![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #61 |
| Dołączył: 15.01.2009
Reputacja: 13 |
Wkurzyłem się wczoraj, bo miałem fajnego kupona - http://img80.imageshack.us/img80/1064/55589386.png , ale pechowo wybrany bukmacher i 2 mecze zwrot, no ale jedziemy dalej... #35 Unibet Kuznetsova - Cibulkova @1,26 Zvonareva - Petkovic @1,23 @1.55 @stawka 500 zł @do wygrania 774.90 zł |
| | |
| | #62 | |
Reputacja: 13 | Cytat:
| |
| | |
| | #63 |
Reputacja: 13 | Querrey - Wawrinka 2 2.05 Unibet Querrey oczywiscie ma znakomity 1st, ma dobry FH itd. itd. ale tak pozatym to jest to zawodnik nieregularny, który popełnia dużo niewymuszonych błędów. Wawrinka także ma bardzo mocny 1st i dużo nim wygrywa. Querrey w porównaniu do Isnera ma o wiele słabsze 2-gie podanie, które jest jak najbardziej do ataku. Z resztą on sam daje dużo szans przeciwnikom na przełamania. Wawrinka jest mocny psychicznie, wygrał tutaj z Murrayem po pięknym meczu 3-1. Murray w wywiadzie powiedział prosto.. "po prostu Wawrinka był lepszy". Stan miał jakieś drobne problemy z udem, ale nie widziałem żeby jakoś mu to przeszkadzało, bo grał dalej dobrze, myślę, że to nic groźnego. Z resztą i tak w meczu z Qurreyem dużo długich wymian być nie powinno. Pozatym Szwajcar to bardzo dobry deblista (mistrz olimpijski z federerem w grze podwójnej) i to widać na korcie, bardzo solidna gra przy siatce oraz dobry return i tu właśnie upatruje największy atut Wawrinki. Powinno dużo wracać. Tak samo jak wczoraj Djokovic-Fish, Novak dobrze returnuje i już nie bylo darmowych piłek dla Fisha no i skonczyło się jak się skończylo. Sam gra dobrze, ale Wawrinka to zawodnik "ogólnie" lepszy moim zdaniem. Oczywiście Jankes u siebie, własna publiczność, dodatkowy handicap, no ale moim zdaniem po tym kursie warto zagrać doświadczonego Szwajcara, który nieraz pokazywał ile jest wart. Liczę na dobre serwowanie, dobry return no i 1 z ładniejszych jednoręcznych bh w całym cyklu atp. #36 Unibet Querrey - Wawrinka @2,05 @2.05 @stawka 500 zł @do wygrania 1025 zł |
| | |
| | #64 | |
| |
| | |
| | #65 |
Reputacja: 13 | Wozniacki - Cibulkova Polecam wywiad Kuznetsovej po meczu ze Słowaczką. Kuza otwarcie mówiła, ze jest lepsza w tenisa, a dzisiaj nie grała z Cibulkovą tylko sama ze sobą. Ogólnie chodziło jej oto, że 2 dni z rzędu grała w sesji wieczornej, a potem nagle rano i nie grała swojego tenisa. No nie ważne... Cibulkova nie ma serwisu, Wozniacki gra lepiej z głębi, pewniej, ma lepszy serwis, yy po prostu wszystko ma lepsze. Jak zagra to co w poprzednich rundach to będzie rowerek, no ale to zawsze u/o, chwila słabości i po linii, bo 18.5 to dosc niska linia (6-3 6-3 najwięcej musi być), ale myślę, że spokojnie Wozniacki ją tak pyknie. Po zwycięstwie z Sharapovą, z którą nigdy nie wygrała powinna czuć się jeszcze o wiele lepiej mentalnie, teraz nic innego jak lekki meczyk, idealna przeciwniczka ze słabymi warunkami fizycznymi, dla mnie wynk w stylu 6-2 6-1. Pozdrawiam #37 Doxxbet Wozniacki - Cibulkova (under 18.5) @1,85 @1.85 @stawka 500 zł @do wygrania 925 zł |
| | |
| | #66 |
Reputacja: 13 | Po co rozgrywać tak ważne mecze w takich warunkach? Tak jeszcze nie wiało tutaj, no i oczywiscie musiałem ja na takie warunki trafić. Oczywiscie Wozniacki miała swoje szanse w 2-gim secie 3gp na 2-0 oraz bp na *3-2, no ale cóż...
