![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 28.04.2007 Skąd: Szczecin
| Wyplata z Interwetten!
Witam! Moj bank to PKO BP INTELIGO Tableka wyglada tak |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 20.07.2006 Skąd: Fenway Park, Boston
Reputacja: 1 |
czego tu nie kumasz? Iban to nr konta, a Swift to indywidalny kod banku, znajdziesz na wet na stronie glownej PKO BPKOPLPW |
| |
| | #3 |
|
Nie kumam ze mam podac 2 razy ten sam numer konta, i co to ma byc numer banku??
|
| |
| | #4 | |
| Dołączył: 20.07.2006 Skąd: Fenway Park, Boston
Reputacja: 1 | Cytat:
| |
| |
| | #5 |
|
No dobrze ale poprostu myslalem ze im wiecej wypelnie tym lepiej, wiec dzieki, Temat do zamkniecia
|
| |
| | #6 |
| Dołączył: 23.06.2006
| Wpłata/wypłata pieniędzy w Interwetten
W tym temacie rozmawiamy na temat wpłat / wypłat P.S. moje pytanie czy przy 1 wypłacie potrzebny scan dowodu ??? |
| |
| | #7 |
| Dołączył: 03.04.2006
|
Tak jest potrzebny.
|
| |
| | #8 |
| Dołączył: 07.06.2007 Skąd: Gliwice
|
Czy pierwsza wypłata musi być koniecznie na konto bankowe? I czy do wypłaty na konto wystarczy tylko numer konta i skan dowodu?
|
| |
| | #9 |
| Dołączył: 27.02.2006 Skąd: Stąd !
|
tak musi byc na bank i z dowodem |
| |
| | #10 |
| Dołączył: 27.09.2007
|
jak sie okazuje nie tylko z dowodem ale i z potwierdzeniem prowadzenia rachunku bankowego jak i zeskanowanymi rachunkami za gaz/prąd.. włąsnie dostałem takiego maila z takimi wymaganiami. A że nie płace za gaz ani za prąd... Pierwszy raz sie z czymś takim spotykam. Zobaczymy co mi odpiszą.. |
| |
| | #11 | |
| Dołączył: 18.04.2008
| Cytat:
| |
| |
| | #12 |
| Dołączył: 25.08.2006
Reputacja: 2 |
Wlasnie wyplacili mi pieniadze na moneybookersa po 3 tyg od zaplanowanej wyplaty . przeciez to jest przegiecie . pisza ze wyplata trwa 2-3 dni na moneybookersa!! wplacic kase do nich to 2 min a wyplacic to 3 tyg. jak to bylo od poczatku. zero informacjii ze pierwsza wyplata ma byc na konto bankowe-przeciez nie kazdy z nas musi je posiadac !!!!! Wplacilem kase z moneybokkersa po kilku miesiacach grania uzbierala sie niezla wyplata i sie zaczelo poprosilem o wyplate na MB i kazali przeslac scan dowodu, wysllame tego samego dnia i oczywiscie znow trzeba czekac. odpisali po 3 dniach ze oprocze tego trzeba wyslac im jakis rachunek z adresem-ciekawe co byloby jakbym nie mial zadnego rachunku na siebie -pzreciez nie musze miec. wysllame tego samego dnia , znow oczekiwanie i po 3-4 dniach odp ze moge wyplacic . wiec wyplacam na MB a tu ze musze pierwsza wyplate zrobic na konto bankowe, jestem zdziwiony ale ok , mam konto wyplacam . po 8 dniach roboczych kasa jest na koncie ale tylko 120 zl czyli minimum wiec reszte wyslac chce na MB. i znow lipamijaja kolejne dni z weekendem 6 dni i ciagle ni emoge wyplacic na MB bo nie dostali potwierdzenia ze kasa jest na moim koncie bankoweym . w koncu 7 dnia wyplacili mi na MB . NIE POLECAM , niebawem bedziemy musieli podawac nr NIP czy cholera wie czeo gamonie jedne wplacic to wplacisz w ciagu 2 min a wyplacalem 3 tyg, dlatego zakladam kolejne konto na siostre i bede za kare ich ogrywal . |
| |
| | #13 |
| Dołączył: 10.10.2005 Skąd: Przeworsk
|
Witam mam taką prosbę odnośnie stawiania kuponów w firmie STS postawiłem wczoraj na Polske ze wygra a straciła prowadzenie w doliczonym czasie, a słyszałem ze tylko 90 minut sie liczy, czy dotaktowe minuty są wliczane normlanie do meczy czy tylko dogrywka sie nie liczy pomoże ktoś??
|
| |
| | #14 | |
| Dołączył: 28.06.2006
| Cytat:
| |
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wpłata/Wypłata pieniędzy | K@mil | Bet-at-home | 1220 | Wczoraj 21:40 |
| Wpłata/wypłata pieniędzy | K@mil | Bwin | 845 | 21-05-2012 20:55 |
| Wpłata/Wypłata pieniędzy | K@mil | Sportingbet | 199 | 10-04-2012 10:00 |
| wpłata/wypłata pieniędzy | ohiorafal | Bet-at-home | 1 | 15-03-2010 17:28 |
| Rejestracja w Expekt, wpłata i wypłata pieniędzy - poradnik | K@mil | Expekt | 207 | 02-11-2009 16:43 |