![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #43 |
| Moderator Dołączył: 22.07.2009
Reputacja: 447 |
Statystyki obejmują typy podane od początku grudnia. Po przerwie zmieniłem styl gry i sposób podawania typów. W temacie podaje tylko single. Dla przejrzystości statystyk zakładam stałą stawkę 10j. Typy nie są przeze mnie grane w rzeczywistości (przynajmniej w takiej postaci jak podaje na forum), a jedynie służą sprawdzeniu mojej skuteczności. W związku z tym kursy pochodzą od różnych bukmacherów, a stan konta będę podawał w jednostkach. Statystyki: Ilość typów: 12 Trafione: 10 Skuteczność: 83,33% Wkład: 120j. Wygrane: 160,83j. Zysk/strata: +40,83j. Yield: 34,03% |
| | |
| | #44 |
Reputacja: 447 | 13) 09/12/2009 15:00 14) 09/12/2009 18:00 15) 09/12/2009 18:30 Ostatnio edytowane przez kacmon ; 09-12-2009 o 20:36 |
| | |
| | #45 |
Reputacja: 447 | Ostatnio edytowane przez kacmon ; 10-12-2009 o 12:10 |
| | |
| | #46 |
Reputacja: 447 | Ostatnio edytowane przez kacmon ; 11-12-2009 o 19:12 |
| | |
| | #47 |
Reputacja: 447 | Statystyki: Ilość typów: 17 Trafione: 12 Skuteczność: 70,59% Wkład: 170j. Wygrane: 195,33j. Zysk/strata: +25,33j. Yield: 14,90% |
| | |
| | #48 |
Reputacja: 447 | Ostatnio edytowane przez kacmon ; 02-01-2010 o 12:12 |
| | |
| | #49 |
Reputacja: 447 | 19) 15/12/2009 17:00 Statystyki: Ilość typów: 19 Trafione: 12 Skuteczność: 63,16% Wkład: 190j. Wygrane: 195,33j. Zysk/strata: +5,33j. Yield: 2,81% Ostatnio edytowane przez kacmon ; 02-01-2010 o 12:18 |
| | |
| | #50 |
Reputacja: 447 | Styczeń: Kupon 1: AKO: 1.69 (Sportingbet) Ostatnio edytowane przez kacmon ; 27-01-2010 o 20:38 |
| | |
| | #51 |
Reputacja: 447 | Ostatnio edytowane przez kacmon ; 29-01-2010 o 19:32 |
| | |
| | #52 |
Reputacja: 447 | LUTY 2010 Flamengo – Olaria: Gospodarze ponad 1.5 (1.363 Sportingbet) Flamengo – Olaria: Gospodarze ponad 2.5 (2.30 Sportingbet) Dwie wersje ciekawego typu na dzisiejszą noc. Flamengo podbudowane rewelacyjnym zwycięstwem nad Fluminense powinno pójść za ciosem i bez problemu odprawić beniaminka Carioca – Olarię. Piłkarze Olarii ładnie zaczęli sezon, jednak nie grali jeszcze z żadnym rywalem z wyższej półki. Flamengo będzie ich pierwszy bardzo poważnym przeciwnikiem i w dodatku zmierzą się z nimi na wyjeździe. Ich dobre wyniki skończyły się już w ostatnim meczu, kiedy w wyjazdowym spotkaniu polegli bez żadnych szans z Boavistą 0:3. Jeżeli w takim meczu nie potrafili nawiązać walki to dzisiaj tym bardziej będzie im ciężko. Flamengo niestety nie ma najlepszej defensywy, dlatego wolę dzisiaj zagrać na ich ilość bramek niż jakikolwiek handicap. Myślę, że dwie bramki spokojnie strzelą, a można pokusić się nawet o over 2.5 po całkiem ładnym kursie. Flamengo w tym sezonie tylko raz strzeliło dwie bramki i był to słaby mecz z Bangu. W pozostałych meczach strzelali przynajmniej trzy gole, a jeżeli dodamy, że grają dzisiaj na własnym terenie dla swojej torcidy to po prostu muszą wygrać efektownie. Pokazali klasę z Fluminense i będę bardzo zaskoczony jak dzisiaj zepsują to dobre wrażenie z ostatniego meczu. W składzie brakuje tylko Petkovicia, który został zawieszony przez władze klubu po ostatnim meczu. Flamengo: Bruno - Leo Moura, David, Ronaldo Angelim, Juan - Toro, Willians, Kleberson, Vinicius Pacheco - Vagner Love, Adriano Olaria: Angelo - Ivan, Diego, Thiago Eleuterio, Amarildo - David, Romario, Vinicius, Araruama – Aleilson, Caca Ostatnio edytowane przez kacmon ; 04-02-2010 o 02:45 |
| | |
| | #53 |
