![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 27.09.2009
| Typy by |excel223| => 2-3 kupony tygodniowo {ANALIZA}
Zaczynamy |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 27.09.2009
|
Najbardziej podobaja mi sie Twoje watpliwosci odnosnie typu Manchester-Bayern Barcelona - Arsenal Liga Mistrzow wkracza w decydujaca faze, jednak skupmy sie jedynie na meczu Barcy z Arsenalem. W pierwszym spotkaniu Barcelona zdecydowanie przewazala i w pewnym momencie byla juz jedna noga w polfinale. Problem w tym ze dalsza ofensywna gra doprowadzila do strarty dwoch bramek i mozna by powiedziec ze dwumecz rozpoczyna sie od nowa. Jednak nie do konca, Barca ma przewage bramki na wyjezdzie, Barca gra rewanz na Camp Nou gdzie w tym sezonie jest nieosiagalna, Barca rozbija rywali w rezerwowym skladzie i jestem niemal pewny ze Barca awansuje dalej. Kurs na awans jest bardzo niski (1.15-1.20) wiec niewarto sie nim zbytnio interesowac. Barcelona jest oslabiona tylko czym tak naprawde sa te oslabienia? Brak Puyol'a i Pique na srodku obrony? Marquez i Milito to swietni zawodnicy i napewno zadnych wielkich bledow nie popelnia. Jedyne oslabienie to brak Ibrahimovica jednak i bez niego Barca potrafi strzelac, w koncu glownym egzekutorem jest w ostatnim czasie Messi. Gorzej z Arsenalem - kompletnie rozbity kontuzjami, ciezko przewidziec jak pozlepia pierwsza jedenastke Wenger. Nie ma Fabregasa wiec do rozgrywania zostaje tylko Nasri i w zasadzie tylko ten zawodnik moze Barcelone postraszyc. Nie ma Songa wiec nie bedzie komu rozbijac atakow srodkiem pola. Po bokach Sagna i Clichy ktory raczej Messiego nie powstrzyma. Uwazam ze Arsenal nie zdobedzie w tym meczu nawet bramki, bo kto mialby ja strzelic? Walcott & Eduardo? Kto ogladal mecz z Wolves wie w jakiej obecnie znajduja sie formie. Bendtner? To chyba nie ta klasa. Wenger nie ma kim postraszyc murowanego faworyta do awansu wiec sprawa wydaje sie jasna i klarowna. Moje typy:
|
| |
| | #3 | |
| Forum VIP Dołączył: 23.12.2008 Skąd: Lublin
Reputacja: 157 | Cytat:
Temat zamykam i odsyłam do dwóch ostatnich. Pierwszy Drugi Pozdrawiam, Travis(M) | |
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Typy by @excel223 | Rozwaznie, spokojnie i skutecznie |+| | excel223 | Kupony | 3 | 30-01-2010 22:42 |
| Typy by @excel223 | Rozwaznie, spokojnie i skutecznie |+| | excel223 | Kupony | 6 | 04-10-2009 13:06 |
| d-_-b -> Typy i analiza | d-_-b | Kupony | 11 | 24-08-2009 11:02 |
| KAPITAŁ: 500PLN, CEL: 100zł tygodniowo | born2win | Kupony | 14 | 20-02-2009 22:28 |