|
| | |
| | #67 | |
| Dołączył: 31.08.2010
Po drugie, w pierwszym secie rywalka Karoliny ewidentnie nie radziła sobie z warunkami i dlatego ten set zakończył się wynikiem 6/2. | |
| | |
| | #68 |
Reputacja: 13 |
Oczywiscie, że był indentyczny dla obu, ale nie w tym sęk. W normalnych warunkach byłboby gładko, ale zaczęło nagle wiać tak jak tutaj jeszcze nie wiało. Z resztą nie ważne, już po i tak. Dzięki za komentarz #38 Unibet Nadal - Youzhny (under 33.5) @1,80 @1.80 @stawka 500 zł @do wygrania 900 zł |
| | |
| | #70 |
Reputacja: 13 | #39 Doxxbet Glock - Di Grassi @2,59 @2.59 @stawka 400 zł @do wygrania 1036 zł ![]() edit. gram Hulkenberga, źle wpisałem #40 Tobet Hulkenberg - Barrichello @1,85 Nadal - Djokovic @3,50 @6.48 @stawka 500 zł @do wygrania 3237.50 zł Ostatnio edytowane przez KaweX ; 12-09-2010 o 15:29 |
| | |
| | #71 | |
| |
| | |
| | #80 |
Reputacja: 13 | #46 Unibet Politechnika Warszawska (+2.5 setów) - Skra Bełchatów @2,00 Federer - Djokovic (-1.5 seta) @5,20 @10,40 @stawka 150 zł @do wygrania 1560 zł ![]() Politechnika Warszawska (+2.5 setów) - Skra Bełchatów 1 Skra po Lidze Mistrzów + na Warszawie zawsze im się ciężko grało - to moje główne argumenty. Myślę, że gospodarzy spokojnie stać na ugranie seta. Z resztą w tamtym roku nawet sprawili niespodzieniankę i wygrali ze Skrą 3-2, w tym roku już w rozpoczynającym sezon Memoriale Zdzisława Ambroziaka także wygrali z Bełchatowem. Na urwanie seta stać ich spokojnie, mają mocną zagrywkę. Skra gra bardzo dobrze, ale nierówno jeszcze i zdarzają im się liczne błędy. Jeżeli chodzi o zwycięstwo nad Trentino to sam rezultat jak i zwycięstwo nad taką ekipą na pewno robi wrażenie, ale trzeba wspomnieć iż Wlosi przyjechali w okrojonym składzie i nie byli już tą samą ekipą. Warszawa pod presją, gra ze Skrą, mecz w polsacie sport o 14;45, Skra może być zmęczona i Nawrocki może też dać odpocząć niektórym zawodnikom - kto wie. Polibuda zajmuje aktualnie 3-cią pozycję w tabeli, to nie jest przypadek. Siatkówka coraz bardziej się wyrównuje w naszym kraju i tych niespodzianek jest coraz więcej. Inżynierowie mają dobry skład, Panas to dobry trener i stac ich tutaj na urwanie seta. Djokovic - Federer 1 Nie rozumiem kursów. Federer nie gra nic specjalnego, miał łatwą grupe, bo ani Soderling nie grał dobrze w jego meczu, Ferrer to wszystkie mecze swoje przegrał, a o meczu z Murrayem to nie będe komentował (40% 1st miał to wiadomo...). Djokovic gra bardzo dobrze, bardzo dobry mecz z Berdychem 6-3 6-3 oraz wczorajszy pogrom nad Roddickiem, który nie miał w tym meczu nic do powiedzenia. Oczywiście przegrał Djokovic z Nadalem 0-2, ale ja na ten mecz nie patrzę. Czemu? Uważam, że z formą jaką posiada teraz Djokovic mógłby wygrać z Nadalem, ale miał tam jakieś problemy z okiem (soczewkami) i zamiast skupić się na meczu to cała ta sytuacja go zdekoncentrowała i przegrał. Kto widział ten mecz to do stanu 5-5 mecz był mega zacięty (moim zdaniem z przewaga dla Djokovica), potem już po tych problemach Serba, zdekoncentrował się, zaczał popełniać dużo UE. W meczu z Roddickiem tych problemów nie widziałem, więc myslę, że była to po prostu jednorazowa "dolegliwość". Może i za dużo pisze o Djokovicu, a za malo o Federerze, ale dla mnie Djokovic najlepiej prezentuje się ze wszystkich zawodników. Pokonał go na US Open, ostatnio urywał seta, to czemu miałby nie wygrać ? Bezpieczniej polecam +1.5 seta po @1.80, a dla odważnych DW. 2-0 dla Djokovica po @5.20 |
| | |
|
|
| |