![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 | |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 715 | PROMOCJA: Zgarnij bonus powitalny w wysokości 50% do 50 euro w Interwetten Promocja w Interwetten MEGAPROMOCJA: Zgarnij bonus powitalny w wysokości 50% do 50 euro! ![]() Zgarnij powitalny bonus w wysokości 50%. Aż do 50 Euro czeka na Ciebie w Interwetten.com Super promocja w Interwetten! Nie możesz jej przegapić! Do 200 zł bonusu powitalnego z atrakcyjnymi warunkami! Nie zwlekaj! Zarejestruj się już teraz i zgarnij bonus w Interwetten. Bukmacher godny polecenia z atrakcyjnymi kursami i szeroką ofertą. Dołącz do miliona zadowolonych użytkowników Interwetten! Na pewno nie pożałujesz. Poniżej krótka instrukcja otrzymania bonusu: 1. Zarejestruj się w Interwetten ze specjalnego linku, który upoważnia do otrzymania bonusu Kliknij i zarejestruj konto tutaj <= i ====> PROMOCJA na Interwetten <==== >>>>> KLIKNIJ I ZAREJESTRUJ SIĘ <<<<<. 2. Dokonać depozytu na swoje konto gracza po rejestracji 3. 50% od sumy wpłaty zostanie automatycznie dodane do konta! Aż do 200zł! Warunki promocji: Cytat:
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com | |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 03.04.2006
|
Z otrzymaniem bonusa jest problem poniewaz wpłaciłem kasę karta kredytowa zapytałem emailem dlaczego nie otrzymałem 50% bonus i z ich emaila wynika,że muszę drugi raz wpłacic karta kredytową to wówczas mi ja zweryfikują...czyste kpiny! "Witam, Dziękuje z przesłanego emaila. Przed pierwszą wpłatą karta kredytową konieczna jest jej weryfikacja. Z Pańskiego rachunku bankowego, na który wydana jest karta kredytowa zostanie odjęta kwota pomiędzy 0,01 Euro - 3 Euro. Należy na swoim koncie bankowym sprawdzić jaka kwota została odjęta i wpisać ją przy następnej wpłacie kartą kredytową Tomasz Myalski Service Team" |
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| PROMOCJA: Zgarnij Bonus powitalny 50%! | Marcin-Odra | Bet-at-home | 121 | 18-05-2012 22:00 |
| Mega promocja w Bet-at-Home: Zgarnij Bonus powitalny 50%! | Marcin-Odra | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 175 | 17-03-2012 15:47 |
| Promocja w Interwetten - Zgarnij 50% bonus powitalny | Marcin-Odra | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 36 | 02-04-2010 10:24 |
| Mega promocja w Bet-at-Home: Zgarnij Bonus powitalny 100%! | Marcin-Odra | Bet-at-home | 0 | 13-03-2008 12:47 |
| 5 Euro bonus do Interwetten.com | krzepas | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 15 | 10-04-2007 18:57 |