Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Kupony

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 04-01-2010, 12:51   #1

Reputacja: 13
Typy KaweX - vamo$$

Tiparevic - Moya 1 1.45
Tipsarevic poprzedniego sezonu do udanych zaliczyć nie moze, praktycznie cały sezon szukał formy, która pojawiła się dopiero pod koniec sezonu na pare turniejów. No ale tymbardziej Moya, który sezon miał z głowy. Powiem tak.... na clayu jeszcze może coś Carlos pogra. Z tymi plecami na hardzie ciężko mu będzie już, grał jakieś tam pokazówki ostatnio to przegrał 0-2 z Nalbandianem a wygrał z Gaudio. Borykający się ze zdrowiem, legenda praktycznie tenisa moim zdaniem ciężką będzie miał przeprawe z Tipsarevicem, dla mnie zdecydowanie Tipsar.

Brands - Kim 2 1.85
Kim to już mega doświadczony zawodnik, ma fajny FH, a jego gra oparta jest na wymianach, nie posiada jakiegoś mocnego serwisu, ale po prostu jest to solidna marka. Brands to dla mnie taki challangerowiec, młody zawodnik, bardzo wysoki drwal, mocno bije, ale dużo psuje. Stawiam tu na doświadczenie 31-go Amerykanina i regularność kontra serwisowi młodego Niemca.

Tomic - Dolgopolov 2 1.85
Miałbyć gwiazdą, ale w moim mniemaniu będzie nikim. O tyle co z głębi nieźle, to zbyt słaby serwis na rozgrywki ATP z najlepszymi. Niby gra u siebie, z dziką kartą, bo zbyt nisko w rankingu - dopiero 286 pozycja. Dolgopolov także bez szału, ale to co on gra, to chociaz solidna marka jako challangerowiec, głównie gra na ziemi i tam robi najlepsze wyniki ( zresztą wygrywał tam jakieś challe z tego co pamiętam), ale myslę, ze w tej fazie turnieju i z takim zawodnikiem spokojnie ma szanse. Tomic w ogóle nie wiem, ale jego statystyki kończą mi się na roku ubiegłbym (2009) sierpień, czyżby jakaś kontuzja? tym lepiej. Dodam, że Ukrainiec grał tutaj juz kwale i oba mecze wygrał 2-0. Tomic to jeszcze młody chłopak, 17 lat, niby Dolgopolov także, bo 21 ale ogranie,doświadczenie dzieli ich na pewno wielkie. Stawiam na Aleksandrieja, bo uważam, że Tomic jest zbytnio "przesadzony" jeżeli chodzi o podniecanie się nim przez buki, jak on to jest utalentowany itd. a tak na prawde to on jest słaby.
KaweX jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-01-2010, 17:28   #2

Cytat:
Napisał KaweX

Tiparevic - Moya 1 1.45
6-3 7-6
Tipsarevic poprzedniego sezonu do udanych zaliczyć nie moze, praktycznie cały sezon szukał formy, która pojawiła się dopiero pod koniec sezonu na pare turniejów. No ale tymbardziej Moya, który sezon miał z głowy. Powiem tak.... na clayu jeszcze może coś Carlos pogra. Z tymi plecami na hardzie ciężko mu będzie już, grał jakieś tam pokazówki ostatnio to przegrał 0-2 z Nalbandianem a wygrał z Gaudio. Borykający się ze zdrowiem, legenda praktycznie tenisa moim zdaniem ciężką będzie miał przeprawe z Tipsarevicem, dla mnie zdecydowanie Tipsar.

Brands - Kim 2 1.85 2-6 2-6
Kim to już mega doświadczony zawodnik, ma fajny FH, a jego gra oparta jest na wymianach, nie posiada jakiegoś mocnego serwisu, ale po prostu jest to solidna marka. Brands to dla mnie taki challangerowiec, młody zawodnik, bardzo wysoki drwal, mocno bije, ale dużo psuje. Stawiam tu na doświadczenie 31-go Amerykanina i regularność kontra serwisowi młodego Niemca.