06/02/2010 22:30 Ituano – Gremio Barueri DNB 1 (1.666 Sportingbet) Pospieszyłem się z pochwałami dla Gremio Barueri. Niestety remis z Palmeiras to jedyny pozytywny wynik tego zespołu. Sytuacja jest beznadziejna. Problemy zarządu, totalne osłabienie drużyny, fatalna atmosfera w zespole. W takiej sytuacji nie ma mowy o lepszych wynikach i to co pokazali do tej pory wcale nie jest przypadkiem. Po sześciu kolejkach na swoim koncie mają tylko jedną wygraną i było to wymęczone zwycięstwo 3:2 z Rio Claro. Takie wyniki to wstyd dla ekipy pierwszoligowej. W ostatnim meczu udowodnili swoją bezradność przegrywając z Botafogo Ribeirao Preto 0:4. W tej chwili nie widać szansy, aby sytuacja w zespole się zmieniła. Myślę, że na razie tak to właśnie będzie wyglądało i w sobotę czeka ich kolejny ciężki mecz. Ituano jest objawieniem tego sezonu i grają zaskakująco dobrze. Po sześciu kolejkach przegrali tylko jedno spotkanie. Poza tym zaliczyli świetny mecz z Bragantino (wyjazdowe 4:3) i sprawili niespodziankę remisując na wyjeździe z Palmeiras 3:3. Chociaż Ituano to przeciętny zespół z niższych sfer to gra, jaką obecnie prezentują powinna wystarczyć na rozbite Barueri. Podbudowani dobrymi wynikami na pewno są w stanie wygrać z pierwszoligowcem. Ostatnio edytowane przez kacmon ; 06-02-2010 o 23:59 |
| | |
| | #54 |
07/02/2010 20:00 Bragantino – Palmeiras: Obie drużyny strzelą (1.50 Sportingbet) Mecz drużyn, które potrafią zaatakować, jednak w obronie nie radzą sobie najlepiej. O Palmeiras pisaliśmy już wiele razy. Beznadziejna obrona daje znać o sobie w każdym meczu. Ostatni stracony gol z Portuguesą to znowu popis Armero. W ataku ostatnio trochę gorzej, jednak wynika to z osłabień kadrowych. Najpierw kontuzjowany był Diego Souza, a ostatnio za czerwoną kartkę pauzował Cleiton Xavier. Teraz obaj zawodnicy powinni znaleźć się w podstawowym składzie, co według mnie przełoży się na lepszą grę w ofensywie. Jedna bramka to minimum z ich strony. Jeżeli chodzi o Bragantino to jest to drugoligowa solidna ekipa. Wyróżnić w niej należy na pewno Frontiniego i Paulinho, który jeszcze kilka lat temu grał w polskiej lidze w ŁKS Łódź. W tym sezonie ma na swoim koncie już kilka bramek, między innymi tą strzeloną przeciwko Corinthians. Bragantino szczególnie na własnym terenie potrafi stworzyć świetne widowisko. Ich dotychczasowe wyniki mówią wszystko: 4:0, 3:4, 4:3. Dużo strzelają, dużo tracą. Myślę, że w spotkaniu z Palmeiras również padnie kilka bramek i to z obu stron. Ostatnio edytowane przez kacmon ; 07-02-2010 o 21:49 |
| | |
| | #55 |
12.02.2010 22:30 Sao Caetano – Rio Branco: gospodarze ponad 1.5 (1.40 Sportingbet) O Sao Caetano pisałem już w tym sezonie. Skład mają bardzo dobry jak na ekipę drugoligową. Od początku sezonu idzie im zdecydowanie lepiej na własnym terenie, gdzie zmierzą się dzisiaj z Rio Branco. W trzech spotkaniach na własnym stadionie zdobyli 9 bramek i póki co nie zeszli poniżej linii dwóch bramek na mecz. Dzisiaj nie powinno się to zmienić, ponieważ przeciwnik jest mało wymagający. Rio Branco to jedna ze słabszych ekip. W meczach wyjazdowych udało im się zdobyć tylko jeden punkt i to z najsłabszą drużyną w Paulista. Ostatni mecz pomiędzy tymi drużynami odbył się dwa lata temu, kiedy Rio Branco wygrało u siebie 3:2. Kurs trochę odstrasza, ale myślę, że Sao Caetano u siebie jest wystarczająco mocne, żeby strzelić rywalom dwie bramki. 