Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Pozostałe Firmy

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 09-11-2009, 23:04   #1

Reputacja: 6
freesportsbet

Witam
Zapraszam na stronę http://www.freesportsbet.com. Nie jest to typowy bukmacher. Po rejestracji otrzymujemy darmowe 1$ na rozmnożenie. Do obstawiania mamy sport amerykańskie NBA NHL NFL NLB i ligi akademickie. Najciekawsze jest to że jeżeli stracimy kasę pojawia się link na który klikając oglądamy reklamę i konto jest z powrotem zasilone 1$. Można też powiększyć konto ściągając jakieś programy itp.
Ja wiem że to nie jest wielka kwota ale można się pobawić. Przynajmniej nic nie ryzykujemy a możemy wygrać rzeczywistą kasę (tak jest napisane). Ja jeszcze nic nie wypłaciłem ale jak mi się to uda dam znać.

Zapraszam na free $$$

Ostatnio edytowane przez Vader ; 11-11-2009 o 15:05 Powód: reflink
szczepX jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Pozostałe Firmy > freesportsbet

Odpowiedz