze, że środki już są bezpieczne na MB. Dziękuję za pomoc Vader'owi. Pozdrawiam. |
| | |
| | #15 |
| Dołączył: 05.03.2011 Skąd: Kielce
|
Ma ktoś problemy z logowaniem?
|
| | |
| | #16 | |
| Dołączył: 30.10.2011
| Cytat:
Pozdrawiam | |
| | |
| | #17 | |
| Forum VIP Dołączył: 15.01.2006 Skąd: RB 87
Reputacja: 1308 | Cytat:
__________________ 1.miejsce III edycja Hockey Cup. 1.miejsce Champions League Bet-at-home 2.miejsce I edycja Hockey Cup. 3.miejsce konkurs MLB. | |
| | |
| | #18 |
Oni w regulaminie mają chyba taki zapis, że mogą według swojego uznania zablokować inne możliwości wypłaty. A żeby było śmieszniej to jeśli mnie pamięć nie myli za przelew bankowy pobierają opłatę kilkunastu euro. Omijać łukiem(chociaż prawda taka, że goli się ich niesamowicie). pozdrawiam michalpop18 |
| | |
|
| |