Tomic - Dolgopolov 2 1.85 4-6 4-6
Miałbyć gwiazdą, ale w moim mniemaniu będzie nikim. O tyle co z głębi nieźle, to zbyt słaby serwis na rozgrywki ATP z najlepszymi. Niby gra u siebie, z dziką kartą, bo zbyt nisko w rankingu - dopiero 286 pozycja. Dolgopolov także bez szału, ale to co on gra, to chociaz solidna marka jako challangerowiec, głównie gra na ziemi i tam robi najlepsze wyniki ( zresztą wygrywał tam jakieś challe z tego co pamiętam), ale myslę, ze w tej fazie turnieju i z takim zawodnikiem spokojnie ma szanse. Tomic w ogóle nie wiem, ale jego statystyki kończą mi się na roku ubiegłbym (2009) sierpień, czyżby jakaś kontuzja? tym lepiej. Dodam, że Ukrainiec grał tutaj juz kwale i oba mecze wygrał 2-0. Tomic to jeszcze młody chłopak, 17 lat, niby Dolgopolov także, bo 21 ale ogranie,doświadczenie dzieli ich na pewno wielkie. Stawiam na Aleksandrieja, bo uważam, że Tomic jest zbytnio "przesadzony" jeżeli chodzi o podniecanie się nim przez buki, jak on to jest utalentowany itd. a tak na prawde to on jest słaby.

mam nadzieję, że ktoś skorzystał... w sumie każdy mecz izzi po 2-0, pozdrawiam
stare 05-01-2010, 18:59   #3

Betsafe
Blake - Gicquel @1,30
Lisicki - Robson @1,15
@1,50
@stawka 160 zł
@do wygrania 240 zł
stare 05-01-2010, 19:46   #4

Blake - Gicquel 1 @1.30 Betsafe
Amerykanin tutaj już odprawił bardzo groźnego Querreya w 3 setach (4-6, 6-3, 6-4), takie mecze na początek sezonu są bardzo cięzkie jeżeli chodzi o przebieg meczu gdzie w większości pktów decyduje serwis i return. Obaj grali ze sobą dwukrotnie i oba mecze wygrał James, grali w sezonie 2009 i wygral 7-6 6-2 Blake i to w dodatku na ziemi. Blake to zawodnik, który najlepsze wyniki robił zawsze na hardzie i to jest jego ulubiona nawierzchnia. Posiada bdb serwis i to na pewno jest jego mocną bronią. Mocny serwis, FH i jednoręczny BH to styl gry czarnoskórego Amerykanina. O Gicquelu co można powiedzieć, w skrócie podsumowywując jego osobe to bym powiedział... solidny zawodnik, ale solidny na tle tych raczej przeciętnych. Blake poczatek sezonu 2009 miał bardzo słaby, dopiero pod koniec grał wręcz znakomicie, widziałem jego dwukrotny mecz z Nadalem gdzie urywał mu seta, czy w Paryżu na zakończenie sezonu minimalna przegrana z Murrayem. Po prostu źle trafiał w drabince, bo na poczatek odrazu zawodnicy pokroju Nadal/Murray ale to nie zmieniało faktu, ze każdy z tych meczy był na styku. Blake tenisowo lepszy, patrzyłem na staty z Querreyem to miał bdb, Gicquel takze rowerek w 1-wszej rundzie, a grał z Petzschnerem. Dla mnie spokojnie James powinien sobie poradzić z Francuzem i przejsć do kolejnej rundy.
stare 06-01-2010, 12:52   #5

Cytat:
Napisał KaweX

Betsafe
Blake - Gicquel @1,30
Lisicki - Robson @1,15
@1,50
@stawka 160 zł
@do wygrania 240 zł

