Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   Poker   .:.   Expekt   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.   Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Kupony

Odpowiedz

Narzędzia wątku
stare 30-05-2006, 20:05   #1
Moderator

Estetyka i Prowadzenie Działu !

Każdy user który założy swój dział powinien go prowadzić estytycznie dbać o porządek w swoim dziale wszelkie problemy zgłaszać moderatorowi który moderuje dział Kupony , Każdy user który zakłada temat jest zobowiązany do utrzymania w nim czystości , Dodawania Wyników , Pisanie kursów i Podawania wszelkich informacji na temat kuponu . Każdy User powinien się do tego ogłoszenia dostosować !!

By Doberman 90

''JESTEM ZBYT DUMNY BY ZGIĄĆ SWÓJ KARK ! JESTEM ZBYT SILNY...''
„Polsko proszę, proszę wstań
mimo ciosów tak wielu ran
choć ich plemiona, dobro liczy się
wiem, że Ty Polsko nie zawiedziesz mnie.”

'' STABILNE jest tylko uczucie NIENAWIŚĆI ''

Nowość w sieci www.privscore.com

Doberman jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-03-2008, 20:47   #2
Forum VIP

Odswiezam temat. Prosze o prowadzenie tematow estetycznie i czytelnie. Niektorzy robia to bardzo dobrze, starannie ale niektorzy robia to na "odwal sie". Przeciez zajmuje to minute by podkreslic czy pogrubic to co najwazniejsze wiec prosze o stosowanie sie do tego.

Drugą kwestia są komentarze: Posty o slabym poziomie merytorycznym beda kasowane a uciazliwi userzy odpowiednio "nagradzani". Codziennie moderatorzy maja sporo pracy przy usuwaniu zbednych postow. Nie wiem skad to sie bierze, moze niektorzy czuja sie lepiej z wieksza iloscia postow? Nie wiem, ale naprawde nalegam, zebyscie komentowali typy innych z sensem i uzasadnieniem.
stare 10-05-2008, 11:45   #3

mam pytanie. ktoś robi te plusy i minusy przy meczach czy trzeba o to samemu zadbać?
Majin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-05-2008, 13:24   #4
Guest

Cytat:
Napisał Majin ->
mam pytanie. ktoś robi te plusy i minusy przy meczach czy trzeba o to samemu zadbać?
sam o to dbasz i rob to uczciwie
Jareks89 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-05-2008, 21:20   #5
Forum VIP

Majin - przeciez moderator nie bedzie za ciebie podliczal twoich typow . Po zakonczeniu wybranych przez ciebie zdarzen, edytujesz posta i wpisujesz przy meczu plus lub minus.
stare 23-10-2008, 20:41   #6

Ja mam pytaniem może glupie ale nie mam sie od kogo dowiedziec. Czy da się zmienić nazwę tematu ?
Kulas122 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-10-2008, 21:38   #7
Administrator

Da się zmienić. Piszesz w tej sprawie do moderatora danego działu lub kogoś z modteamu.

Odpowiedz

Najpopularniejsze Internetowe Firmy Bukmacherskie:

expekt.com

Expekt - 100% BONUS!

bet365.com

200zł dla nowych graczy!

unibet.com

Wysokie kursy w Unibet!

bwin.com

Największa oferta od Bwin!

betsson.com

111zł bonus na zakłady!

bet-at-home.com

Bonus powitalny 50%

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:55.