![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #23 |
| Dołączył: 11.06.2008 Skąd: internet
|
a mam pytanie gdyby mi nie chcieli wypłacić i to dużej sumy to co zrobić ? na policje czy co ? bo niewiem czy grac tam
|
| | |
| | #24 |
| Dołączył: 19.04.2008 Skąd: warszafka płonie
Reputacja: 10 |
Najpierw na pogotowie, a potem na policje. A tak poważnie to nie powinno być problemu z wypłatą mój znajomy wypłacał i wszystko ok, ja też tam gram ale narazie mam tam mało kasy i jeszcze nie wypłacam
|
| | |
| | #25 |
| Dołączył: 23.12.2007
Reputacja: 3 | |
| | |
| | #26 |
| Dołączył: 19.04.2008 Skąd: warszafka płonie
Reputacja: 10 | |
| | |
| | #27 | |
Reputacja: 3 | Cytat:
| |
| | |
| | #28 |
| Dołączył: 11.06.2008 Skąd: internet
|
a jak ile trzeba obrócić?
|
| | |
| | #29 |
Reputacja: 3 |
Dzisiaj zakończyłem przygodę z bukiem mybet.com więc może napiszę parę zdań. Po pierwsze najważniejsze kwestia wypłaty. Przyznam szczerze, że byłem pozytywnie zaskoczony. Wypłatę zleciłem dzisiaj około 15, o 18 przyszedł mail z prośba o skan dowodu, a o 19 kasa była już na Moneybookers. Tak więc szybko, gładko i przyjemnie. Co do innych plusów: - kursy nawet niezłe - giełga zakładów, czasem można złapać single po wysokim kursie, prawie jak na Betfair - bonusy! wystarczy 5 zdarzeń na kuponie i już oddają nam 10% postawionej stawki, przy 10 zdarzeniach bonus wynosi już 20%, czyli stawiając 100 z konta ubywa nam jedynie 80E - to już wedle gustu, ale dla mnie to plus, krecz w tenisie = zwrot Są niestety i minusy: - uboga oferta jeśli chodzi o dodatkowe zdarzenia, wszelkie handicapy, undery, overy, praktycznie w ogóle tego nie ma - nie można grać w PLN - niektóre zdarzenia można grać tylko jako triple (np. siatkówka), duży minus za to! - pewne niedociągnięcia w interfejsie Podsumowując buk jest ok, ale bez fajerwerków, na pewno są lepsze na rynku. Fajne są te bonusy, zależy oczywiście jak kto gra, ale mi się przydawały. No i giełda zakładów daje złapać niezłe kursy na single. Poza tym nic go szczególnie nie wyróżnia, braki w ofercie są na dłuższą metę doskwierające, no i trzeba grać w euro, czyli pieniądze cały czas tracą na wartości. Dlatego zresztą sie stamtąd wyniosłem. Ale najważniejsze, że buk całkowicie wypłacalny. Ostatnio edytowane przez Ester ; 14-07-2008 o 02:26 |
| | |
| | #30 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 |
Wypłacał ktoś ostatnio od nich? Jak długo idzie wypłata na konto bankowe? Chciałem wypłacić na konto bankowe, bo po co najpierw na MB i później na konto. I mam takie coś ![]() Tam jest napisane wypłata BPH. Problem w tym, że ja nie wypłacałem na konto banku BPH. Tylko na konto innego banku. Ktoś wie o co chodzi? Nie wypłacałem od nich nigdy na konto.
__________________ |
| | |
| | #31 |
| Dołączył: 04.07.2006
|
Może oni mają konto w BPH.
|
| | |
| | #33 |
| Dołączył: 28.08.2008 Skąd: Opole
|
czy ktoś może powiedzieć jak przedstawia się sprawa z supportem w maybet? napisałem maila kilka godzin i chce wiedzieć jak szybko odpisują.
|
| | |
| | #34 |
| Dołączył: 05.11.2006
|
mi tak okolo pol dnia odpisywali...
|
| | |
| | #35 |
| Dołączył: 05.07.2008 Skąd: greatfun.pl
Reputacja: 6 |
Potwierdzam, trochę się czeka na odpowiedź.
|
| | |
| | #36 |
| Dołączył: 28.08.2008 Skąd: Opole
|
Cały dzień czekania i odpowiedzi nie ma. Jak dla mnie bukmacher ma już sporego |
| | |
| | #37 |
Reputacja: 3 |
Ten bukmacher jest dosyć leniwy, czasem mi się wydaje, że tam nikt nie pracuje, serwery sobie chodzą i tylko czasem ktoś zaglądnie czy aby nic się przypadkiem nie spaliło. |
| | |
| | #38 |
| Dołączył: 20.10.2007 Skąd: Cała Polska
| Firma sprawdzona
Fakt na odp z support trzeba trochę poczekać, chociaż to nie reguła. Raz czekałem trzy dni Nie miłym było dla mnie zaskoczenie jak chciałem u nich zagrać coś z Brasil- mecz o 1:30, a że nie śpię po nocach to chciałem przed samym meczem postawić u nich i się zdziwiłem. Wybrałem kurs, zacieram już ręce bo surbeta będę miał i szok. Podczas zatwierdzania kuponu pojawił sie komunikat - zakłady na daną ligę przyjmowane są do godz. 23:00 !! To się z lekka zdenerwowałem. Dlaczego posiadali w ofercie zakłąd którego już nie można było obstawić ?! Taka mała przestroga dla typerów obstawiających w nocy! Po za tym są ok!! Pozdrawiam |
| | |
| | #39 |
| Dołączył: 04.07.2006
|
Poza tym nie są ok. Kolega ładnie się przejechał na ich hokeju, gdy się okazało, że nie można grać singli lol Tyle buków i zawsze jakiś musi z czymś wyskoczyć. Ale z wypłatą obróconego bonusa nie było problemów. Jednoczesnie nie widzę powodów, dla których miałbym tam dłużej grać. |
| | |
| | #40 |
| Dołączył: 10.10.2005
Reputacja: 1 |
Witam. Mam pytanko. Ostatnio wpłaciłem do tego buka 100 euro. Ugrałem trochę i zleciłem wypłatę na MB. Jak długo będę czekał na zaksięgowanie pieniędzy?? Czy potrzebny jest skan dowodu?? NIe korzystałem z żadnego bonusu, a pieniądze wpłacałem również przez MB. Dzięki za pomoc.
__________________ |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Promocja Mybet | mihi | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 28 | 16-02-2010 00:33 |
| co myslicie o mybet.com | mateuszokroj | Dział dla Początkujących | 1 | 11-06-2008 21:42 |
| MyBet | rangiz9 | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 28 | 10-06-2007 22:28 |
| mybet.com | kob22 | Konta Elektroniczne | 0 | 01-08-2006 17:19 |