Blake - Gicquel 1 @1.30 Betsafe
Amerykanin tutaj już odprawił bardzo groźnego Querreya w 3 setach (4-6, 6-3, 6-4), takie mecze na początek sezonu są bardzo cięzkie jeżeli chodzi o przebieg meczu gdzie w większości pktów decyduje serwis i return. Obaj grali ze sobą dwukrotnie i oba mecze wygrał James, grali w sezonie 2009 i wygral 7-6 6-2 Blake i to w dodatku na ziemi. Blake to zawodnik, który najlepsze wyniki robił zawsze na hardzie i to jest jego ulubiona nawierzchnia. Posiada bdb serwis i to na pewno jest jego mocną bronią. Mocny serwis, FH i jednoręczny BH to styl gry czarnoskórego Amerykanina. O Gicquelu co można powiedzieć, w skrócie podsumowywując jego osobe to bym powiedział... solidny zawodnik, ale solidny na tle tych raczej przeciętnych. Blake poczatek sezonu 2009 miał bardzo słaby, dopiero pod koniec grał wręcz znakomicie, widziałem jego dwukrotny mecz z Nadalem gdzie urywał mu seta, czy w Paryżu na zakończenie sezonu minimalna przegrana z Murrayem. Po prostu źle trafiał w drabince, bo na poczatek odrazu zawodnicy pokroju Nadal/Murray ale to nie zmieniało faktu, ze każdy z tych meczy był na styku. Blake tenisowo lepszy, patrzyłem na staty z Querreyem to miał bdb, Gicquel takze rowerek w 1-wszej rundzie, a grał z Petzschnerem. Dla mnie spokojnie James powinien sobie poradzić z Francuzem i przejsć do kolejnej rundy.
Blake wymęczył na szczęscie....
stare 06-01-2010, 13:25   #6

Betsafe
Nadal (-1.5 seta) - Starace @1,16
Gulbis - Seppi @1,58
@1,84
@stawka 230 zł
@do wygrania 423.20 zł
stare 06-01-2010, 22:18   #7

Cytat:
Napisał KaweX

Betsafe
Nadal (-1.5 seta) - Starace @1,16
Gulbis - Seppi @1,58
@1,84
@stawka 230 zł
@do wygrania 423.20 zł

Łotysz bdb forma, powalczy z Federerem na pewno.
stare 08-01-2010, 12:14   #8

#3 Unibet
Federer - Davydenko @1,50
Monfils - Stepanek @1,73
@2,59
@stawka 430 zł
@do wygrania 1115.85 zł

Federer - Davydenko 1 @1.50
Jakims ogromnym fanem Federera nie jestem, ale w przypadkach kiedy na Nadala bądź Federera są takie kursy to bierze się je po prostu w ciemno z pocałowaniem ręki. Co do Federera może magii nie gra, ale wie kiedy przyspieszyć i wie kiedy włączyć kolejny bieg. Jego ogromnym atutem jest serwis oraz return, serwis pomaga często mu wyjść z opresji, a return i czytanie serwisu to jedna z najważniejszych umiejetności. h2h 11-1 dla Szwajcara, to "1" to ten ostatni mecz z Londynie, ja się tym nie zrażam, bo wtedy Rosjanin był na prawde w wybornej formie. Roger sam mówi, że nie trenuje zbyt dużo, głównymi jego treningami to są po prostu mecze hehe. Uważam, że Federer zagrał wczoraj dobry mecz z Gulbisem, mimo, że mecz stał na dosć równym poziomie, ale kiedy po drugiej stronie gra młody, nieobliczalny Łotysz, który wali czasem 180-190km/h drugim podaniem to łatwo być nie może. Powiem tak... Fedex przegrywać nie lubi i on jest człowiekiem pamiętliwym, 2-gi raz z rzędu z Davydenko nie przegra, Federer skoncetrowany i żądny rewanżu to Federer najgroźniejszy. Zgadzam się z Vendettą (post powyżej) i także zachęcam do lekturki.