12.02.2010 22:30 Santo Andre – Mirassol: gospodarze ponad 1.5 (1.615 Sportingbet) Santo Andre mimo odejścia kilku podstawowych zawodników po spadku do drugiej ligi, prezentuje się wyjątkowo dobrze. W każdym meczu strzelają przynajmniej kilka bramek i ich bilans bramkowy jest jednym z lepszych w całej lidze stanowej. Jeżeli chodzi o Mirassol to początek mieli dobry. Remisy z Sao Paulo i Corinthians to świetne wyniki, jednak ostatnio grają już dużo słabiej. Polegli u siebie 0:3 z Sao Caetano i myślę, że dzisiaj będzie im równie ciężko. Na pewno nie są bez szans w tym meczu, jednak piłkarze Santo Andre ze swoją ofensywą powinny bez problemu pokonać bramkarza rywali przynajmniej dwa razy. Ostatni mecz pomiędzy tymi ekipami miał miejsce w zeszłym roku, kiedy Santo Andre wygrało na wyjeździe 3:0. Ostatnio edytowane przez kacmon ; 13-02-2010 o 00:20 |
| | |
| | #56 |
13.02.2010 19:00 Portuguesa – Corinthians: poniżej 3 (1.57 Bet365) Jedno z ciekawszych spotkań aktualnej kolejki Campeonato Paulistao. Według mnie bukmacherzy przesadzili trochę z kursami na liczbę bramek w tym meczu. Obie ekipy jak dla mnie są raczej underowe i myślę, że jak ktoś lubi ryzykować to można zagrać under 2.5 po kursach około 2.00. Ja wybieram bezpieczniejszą opcję z linią 3, ponieważ jak dla mnie to jest maksymalna ilość bramek w tym meczu. Portuguesa to solidna drugoligowa ekipa, która jednak od początku Paulistao 2010 gra bardzo underowo. Tylko w pierwszym meczu przeciwko Sao Paulo przekroczona została linia 3 bramek. Poza tym grają solidnie w defensywie, co przynosi im bardzo małe straty bramowe. Na pewno nie stoją na straconej pozycji w tym meczu. Wygrali już z Sao Paulo i zremisowali z Palmeiras. Widać, że nie boją się lepszych rywali i potrafią z nimi nawiązać walkę. Corinthians jest największym rozczarowaniem w tym roku i jak na skład, jaki posiadają grają przeciętnie. Powoli zaczynają się też oszczędzać na Copa Libertadores, gdzie swój pierwszy mecz rozegrają za półtora tygodnia. W sobotnim meczu pauzować za czerwoną kartkę ma Roberto Carlos (podobno został zawieszony na dwa mecze za faul z Palmeiras, ale na niektórych serwisach np. globo jego nazwisko widnieje w zapowiedziach na ten mecz), a Ronaldo, Chicao, Defederico i Danilo nie zagrają z powodu kontuzji. Jak widać okrojony skład, więc z takim rywalem jak Portuguesa może być bardzo ciężko. Corinthians podobnie jak gospodarze w tym sezonie nie strzelają zbyt dużo bramek. Linię 3 bramek przekroczyli tylko w ostatnim meczu, kiedy grali u siebie z ostatnią drużyną w tabeli. Na wyjazdach idzie im zdecydowanie słabiej i mimo, że są w czołówce tabeli to ich wyniki rozczarowują. Remisy z Mirassol, Monte Azul czy minimalne zwycięstwa z innymi słabymi ekipami to wyniki beznadziejne jak na taką ekipę. Do tej pory wygrali tylko jeden ważny mecz z Palmeiras, jednak w tym meczu wcale nie zagrali nic wielkiego. Poza tym w ostatnich czterech latach obie ekipy spotkały się czterokrotnie i nigdy nie została przekroczona linia trzech bramek, a najczęściej kończyło się na góra dwóch golach. Ostatnio edytowane przez kacmon ; 14-02-2010 o 16:42 |
| | |
| | #57 |
17/18.02.2010 00:50 Flamengo - Botafogo DNB 1 (1.68 Unibet) Albo nie mam jakichś ważnych informacji, albo kursy będą szybko korygowane. Pierwszym bukmacherem, który wystawił swoją ofertę na to spotkanie jest firma Unibet. Kurs 2.30 na Flamengo to według mnie przesada. Jak dla mnie są oni zdecydowanymi faworytami i spodziewałem się dużo niższych kursów. Botafogo nic sobą nie prezentuje. Oglądałem ich kilka spotkań w tym sezonie, kiedy męczyli się z amatorskimi drużynami. W środku pola nie istnieją, obrona nie potrafi zatrzymać żadnego ataku. Drużyny czwartoligowe robiły z obroną Botafogo co chciały i strzelały im sporo