![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #181 |
| Dołączył: 19.03.2007
Reputacja: 7 |
Ja się skusiłem i sprawdziłem. Co fakt to fakt, szkoda bo myślałem, że kolega zna się na tym co pisze a tutaj takie buty. Nie miałbym za złe jeżeli użytkownik podałby skąd bierze analizy i dodał przynajmniej jedno zdanie od siebie no a tak to.... Mam nadzieję, że mod odpowiednio nagrodzi użytkownika za kradzież. Użytkownik napisał, że poświęca mnóstwo czasu na typy, hmm wychodzi na to, że translacja zajmowała mu dużo czasu... |
| |
| | #182 |
| Ban Dołączył: 09.10.2010 Skąd: UK
Reputacja: 65 |
Wczoraj pisałem że jesteś super typerem jak Barcelona która musiała by grać na stadionie Polonii Warszawa gdyż do Twoich typów brakowało odpowiedniej oprawy.Dzisiaj dopiszę że za niedługo zostaniesz przy "pustych trybunach" gdyż Twoi kibice nie chcą oglądać skorumpowanego gracza I jak teraz odpowiesz na zyski o których pisałeś??Czy sam dałbyś radę zrobić 54% w NFL z własnej wiedzy i własnych typów???Przecież nie oszukujesz nas tylko sam siebie |
| |
| | #183 |
| Dołączył: 26.04.2009
Reputacja: 14 |
Po **** te smuty ? juz wiadomo co i jak i ktos sie tym zajmie.
|
| |
| | #184 |
| Dołączył: 18.06.2006
Reputacja: 86 |
Może i zostane przy pustych trybunach ale co chciałem i tak zrobiłem więc nie ma problemu. Temat i posty pewnie wylecą, ja skończe z banem i życie będzie toczyć się dalej. Pozdro |
| |
| | #185 |
| Dołączył: 18.02.2009 Skąd: Szczecin
Reputacja: 11 |
W stylu Joachima Brudzińskiego należy powiedzieć że to jednak dziadowski typer.
__________________ "Zasada nr 1: nigdy nie marnuj pieniędzy. Zasada nr 2: nigdy nie zapominaj o zasadzie nr 1." - Warren Buffett |
| |
| | #186 |
| Moderator Dołączył: 07.11.2010 Skąd: Lublin
Reputacja: 1096 |
wniosek z tego taki, że strona tego prawdziwego autora zyska kilku nowych czytelników |
| |
| | #187 | |
| Dołączył: 06.02.2009 Skąd: inąd
Reputacja: 27 | Cytat:
Krzyż na drogę oby te kłamstwa kiedyś ci bokiem wyszły. Brawo lukascash za wykrycie.
__________________ Robbn TYPY | |
| |
|
|
| |