Monfils - Stepanek 1 @1.80
Monfilsa widziałem z Blake'iem i gral bardzo dobrze, nie będe rozpisywał sie o jego umiejetnościach, stylu gry. Monfils to zawodnik, który niesamowite rzeczy wyprawia na końcowej linii, myslę, że jezeli go postawię obok Nadala jeżeli chodzi o szybkość na końcowej linii i ogólnie gre w defensywie to dużo się nie pomyle i to może być klucz do zwyciestwa. To tak jak w meczu z Jamesem kiedy na większośc tenisistów wystarczy 2-3 mocne uderzenia i jest po akcji to z takimi zawodnikami jak Francuz trzeba sie liczyć, że trzeba zagrać 2-3 piłki wiecej, a te 2-3 piłki więcej robi różnice. Obaj walą mocno serwisem, kto ma lepszy? No w sumie cięzko powiedzieć, powiedziałbym, że Stepanek ma ten serwis jakby bardziej "ustabilizowany", ale z głębi jest o wiele gorszy. Widziałem Radka na Davis Cupie z Ferrerem gdzie wygrywając 2-0 w setach przegrał 2-3 to grał i tak bardzo dobrze, a było to dośc niedawno. A wyniki, które tutaj odnosi są dośc przecietne, a drabinki łątwiejszej były chłopak Hingis nie mógł sobie wymarzyć. Monfils także ma dobry return, dużo wraca, a to najwazniejsze. Uważam, że Francuz powienien sobie poradzić, może nawet w 2 setach.
stare 10-01-2010, 14:20   #9

Cytat:
Napisał KaweX

#3 Unibet
Federer - Davydenko @1,50
Monfils - Stepanek @1,73
@2,59
@stawka 430 zł
@do wygrania 1115.85 zł
Monfils zaczał pajacować a Kolia genialny piękny finał wczorajszy z Nadalem
stare 11-01-2010, 10:36   #10

#4 Bet365
Gicquel - Rochus @1,61
@1,61
@stawka 234.77 zł
@do wygrania 379.25 zł

Gicquel - Rochus 1 @1.61
Francuz jest w bardzo dobrej dyspozycji. Widziałem jego mecz z Blake'm gdzie grał znakomicie i gdyby nie genialna gra Jamesa w ważnych momentach to by wygrał Marc, bo miał jakoś 4 piłki meczowe (2 przy swoim podaniu). Dodam, że Gicquel własnie dzisiaj wygrał też finał w debla (Chardy/Gicquel - Dlouhy/Paes 6-3 7-6). Potwierdza to jego dyspozycje, chociażby serwisową. Własnie to serwis jest jego mocną stroną, bardzo dobre 1-wsze podanie, jak i 2-gie. Bdb gra przy siatce, z resztą jako bardzo dobry deblista czasami chodzi do siatki. Gicquel pewnie będzie grał dopiero jutro w nocy, a nie dzisiaj ze względu na ten finał deblowy. Pewnie niektórzy powiedzą, ze to taki turniej przed AO, będą się wszyscy oszczedzać itd. itd. Na pewno może niektórzy tak, ale ufam, że taki doświadczony zawodnik jak Gicquel gdzie swoje lata ma juz w jego przypadku o takim czymś jak odpuszczanie nie ma mowy, w dodatku gdy gra dobry tenis, a pewnie zdaje sobie sprawe, że w AO nic nie osiągnie większego, a w takim turnieju ATP 250 z dość przeciętną obsadą może zajść daleko. h2h 0-1 dla Belga, ale było to 2 lata temu i na ziemi, a ziemia a hard to 2 rózne sprawy jeżeli chodzi o tych zawodników. Rochus to zawodnik bardzo niski, nie chcę tu mówić już o jakichś możliwościach (patrz wczoraj Davydenko - 175cm), ale serwis dość przeciętny, jego gra po prostu nie pasuje na harda i jest mało skuteczna. Oczywiście Belg kiedy ma swój dzień/turniej to jest na prawde mega groźny, nawet na hardzie, jak to Federer powiedział Rochus to najlepszy jednoręczny BH na świecie. Po wynikach stwierdzam, że Rochus w jakiejś wybornej formie nie jest, dostał bencki 2-6 2-6 z Troickim. Rochus to taki rzemieślnik, Gicquel lepsze warunki na harda, mocny serwis, kończące uderzenie. Dla mnie zdecydowanie Francuz.
stare 12-01-2010, 11:22   #11

