![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Moderator Dołączył: 10.11.2005 Skąd: Cambrigde
| Estetyka i Prowadzenie Działu !
Każdy user który założy swój dział powinien go prowadzić estytycznie dbać o porządek w swoim dziale wszelkie problemy zgłaszać moderatorowi który moderuje dział Kupony , Każdy user który zakłada temat jest zobowiązany do utrzymania w nim czystości , Dodawania Wyników , Pisanie kursów i Podawania wszelkich informacji na temat kuponu . Każdy User powinien się do tego ogłoszenia dostosować !! By Doberman 90
__________________ „Me serce od tej pory płonie, gdy uroniłem łzę i u stóp ofiarnego głazu ujrzałem wyryte imię swe.'' ''JESTEM ZBYT DUMNY BY ZGIĄĆ SWÓJ KARK ! JESTEM ZBYT SILNY...'' „Polsko proszę, proszę wstań mimo ciosów tak wielu ran choć ich plemiona, dobro liczy się wiem, że Ty Polsko nie zawiedziesz mnie.” '' STABILNE jest tylko uczucie NIENAWIŚĆI '' Nowość w sieci www.privscore.com |
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 01.09.2007 Skąd: Siedlce
|
Odswiezam temat. Prosze o prowadzenie tematow estetycznie i czytelnie. Niektorzy robia to bardzo dobrze, starannie ale niektorzy robia to na "odwal sie". Przeciez zajmuje to minute by podkreslic czy pogrubic to co najwazniejsze wiec prosze o stosowanie sie do tego. Drugą kwestia są komentarze: Posty o slabym poziomie merytorycznym beda kasowane a uciazliwi userzy odpowiednio "nagradzani". Codziennie moderatorzy maja sporo pracy przy usuwaniu zbednych postow. Nie wiem skad to sie bierze, moze niektorzy czuja sie lepiej z wieksza iloscia postow? Nie wiem, ale naprawde nalegam, zebyscie komentowali typy innych z sensem i uzasadnieniem.
__________________ Arsenal - > life /-/ love /-/ religion /-/ |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 08.05.2008 Skąd: Słupsk
|
mam pytanie. ktoś robi te plusy i minusy przy meczach czy trzeba o to samemu zadbać?
|
| | |
| | #4 | |
| Guest Dołączył: 18.06.2006 Skąd: Łowicz
| Cytat:
| |
| | |
| | #5 |
| Forum VIP Dołączył: 01.09.2007 Skąd: Siedlce
|
Majin - przeciez moderator nie bedzie za ciebie podliczal twoich typow
__________________ Arsenal - > life /-/ love /-/ religion /-/ |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 29.02.2008 Skąd: Kraków - NH
|
Ja mam pytaniem może glupie ale nie mam sie od kogo dowiedziec. Czy da się zmienić nazwę tematu ?
|
| | |
| | #7 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2007 Skąd: Galante peFFki
|
Da się zmienić. Piszesz w tej sprawie do moderatora danego działu lub kogoś z modteamu.
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
|
| |