![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #441 |
| Dołączył: 02.01.2008 Skąd: Kosmos
|
A wiec zmieniłem swoją datę urodzenia jak to juz ktoś wcześniej pisał trwało to chyba ok 2h. Weryfikacja w ten sam dzień co wysłanie skanu. Wpłaciłem te 20euro i kasa na MB na następny dzień... ciec wszystko poszło prawidłowo kasa jest
|
| | |
| | #442 |
| Dołączył: 17.08.2007 Skąd: Łączna/Kielce
|
wypłacał ktos ostatnio od nich? jakie skany wołaja?
|
| | |
| | #443 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 | Cytat:
Ja ostatnio tam wpłaciłem, zagrałem, wygrałem no i teraz chcę jakoś wypłacić. Nie jest to pierwsza wypłata. Najpierw pojawił mi się jakiś komunikat, że dla bezpieczeństwa i przeciwko praniu brudnych pieniędzy nie mogę wypłacić szybciej niż w ciągu 24h do wpłaty. Ok, napisałem jeszcze do supportu ( nie mają już polskiej obsługi- tylko po angielsku), i dowiedziałem się, że już mogę wypłacać. Guzik prawda. Bo nie mogłem wypłacić (wpłata i wypłata na Moneybookers), napisałem maila co się dzieje. Przed chwilą dopiero udało mi się zlecić wypłatę i odjęli mi stan konta. Dziękujemy Wniosek o wypłatę z Państwa konta JETBULL przebiegł pomyślnie. Wniosek zostanie rozpatrzony w możliwie najkrótszym czasie. Proszę poczekać na jego rozpatrzenie. Kwota: XXX Ciekawe kiedy otrzymam środki. Ktoś może wypłacał od nich ostatnio?
__________________ | |
| | |
| | #445 |
| Dołączył: 16.05.2010 Skąd: Kraków
|
Jetbull ma zamiar po otwarciu nowej strony wprowadzić dużo promocji dla graczy , strona będzie za 5 dni tak więc warto zaglądnąć co wymyślili.
|
| | |
| | #446 |
| Dołączył: 06.02.2009
|
Czy ktoś dostał ofertę z okazji nowej witryny jetbull 100% do 40 Euro? Ja dostałem, wpłaciłem pieniądze, ale oni uparcie twierdzą, że bonus moge dostać dopiero jak pięciokrotnie obrócę wpłaconymi pieniędzmi, czego oczywiście w regulaminie nie było. Gdzie mogę się z tym zwrócić, by cos z tym zrobić? |
| | |
| | #447 |
| Dołączył: 05.02.2009
Reputacja: 11 |
pisz do LGA o ile sa zarejestrowani na malcie a tak wogole nic im nie mozesz zrobic....
|
| | |
| | #448 |
| Dołączył: 17.09.2009
Reputacja: 12 |
jakies aktualne opinie o tej firmie? bonus wyglada ciekawie
|
| | |
| | #449 |
| Dołączył: 07.04.2008 Skąd: Ostrów Wlkp./Poznań
Reputacja: 12 |
Czy Jetbull nakłada limity ? Mają obecnie ciekawą promocję, bonus do 500zł od pierwszej wpłaty.
|
| | |
| | #450 |
| Dołączył: 13.02.2008
Reputacja: 243 |
Uważałbym z tą promocją. Jetbull miał problemy z płynnością. Kiedyś bardzo długo czekało się na wypłaty. Zdziwiłbym się gdyby wszystko obyło się bez problemów. Promocja niby wysoka, ale warunki bardzo wygórowane. Obrócenie 5000 zł po tak wysokim kursie i z takimi wyjątkami (400 zł na zakład, zdarzenia nie mogą się powtarzać, premia dopisana dopiero po obrocie) na pewno będzie trudne... I jak tak patrzę na ich kursy to nie wiem czy przy zakładach za 5000 zł Pinnacle nie zarobiłbyś więcej niż to 500 zł.
__________________ Rafael Miranda da Conceição - człowiek, który potrafi strzelić samobójczą bramkę na 1:1 w 90+6 minucie meczu, gdy jego drużyna gra 11 na 10. Bezkompromisowy ch*j :) |
| | |
| | #451 |
| Dołączył: 08.06.2005 Skąd: pow. Tomaszów Maz.
