Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Pozostałe Firmy

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 09-12-2011, 22:19   #1

Reputacja: 1
Smarkets

http://smarkets.com

Co sądzicie o tej giełdzie zakładów? Z tego co się po niej rozglądam rynki są bardziej zapełnione niż na Betdaq a mimo to o Betdaq słyszałem od dawna, podczas gdy pierwszy raz dziś usłyszałem o smarkets Przykładowy mecz Hibernan - Rangers ma na przykład identyczne kursy na back i lay jak Betfair. Na rynku ruch chorzów - korona z kolei też bardzo zbliżone kursy, ale dużo więcej pieniędzy leży.
stare 11-12-2011, 16:55   #2

Reputacja: 1
bardzo mnie zadziwiła ta nikomu nie znana giełda jezeli chodzi o ilosc pieniedzy na rynku
jakby było pieknie jakby wkoncu znalazła sie jakas alternatywa dla Betfair które staje sie coraz mniej fair wobec swoich klientów
czy to na prawde takie trudne stworzyc giełde z prostymi jak drut zasadami czyli 5 procent prowizji od zysku i zadnych ale to zadnych ukrytych opłat typu chamskie premium charge ?
przeciez ciagle powstaja nowi bukmacherzy a giełd jak na lekarstwo, giełda wydaje mi sie pewniejszym biznesem dla wszystkich, zarówno dla grajacych jak i zakładajacych taki interes, dlatego nie rozumiem czemu ten nurt sie nie rozwija ...
przybywa za to smieciowych buków którzy oferuja smieciowe bonusy a potem jak ktos ich troche oskubie to limit limit limit, albo wałki z kuponami
moim zdaniem bukmacherka bez prawdziwych giełd zakładów i bez prostych i przejrzystych zasad nie ma przyszłosci,
nawet rozsławiony i niby najlepszy bukmacher jakim jest Pinnacle daje limity
koma666 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-12-2011, 00:12   #3

Reputacja: 19
Jest jakiś program który z tą giełdą współgra (typu geeks toy) ?
Brylant jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15-12-2011, 04:41   #4

Reputacja: 69
Chyba się jeszcze nie doczekała softu pod siebie.

7. Nigdy nie obstawiaj przeciwko Serbom!

FAQ na temat tradingu sportowego!
favago jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Pozostałe Firmy > Smarkets

Odpowiedz

Najpopularniejsze Internetowe Firmy Bukmacherskie:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54.