![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #141 |
| Moderator Dołączył: 22.07.2009
Reputacja: 463 | USA - Brazylia DNB 2 (1.425 Bet365) To po stronie Brazylii jest ciśnienie. Dunga zawalił, a Mano Menezes ma wszystko odbudować. Mecz towarzyski, ale według mnie dla Brazylijczyków dużo ważniejszy. Skład bardzo mi się podoba. Nie lubię gwiazdorów, którzy już od dawna grają w Europie. Dzisiaj w zespole pojawiło się sporo nowych nazwisk. Są to młodzi zawodnicy, którzy lubią się popisywać. To właśnie oni mają o co grać. Dla nich to prawdziwa szansa i drugiej takiej mogą nie dostać. Poza tym podoba mi się trójka Ganso-Robinho-Neymar. Skład eksperymentalny, ale oni przecież znają się doskonale. To podstawa drużyny Santosu, czyli najładniej grającego zespołu w Brazylii. Jeżeli w Santosie dookoła tych zawodników udało się zbudować taki zespół, to co dopiero tutaj, gdzie wszystkie inne pozycje są dodatkowo wzmocnione najlepszymi brazylijskimi nazwiskami? Mano Menezes musi dobrze zacząć swoją kadencję, inaczej od samego początku będzie ostro krytykowany. 6) USA - Brazylia Brazylia DNB 1.425 Bet365 2j. Ostatnio edytowane przez kacmon ; 11-08-2010 o 05:53 |
| | |
| | #142 |
Reputacja: 463 |
Campeonato Brasileiro / 15.08.2010 23:30 Vitoria - Santos DNB 1 (1.94 Unibet) W Santosie nie ma już Robinho i Andre. Nie zagrają też Wesley, Neymar i Rafael. Półtora tygodnia temu Vitoria pokonała Santos na Barradao 2:1. Wtedy Santos grał w swoim najsilniejszym składzie, więc dlaczego teraz bez swoich najlepszych zawodników mieliby osiągnąć coś więcej? Nie rozumiem dlaczego kursy są wyższe niż w tamtym spotkaniu. Z gwiazdek Santosu jest tylko Ganso. Poza tym Santos w środku tygodnia w lepszym składzie przegrał u siebie z Avai 1:3. Nie widzę argumentów na korzyść gości. Z przodu brakuje najlepszych, do bramki wraca słaby Felipe... Vitoria też ma jakieś braki (najważniejsze to Viafara i Nino), ale nie są to tak poważne osłabienia jak u rywala. Vitoria jak zawsze u siebie jest zdecydowanym faworytem. Co prawda mają nowego szkoleniowca, ale już w debiucie pokonał Palmeiras 2:0. Ten mecz wydaje się łatwiejszy i według mnie spokojnie powtórzą swoje zwycięstwo nad Santosem z CdB. 7) Vitoria - Santos Vitoria DNB 1.94 Unibet 2j. Ostatnio edytowane przez kacmon ; 16-08-2010 o 01:35 |
| | |
| | #144 |
Reputacja: 463 |
Campeonato Brasileiro / 22.08.2010 21:00 Guarani - Palmeiras DNB 2 (1.83 Bwin) Palmeiras wreszcie w lepszej formie. Za nimi dwa lepsze mecze (2:0 z Atletico Paranaense i 3:0 z Vitorią). Szczególnie dobrze pokazali się w Sudamericanie, gdzie nie mieli problemów z odrobieniem dwubramkowej straty po pierwszym meczu. Czekałem na ich odrodzenie i wreszcie się doczekałem. Nie wiem czy zagra już Valdivia, ale nawet bez niego Verdao radzą sobie świetnie. Teraz mecz wyjazdowy, ale piłkarze Palmeirasu, których Palestra Italia jest remontowana, powinni być przyzwyczajeni do gry poza domem. Guarani jest dla mnie jednym z najbardziej bezbarwnych zespołów w lidze. Myślę, że ekipę Scolariego wreszcie stać na wygrywanie. 9) Guarani - Palmeiras Palmeiras DNB 1.83 Bwin zwrot 2j. Ostatnio edytowane przez kacmon ; 22-08-2010 o 23:04 |
| | |
| | #147 |
Reputacja: 463 | LDU Quito (-1 AH) - Estudiantes La Plata 1 (2.375 Bet365) Mój scenariusz na finał Recopa Sudamericana jest prosty. Najpierw LDU wygrywa w Ekwadorze, a później Studenci biorą się za odrabianie strat w Argentynie. Quito to jeden z trudniejszych terenów do gry. Nie interesuję się jakoś szczególnie ligą ekwadorską, ale pamiętam kilka spotkań LDU na arenie międzynarodowej. Na przykład finał Recopa Sudamericana rok temu. Najpierw LDU przegrało z Interem w Porto Alegre 0:1, żeby w rewanżu na swoim stadionie roznieść ich 3:0. Podobna sytuacja była rok temu w finale Copa Sudamericana. LDU Quito roznosi u siebie Fluminense 5:1, a dopiero na terenie rywala dostali 0:3. Argentyńscy Studenci też już się przekonali o trudnych warunkach z LDU. W 2008 roku LDU zmierzyło się z Estudiantes w Copa Libertadores. W Ekwadorze LDU wygrało 2:0, a w Argentynie Estudiantes 2:1. Pamiętając te wszystkie układy spotkań z LDU Quito w roli głównej mogę im dzisiaj zaufać. Piłkarze Estudiantes dopiero niedawno zaczęli sezon. Nie idzie im jakoś rewelacyjnie. Tydzień temu strasznie męczyli się u siebie z beniaminkiem Quilmes i dopiero pod koniec spotkania udało im się coś strzelić. Teraz rywal zdecydowanie trudniejszy. Tym bardziej, że w pierwszym spotkaniu zawodnicy Estudiantes muszą się zmierzyć nie tylko z zawodnikami LDU, ale jeszcze ze specyficznym położeniem stadionu. 13) LDU Quito - Estudiantes LDU -1 (AH) 2.375 Bet365 zwrot 2j. Ostatnio edytowane przez kacmon ; 26-08-2010 o 05:25 |
| | |
| | #149 |
Reputacja: 463 | Ostatnio edytowane przez kacmon ; 29-08-2010 o 01:30 |
| | |
| | #151 |
Reputacja: 463 | Sierpień 2010: Kupony: 16 Trafione: 6 Nietrafione: 6 Zwroty: 4 Skuteczność: 50% Suma stawek: 30j. Wygrane: 27,90j. Yield: -7% |
| | |
| | #152 |
Reputacja: 463 | Ostatnio edytowane przez kacmon ; 05-09-2010 o 23:03 |
| | |
|
|
| |