bramek. Według mnie nie zasłużyli oni na awans do półfinału i chętniej zobaczyłbym tutaj jakąś mniej znaną firmę. Niby wygrali sześć spotkań, ale były to beznadziejne mecze i bardzo wymęczone zwycięstwa. W przynajmniej połowie z tych meczów wygrana im się nie należała i dopisało im sporo szczęścia. Ich aktualną formę pokazała potyczka z jedynym sensownym rywalem w lidze, czyli mecz z Vasco da Gama, który przegrali 0:6. Ten mecz doskonale pokazuje nam obecną klasę zespołu Botafogo. Nic w tym zespole nie funkcjonuje tak jak powinno. Kilku nowych zawodników jak na razie nic nie daje, ostatnio przyszedł nowy trener, jednak też efektów nie widać. Nie daje im większych szans w klasyku z Flamengo. Atak Adriano-Vagner Love może we dwójkę rozbić ich obronę. Jeżeli Vasco strzeliło im 6 bramek, a drużyny z niższych lig robiły tu co chciały, to tym bardziej najlepszy atak ligi brazylijskiej jest w stanie rozbić ten zespół. Flamengo ostatnio nie gra najlepiej w obronie, ale na Botafogo to w zupełności wystarczy. Pokazali klasę w meczu z Fluminense, gdzie mimo wyniku 1:3 do przerwy i gry w osłabieniu zdołali wyciągnąć na 5:3. Kurs 2.30 to według mnie świetna okazja, a zakład DNB 1.68 jest ładnym prezentem. Flamengo bije na głowę Botafogo pod każdym względem i według mnie są oni zdecydowanym faworytem w tym spotkaniu. Mecz dopiero w nocy ze środy na czwartek, więc myślę, że kursy przynajmniej trochę się pozmieniają. Do meczu jeszcze kilka dni, więc może uda się znaleźć do tego czasu jeszcze ciekawsze typy na to spotkanie. Waham się między czystym zwycięstwem a DNB. Na razie podaje ten drugi zakład, ale dopiero za kilka dni zdecyduje co zagram. Ostatnio edytowane przez kacmon ; 18-02-2010 o 02:45 |
| | |
| | #58 |
17/18.02.2010 00:50 Palmeiras – Sao Caetano: gospodarze ponad 1.5 (1.571 Sportingbet) Najwyższy czas, aby piłkarze Palmeiras się przebudzili i zaczęli osiągać lepsze wyniki. Zbyt dużo straconych punktów w rozgrywkach Paulistao, a przecież to właśnie oni z wielkiej czwórki mieli tutaj powalczyć. Dużo mówiło się, że będzie to puchar pocieszenia i wykorzystają fakt nieobecności w Copa Libertadores. Jak na razie jednak to właśnie uczestnicy Copa Libertadores radzą sobie dużo lepiej. Na początku roku nie wyglądało to bardzo źle. Jedynym problemem Palmeiras była słaba obrona, teraz jednak dochodzi do tego beznadziejna skuteczność. Niewykorzystane okazje z meczu z Botafogo pokazują słabą dyspozycję ofensywnych piłkarzy Verdao. Myślę jednak, że najwyższy czas się przebudzić. Do zespołu dołączył już Lincoln, jednak na razie nie jest brany pod uwagę w meczach Paulistao. Cieszy fakt, że Muricy Ramalho przypomniał sobie o Souzie, który przecież zaliczył świetny sezon w Brasileirao 2009 pod nieobecność Pierre. Teraz w pomocy ciągle gra Marcio Araujo, jednak według mnie to właśnie młodszy rudzielec Souza wnosi więcej do gry. Po Sao Caetano w tym sezonie spodziewałem się więcej. Mają kilku lepszych zawodników jak na tej klasy zespół, jednak nie do końca ten fakt wykorzystują. Widziałem ich w tym sezonie dwa razy i w obu meczach mnie rozczarowali. Niby potrafią zaatakować, jednak to wszystko jest bez większego sensu i pomysłu. Jeśli do tego dodamy słabą grę w obronie to wyniki mają beznadziejne. W tym sezonie rozegrali jeden ważniejszy mecz z drużyną z wielkiej czwórki Sao Paulo i przegrali go bez szans 0:3. Jak na drugoligowy zespół załamują mnie takimi porażkami jak na przykład 1:3 z Rio Claro czy 1:2 z Rio Branco. Na papierze są o wiele lepsi, ale na boisku nie potrafią tego udowodnić. Myślę, że