Cytat:
Napisał KaweX

#4 Bet365
Gicquel - Rochus @1,61
@1,61
@stawka 234.77 zł
@do wygrania 379.25 zł

Gicquel - Rochus 1 @1.61
Francuz jest w bardzo dobrej dyspozycji. Widziałem jego mecz z Blake'm gdzie grał znakomicie i gdyby nie genialna gra Jamesa w ważnych momentach to by wygrał Marc, bo miał jakoś 4 piłki meczowe (2 przy swoim podaniu). Dodam, że Gicquel własnie dzisiaj wygrał też finał w debla (Chardy/Gicquel - Dlouhy/Paes 6-3 7-6). Potwierdza to jego dyspozycje, chociażby serwisową. Własnie to serwis jest jego mocną stroną, bardzo dobre 1-wsze podanie, jak i 2-gie. Bdb gra przy siatce, z resztą jako bardzo dobry deblista czasami chodzi do siatki. Gicquel pewnie będzie grał dopiero jutro w nocy, a nie dzisiaj ze względu na ten finał deblowy. Pewnie niektórzy powiedzą, ze to taki turniej przed AO, będą się wszyscy oszczedzać itd. itd. Na pewno może niektórzy tak, ale ufam, że taki doświadczony zawodnik jak Gicquel gdzie swoje lata ma juz w jego przypadku o takim czymś jak odpuszczanie nie ma mowy, w dodatku gdy gra dobry tenis, a pewnie zdaje sobie sprawe, że w AO nic nie osiągnie większego, a w takim turnieju ATP 250 z dość przeciętną obsadą może zajść daleko. h2h 0-1 dla Belga, ale było to 2 lata temu i na ziemi, a ziemia a hard to 2 rózne sprawy jeżeli chodzi o tych zawodników. Rochus to zawodnik bardzo niski, nie chcę tu mówić już o jakichś możliwościach (patrz wczoraj Davydenko - 175cm), ale serwis dość przeciętny, jego gra po prostu nie pasuje na harda i jest mało skuteczna. Oczywiście Belg kiedy ma swój dzień/turniej to jest na prawde mega groźny, nawet na hardzie, jak to Federer powiedział Rochus to najlepszy jednoręczny BH na świecie. Po wynikach stwierdzam, że Rochus w jakiejś wybornej formie nie jest, dostał bencki 2-6 2-6 z Troickim. Rochus to taki rzemieślnik, Gicquel lepsze warunki na harda, mocny serwis, kończące uderzenie. Dla mnie zdecydowanie Francuz.
Mam nadzieję, że ktoś skorzystał. Pozdrawiam

#5 Bet365
Starace - Gimeno-Traver @1,36
Gasquet - Becker @1,30
@1,77
@stawka 370 zł
@do wygrania 655.89 zł

Ostatnio edytowane przez KaweX ; 12-01-2010 o 16:12
stare 13-01-2010, 02:45   #12

Cytat:
Napisał KaweX

#5 Bet365
Starace - Gimeno-Traver @1,36 ZWROT
Gasquet - Becker @1,30
@1,77
@stawka 370 zł
@do wygrania 655.89 zł

Zwrot za Starace czyli wygrana: 481 zł
stare 13-01-2010, 12:39   #13

#6 Bet365
Fish wygra w Sydney @7,00
@7,00
@stawka 81.25 zł
@do wygrania 568.75 zł
stare 13-01-2010, 15:20   #14

#7 Betway
Fish - Luczak @1,67
@1,67
@stawka 400 zł
@do wygrania 668 zł

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Dostałem jakiś bonus lojalnościowy od B365 50 zł to poszedł mały wariacik