Reputacja: 41 |
Podbijam. Gra ktoś aktualnie jakieś nowe opinie? Problemy z wypłatami nadal? Mają proma: https://www.jetbull.com/pl/PromoTerm...eague+Multiple https://www.jetbull.com/pl/PromoTerm...fWelcome+Bonus |
| | |
| | #452 |
| Dołączył: 11.04.2009
Reputacja: 5 |
4. Wpłatą należy obrócić przynajmniej 5 razy na dowolnych zakładach, za wyjątkiem zakładu na zwycięzcę końcowego, zwycięzcę i zakładu typu Azjatycki Handicap. Klient ma 30 dni od dokonania pierwszej wpłaty na wypełnienie warunków otrzymania premii. hahaha ale debile. Niemozliwe to co sie liczy? Over, under i ktory zawodnik strzeli gola? Co za ogorkowy bukmacher. |
| | |
| | #453 |
| Dołączył: 14.08.2010
|
uwaga dzisiaj mam urodziny do godz 12:00 nie przyszedł żaden e-mail z bonusem na Jetbull a więc wysyłam do nich e-maila czy jest jakaś szansa na bonus...zobaczymy co odpiszą.. napiszę tutaj za pomocą edycji |
| | |
| | #454 |
| Dołączył: 23.05.2011 Skąd: Bochnia
| do MAYSL
"4. Wpłatą należy obrócić przynajmniej 5 razy na dowolnych zakładach, za wyjątkiem zakładu na zwycięzcę końcowego, zwycięzcę i zakładu typu Azjatycki Handicap. Klient ma 30 dni od dokonania pierwszej wpłaty na wypełnienie warunków otrzymania premii." polecam zaczerpnięcie wiedzy na temat rodzajów zakładów ZAKŁAD NA ZWYCIĘZCĘ KOŃCOWEGO Zakład ten odnosi się do zakładów długoterminowych i polega na obstawianiu wydarzenia, które rozciąga się w czasie. Pozwala na typowanie wyniku, którego rozwiązanie będzie miało miejsce na przykład 2 lata po dacie zawarcia zakładu. Przykłady: przewidzenie kto zdobędzie mistrzostwo lub puchar kraju np. Premier League, Puchar Anglii albo rozgrywki międzynarodowe takie jak: Liga Mistrzów, Puchar UEFA czy Mistrzostwo Świata Formuły 1. ZAKŁAD NA ZWYCIĘZCĘ Zakład ten dotyczy typowania na zdarzenie z kilkoma uczestnikami, gdzie tylko jeden uczestnik może wygrać. Są to przeważnie zakłady na wyścigi konne, wyścigi samochodowe czy motocyklowe. Zakład ten na kuponie sportowym jest zawsze oznaczony jako „Zwycięzca”. wszystkie inne zakłady poza wyżej wymieniony i zakładem azjatycki handicap wchodzą w grę |
| | |
| | #455 |
| Dołączył: 23.05.2011 Skąd: Bochnia
|
19kaesiak46, przecież Jetbull już dawno nie prowadzi urodzinowych akcji... <refresh your news> |
| | |
| | #456 |
| Dołączył: 04.05.2008
|
Wie może ktoś czemu od wczoraj ich strona nie działa. Support też nie odpowiada.
|
| | |
| | #457 |
| Dołączył: 03.01.2011 Skąd: z kapusty
Reputacja: 1 |
to musiało być chwilowe,wszystko smiga aż miło, przynajmniej teraz |
| | |
| | #458 |
| Dołączył: 18.07.2006
|
Witam, zanim napisze maila do obsługi klienta Jetbulla zapytam na forum. Wpłaciłem wczoraj na konto Jetbulla pieniądze, jako że była to moja pierwsza w płata u tego bukmachera, zaznaczyłem opcję skorzystania z bonusu. Faktycznie bonus został zaksięgowany na koncie i jest on obecnie "zablokowany" do czasy wykonania określonego obrotu, co zresztą można przeczytać w regulaminie. Zastanawiam się jednak dlaczego również mam zablokowaną sumę którą wpłaciłem, jest to o tyle irytująca sytuacja, że stwarza spore ograniczenie (np. wymóg grania AKO min. 2.10 lub możliwość obstawienia danego zakładu "live" tylko raz). I tutaj moje pytanie czy wpłacona przezemnie kwota nie powinna być wolna od chociażby przymusu gry po danym kursie (min. 2.10)? I drugie pytanie czy można dobrowolnie zrezygnować z bonusu? |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| 10 spinow Jetbull | Bakros | Promocje w Kasynach | 2 | 11-11-2009 14:40 |
| jetbull?? | taziii | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 1 | 06-11-2007 22:24 |
| Jetbull | Abruzzi | Dział dla Początkujących | 2 | 08-10-2007 15:27 |