![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 05.06.2009
| Shilbet http://www.shilbet.com/ Ma ktos moze informacje o co tam chodzi?? od tygodnia zero kontaktu a strona nie dostepna! Mam tam sporo kasy i nie wiem co robic!!! Ostatnio edytowane przez Vader ; 13-07-2009 o 16:52 |
| | |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 |
Zmieniłem nazwę tematu. Dodałem link do buka( który już nie działa) w poście oraz przeniosłem do odpowiedniego działu. Ludziom nie odpisują już od 3 tygodni. Raczej zmyli się z rynku. Wcześniej robili wałki na ludziach co zgarnęli po kilka tyś. €. Zmieniali typy na kuponach. Mieli bardzo wysokie kursy podczas gdy w innych firmach spadły. Czyli po prostu zasypiali. Firma mało zaufana. Wygląda na to, że już ich nie ma... Co będzie dalej to trudno powiedzieć... To co Ci napisałem to infa z for zagranicznych. W Polsce mało o nich piszą.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 05.06.2009
| No ladnie...
Fajna lipa...dzieki za info. Moze jeszcze cos sie uda dowiedziec. Jakby ktos dostal od nich zwrot swojej kasy lub zdarzyl sie jakis inny cud to piszcie...
|
| | |
| | #4 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 |
Można było się spodziewać, że zrobią wałki i mogą zniknąć. Na którejś przeglądarce kursów nawet ich widziałem. Wcześniej ludzie wypłacali. Oni mieli licencję na Kostaryce. Więc mimo wszystko trochę większe ryzyko niż firmy mające licencje choćby Malty.
__________________ |
| | |
|
| |