Sao Caetano jest idealnym zespołem do przełamania się Palmeiras. Mają bardzo słabą obronę, dzięki czemu Palmeiras grające na własnym terenie powinno się wreszcie rozstrzelać. Jeżeli chodzi o statystyki to Palmeiras u siebie strzeliło w tym roku 9 bramek w 3 meczach, natomiast Sao Caetano w meczach wyjazdowych straciło 8 bramek w 4 meczach. Poza tym w ostatnich latach Palmeiras zawsze strzelało przynajmniej kilka bramek temu przeciwnikowi, a rok temu wygrali z nimi na wyjeździe 4:3. Ostatnio edytowane przez kacmon ; 18-02-2010 o 02:45 |
| | |
| | #59 |
21.02.2010 21:00 Palmeiras – Sao Paulo: poniżej 3 (1.875 Bet365) Zawsze derbowe spotkania w Brazylii kojarzą mi się z nudnym widowiskiem, w którym pada mało bramek. Szczególnie jeśli chodzi o wszystkie drużyny z Sao Paulo, które w meczach między sobą zapominają jak się gra w piłkę. Oglądałem poprzednie dwa spotkania pomiędzy tymi drużynami w poprzednim sezonie i cały czas przed oczami mam obraz bezradności i zachowawczości w obronie. Obie drużyny starały się zagrać dobrze w obronie i nie stracić bramki, nie myśląc przy tym zupełnie o ataku. Efektem tego w ostatnich trzech meczach pomiędzy tymi ekipami padła tylko jedna bramka. Myślę, że w niedzielę również nie zobaczymy większej ilości bramek. Palmeiras rozbite, zmiana trenera, katastrofalne wyniki i beznadziejna skuteczność. Może jak przyjdzie nowy trener to coś się w zespole ruszy, jednak żaden trener nie zrobi dobrej drużyny z takimi obrońcami. W każdym meczy defensywa Verdao popisuje się coraz bardziej. Ostatni mecz z Sao Caetano to również ich żenujący występ. Najgorsze jest to, że przy takiej bezradności w ataku nie ma szans osiągać dobrych wyników. Teraz mecz z Sao Paulo, które również zupełnie zawodzi w ataku. Wyniki mają lepsze, ale to tylko zasługa mniejszej ilości traconych bramek. Oglądając ich wszystkie niewykorzystane okazje stuprocentowe w ostatnich meczach można się załamać. Poza tym Sao Paulo nigdy nie zachwyca w meczach derbowych. W meczu z Santosem zagrali według mnie słabo. Do tego Sao Paulo za kilka dni ma mecz w Copa Libertadores, a to właśnie na tych rozgrywkach się skupiają. Beznadziejna skuteczność obu zespołów, historia spotkań pomiędzy tymi ekipami, Sao Paulo przed Copa Libertadores, Palmeiras totalnie rozbite, jak dla mnie po takim kursie można zaryzykować under. Ostatnio edytowane przez kacmon ; 21-02-2010 o 22:56 |
| | |
| | #60 |
25.02.2010 01:50 Naviraiense - Santos (-1) 2 (1.60 Sportingbet) Santos gra z zupełnie nieznaną drużyną Naviraiense. Drużyna została założona zaledwie pięć lat temu i dla nich wielkim sukcesem jest sam fakt gry przeciwko takiemu wielkiemu zespołowi. Wiadomo, że jest to ich mecz życia, jednak tak naprawdę nie mają żadnych szans z bardziej utytułowanym rywalem. Wszystko dlatego, że Santos nie ma zamiaru odpuścić pucharu. Gra dzisiaj w pełnym podstawowym składzie. Do pierwszej jedenastki wraca Neymar i Paulo Henrique, których brakowało w niedzielnym meczu z Mirassol. Od pierwszej minuty ma też zagrać Robinho. Dorival zapowiada dzisiaj ostrą walkę przez cały mecz. Chce osiągnąć przynajmniej dwubramkowe zwycięstwo, aby w terminie drugiego spotkania jego piłkarze mieli więcej czasu na odpoczynek. Wszystko wskazuje na łatwe zwycięstwo gości. W końcu nie po to Dorival wystawia takich piłkarzy, żeby męczyć się z Naviraiense w rewanżowym meczu. Skład Santosu: Felipe - Maranhao, Edu Dracena, Dural, Leo - Arouca, Wesley, Paulo Henrique Ganso - Neymar, Andre, Robinho Ostatnio edytowane przez kacmon ; 25-02-2010 o 03:54 |
| | |
|
|
| |