![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Dołączył: 03.04.2006
|
No niestety zdecydowanie negatywna ocena tego buka....założyłem konto kasę wpłaciłem...ale niestety bonusu nie otrzymałem chcociaz to było jedne i jedyne konto u nich.Odpowiedzi od supporta ani polskiego , ani angielskiego nie otrzymałem>nocóż pograłem swoja kasa chwilę kilka PLN zarobiłem i uciekłem od nich>Nie polecam.
|
| |
| | #22 |
| Dołączył: 21.03.2008
|
Wyłałem do nich kopie dowódu na angielski support,napisali mi ze wszysko ok i zebym sprobował jeszcze raz wypłacic pieniadze,a nie moge,nie wiem czy jeszscze mam czekac czy nie,niepewnie sie czuje
|
| |
| | #23 |
| Dołączył: 18.10.2006 Skąd: z Bibułki
Reputacja: 114 |
Typowy bukmacher do wypłaty kaski odrazu po obrocie bonusa nigdy bym tam nie wpłacił bezinteresownie depozytu niedość ze oferta słaba to jeszcze wygląd do bani
__________________ "A kto wybrał drużyny do tego meczu"?, |
| |
| | #24 |
| Dołączył: 11.09.2009
|
a ja mam pytanie, jaka jest minimalna stawka na kupon ? chce postawic zaklad za 3 zl i wyskakuje mi: "Pewne stawki są poniżej ich limitu. Te zakłady zostały cofniętę na stawke 0. Proszę sprawdż twoje stawki." o co chodzi ? |
| |
| | #25 |
| Dołączył: 27.04.2009
Reputacja: 20 |
wypłacalny jest teraz?
|
| |
| | #26 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Cytat:
__________________ | |
| |
| | #27 |
| Dołączył: 25.07.2006
|
odradzam grę w interwetten. w moim przypadku blokowali stawki już przy 80 zł (!). niepoważny bukmacher.
|
| |
| | #28 |
| Dołączył: 16.03.2010
|
moglby ktos troszke szerzej napisac plusy i minusy tego bukmachera?
|
| |
| | #29 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 715 |
A samemu nie łaska zrobić takie podsumowanie? Dosyć dużo było pisane o tej firmie, czy to w tym temacie czy w temacie zbiorczym, który jest przyklejony. Dla chcącego nic trudnego
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| |
| | #30 |
| Dołączył: 18.03.2010
Reputacja: 103 |
Pozwolę sobie zareklamować Interwetten. Ten bukmacher jako jeden z nielicznych w mojej opini nie ma żadnych plusów Na spotkania piłkarskie 12% marży, do tego 2% prowizji przy wpłatach/wypłatach Moneybookers = 16%... Można by pomyśleć, że przy takim haraczu nie opłaca się tam grać. Jednak ich pracownicy aktualizujący kursy robią to nieudolnie i z dużym opóźnieniem, więc można wychwycić często niezłe value i zagrać po bardzo korzystnym kursie. Lecz zarobić dużo się u nich nie da. Gram u wielu buków, a u nikogo nie dostałem limitów tak szybko. W chwili obecnej nie mogę zagrać za więcej niż 40PLN, a wygrana brutto nie może być większa od 106,64 PLN... Resztę graczy obstawiających "inaczej" (czyli pewniaczki, sklejanie taśm) gra w Interwetten doprowadzi nieuchronnie do bankructwa. Pracownicy supportu nie należą do najlepszych, odpowiadają na maile z dużym opóźnienie. Firma ma 20 lat doświadczenia... Po niekompetencji jaką prezentują mógłbym śmiało stwierdzić, że otworzyli działalność zaledwie wczoraj. Ich motto na str. głównej to "profesjonalizm i zaufanie" - bez komentarza To bukmacher (choć w ich przypadku to za dużo powiedziane), który zajmuje najniższą pozycję w moim rankingu. Jednym słowem amatorszczyzna w najlepszym wydaniu. Oczywiście nie polecam zakładania tam konta i wpłacania jakichkolwiek pieniędzy. Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez bukzaplac ; 13-06-2010 o 20:13 |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Typy by Radi77 - wasze opinie ! | Radi77 | Kupony | 16 | 22-11-2011 18:27 |
| Wasze opinie | roY. | Euro's Champion | 32 | 01-09-2008 00:28 |
| Kupon Na Weekend.. Wasze Opinie :) | Kantor10 | Kupony | 0 | 27-04-2007 10:21 |
| Moj kuponik.. prosze o wasze opinie | m4niek | Kupony | 6 | 28-06-2006 16:26 |
| Co o tym myslicie ? prosze o wasze opinie | m4niek | Kupony | 1 | 19-06-2006 12:15 |