![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 17.07.2007 Skąd: Warszawa
| Victor Chandler
Wczoraj założyłem sobie konto w VC i od razu postawiłem 1 zakład. Dzisiaj nie mogę się już zalogować, pokazuje się informacja, że konto zostało zamknięte. Lipa jest z tym, że nie wiem czy kasa przepadła, czy zakład w przypadku wygranej zostanie uznany, gdyby odblokowali mi konto? Miał ktoś może podobny problem? |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 02.06.2008 Skąd: PIERDO-LAMENTO
Reputacja: 55 |
pisz do supportu- jedyna droga do wyjasnienia sprawy.
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 24.01.2007
Reputacja: 144 |
U sprawdzonych buków??? Przecież Victor Chandler to bardzo dobry i pewny bukmacher!!! W SBR ma notę A- także nie sądzę żeby tak bez powodów Ci konto zablokowali, a jeśli już to zapewne pieniądze zostaną zwrócone a zakład anulowany. Ja nigdy nie miałem z nimi problemów. pozdrawiam
|
| | |
| | #4 |
|
Do supportu napisałem rano, wiec wciąż czekam na odp. Nie mam pojęcia dlaczego zamknęli mi konto i to zaraz po jego założeniu i obstawieniu pierwszego zakładu,fakt ze zaklad byl za maksymalna stawke i dodatkowo to byl surebet, który właśnie wszedł niestety w VC. Jak anulują zakład to jest minus niestety, ale sporo mniejszy niż mieliby nie odblokowywać konta. Jak wciąż będzie zamknięte to tak jakby mnie okradli. Ok, zobaczymy jak coś odpiszą, mają podobno 36h na odp. |
| | |
| | #5 |
|
VC właśnie odpisał, że pieniądze zwrócą z powrotem na MB i nic więcej. Nie napisali co jest powodem zamknięcia konta, po prostu, że taka jest decyzja menedżera i nie zostanie zmieniona. Czyli tak jak myślałem, zakład nie uznany. Zdecydowanie nie polecam tego buka! |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 22.05.2009
|
Victor Chandler nie akceptuje graczy z Polski i najprawdopodobniej to było powodem zamknięcia konta.
|
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 09.01.2007
Reputacja: 3 |
Tyczy się to również pokera? Dziś nie wiadomo czemu zablokowali mi konto. Skany wysyłałem już wcześniej i wszystko potwierdzali a tu dziś niespodzianka, czekam aż odpiszą...
Ostatnio edytowane przez cinek ; 15-07-2009 o 17:59 |
| | |
| | #8 | |
| Moderator Dołączył: 13.04.2007 Skąd: Kościerzyna
Reputacja: 451 | Cytat:
Pytałem 2-3 dni temu chat czy Polacy mogą grać, dostałem odpowiedź, że tak, tylko nie biorą udziału w promocjach ... więc totalnie nie mam pojęcia o co chodzi. W każdym bądź raznie NIE POLECAM , chyba, że na jednorazową grę | |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 30.10.2007
Reputacja: 40 |
hehe mi tez zamkneli po mniej niz 10 kuponach i bylem u nich plus minus na zero. Powiedzieli ze z powodu specyficznych zakladow zamykaja konto haha. Ani progresja nie gralem, ani systemem (jak mozna przy mniej niz 10 kuponach wyczaic jakis system inny niz progresja albo granie progresywne?). Rzekomo przyslali maila ale nie mam go nawet w spamie. Minus dla tego buka, to jest jakas parodia, rozumiem Ladbrokes gdzie wygralem ale jestem na zero czy nawet na minus i zamykaja. |
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 07.02.2011
Reputacja: 15 |
U mnie podobnie. Konto niedawno zamknięte, mimo że bilans wychodził koło zera. Z tą różnicą, że po ... kilku latach grania Najwidoczniej brytyjskie buki nie lubią nas - Polaków. Albo wykluczają wszystkich, powołując się na ustawę, albo wyrzucają pojedynczo decyzją menedżera. |
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 15.06.2011 Skąd: warszawa
|
mnie tez wyrzucili - 3 zaklady
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| przewalutowanie0 Victor Chandler Poke | rajdon | iPoker | 1 | 08-12-2010 22:15 |
| Victor Chandler - 10$ + 25$ | dikimow43420 | Promocje Pokerowe | 1 | 17-11-2008 10:46 |
| Victor Chandler | darmowe $35 bez depozytu | aduss | Promocje Pokerowe | 3 | 24-07-2008 19:07 |
| Victor Chandler 10$ FREE | piotrek198321 | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 28 | 03-09-2006 21:26 |