Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Kupony

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 05-04-2010, 21:52   #1

Typy by |excel223| => 2-3 kupony tygodniowo {ANALIZA}

Zaczynamy
excel223 jest offline  
stare 05-04-2010, 22:16   #2

Najbardziej podobaja mi sie Twoje watpliwosci odnosnie typu Manchester-Bayern

Barcelona - Arsenal
Liga Mistrzow wkracza w decydujaca faze, jednak skupmy sie jedynie na meczu Barcy z Arsenalem. W pierwszym spotkaniu Barcelona zdecydowanie przewazala i w pewnym momencie byla juz jedna noga w polfinale. Problem w tym ze dalsza ofensywna gra doprowadzila do strarty dwoch bramek i mozna by powiedziec ze dwumecz rozpoczyna sie od nowa. Jednak nie do konca, Barca ma przewage bramki na wyjezdzie, Barca gra rewanz na Camp Nou gdzie w tym sezonie jest nieosiagalna, Barca rozbija rywali w rezerwowym skladzie i jestem niemal pewny ze Barca awansuje dalej. Kurs na awans jest bardzo niski (1.15-1.20) wiec niewarto sie nim zbytnio interesowac.
Barcelona jest oslabiona tylko czym tak naprawde sa te oslabienia? Brak Puyol'a i Pique na srodku obrony? Marquez i Milito to swietni zawodnicy i napewno zadnych wielkich bledow nie popelnia. Jedyne oslabienie to brak Ibrahimovica jednak i bez niego Barca potrafi strzelac, w koncu glownym egzekutorem jest w ostatnim czasie Messi. Gorzej z Arsenalem - kompletnie rozbity kontuzjami, ciezko przewidziec jak pozlepia pierwsza jedenastke Wenger. Nie ma Fabregasa wiec do rozgrywania zostaje tylko Nasri i w zasadzie tylko ten zawodnik moze Barcelone postraszyc. Nie ma Songa wiec nie bedzie komu rozbijac atakow srodkiem pola. Po bokach Sagna i Clichy ktory raczej Messiego nie powstrzyma. Uwazam ze Arsenal nie zdobedzie w tym meczu nawet bramki, bo kto mialby ja strzelic?
Walcott & Eduardo? Kto ogladal mecz z Wolves wie w jakiej obecnie znajduja sie formie. Bendtner? To chyba nie ta klasa. Wenger nie ma kim postraszyc murowanego faworyta do awansu wiec sprawa wydaje sie jasna i klarowna.

Moje typy:
  • awans Barcelony @1.14 90%
  • Barcelona @1.35 80%
  • Barcelona(-1.0) @1.95 65%
excel223 jest offline  
stare 05-04-2010, 22:16   #3
Forum VIP

Reputacja: 157
Cytat:
4. Każdy z użytkowników może założyć maksymalnie 2 tematy w tym dziale. Każdy kolejny temat będzie zamykany, dlatego starajcie się w sposób czytelny prowadzić swój topic. Nie kasujemy tematów na prośbę użytkowników.

Temat zamykam i odsyłam do dwóch ostatnich.

Pierwszy
Drugi

Pozdrawiam, Travis(M)
Travis(M) jest offline  
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Kupony > Typy by |excel223| => 2-3 kupony tygodniowo {ANALIZA}

Zamknięty Temat