Bet365
Olympiacos Piraeus - Dinamo Moskwa @2,00
Jastrzębski Węgiel - Piacenza @2,95
Resovia Rzeszów - Paris Volley under 143.5 @1,85
Kohlschreiber - Gicquel @2,25
Fish (-2.5 gemów) - Luczak @1,90
@46,66
@stawka 50 zł
@do wygrania 2344.26 zł
stare 14-01-2010, 13:25   #15

Cytat:
Napisał KaweX

#7 Betway
Fish - Luczak @1,67
@1,67
@stawka 400 zł
@do wygrania 668 zł

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Dostałem jakiś bonus lojalnościowy od B365 50 zł to poszedł mały wariacik

Bet365
Olympiacos Piraeus - Dinamo Moskwa @2,00
Jastrzębski Węgiel - Piacenza @2,95
Resovia Rzeszów - Paris Volley under 143.5 @1,85
Kohlschreiber - Gicquel @2,25
Fish (-2.5 gemów) - Luczak @1,90
@46,66
@stawka 50 zł
@do wygrania 2344.26 zł
brawo Fish
stare 16-01-2010, 13:56   #16

#8 Be365
Resovia - Skra poniżej 187.5 @1,85
@1,85
@stawka 500 zł
@do wygrania 925 zł
stare 16-01-2010, 16:19   #17

Cytat:
Napisał KaweX

#8 Be365
Resovia - Skra poniżej 187.5 @1,85
@1,85
@stawka 500 zł
@do wygrania 925 zł

Wlaaaaaazły
stare 17-01-2010, 11:00   #18

#9 Bwin
Isner - Seppi @3,09
@3,09
@stawka 460 zł
@do wygrania 1421.40 zł

#10 Betclic
Querrey - Schuettler @4,50
@4,50
@stawka 465 zł
@do wygrania 2092.50 zł

Querrey - Schuettler 2 @4.50
Coś co uważam warto zagrać. Amerykanin początek sezonu beznadziejnie, ja w sumie odnosze takie wnioski, że większość tych drwali początek sezonu zawsze ma słaby jeżeli chodzi o serwis, Karlovic, Querrey, Isner coś tam, ale tez go łamali w tych wszystkich meczach a praktycznie każdy mecz w jego wykonaniu to 3 setówki (z resztą o Isnerze zaraz Vendetta napisze i w pełni popieram jego zdanie). Schuettler to juz weteran tenisa, ale jedyne co moge o nim powiedzieć, to solidność i zawsze jeżeli chodzi o Wielkie Szlemy to grał dobrze, a do tego Australian Open jest dla niego tym turniejem szczególnym, to tutaj w 2003 roku grał finał z Agassim, gdzie po drodze w półfinale ograł m.in. Roddicka. Jeżeli chodzi o zaplecze tenisowe Niemca to na prawde jest to dobrze wyszkolony technicznie zawodnik, posiada dobre podanie, ma dobry return i pewnie czuje się przy siatce, jeżeli chodzi o gre z głębi to myslę, że większośc zawodników jest regularniejsza od takiego Querreya. Nie widziałem Sama w tym roku, ale wyniki nie zachwycają, podobno z tego co wiem to gra bardzo słabo i wszedł w ten sezon niezbyt dobrze przygotowany. Pamiętajmy, że Wielkie Szlemy to mecze do 3 wygranych setów, poruszanie po korcie takich wysokch zawodników po paru godzinach gry może być spowolnione, Schuettler może też najłodszy nie jest, ale uważam, że to jest taki zawodnik, który w tych ważnych meczach umie grać na prawde dobry tenis. Pamiętam jego mecz w Szanghaju z Djokovicem pod koniec tamtego sezonu kiedy to Rainer na prawde grał bardzo fajny tenis choć ostatecznie przegrał. Gram przeciwko nierównemu Amerykaninowi, który od początku sezonu gra słabo, stawiam na jego nieregularność, a wygranie 3 setów to nie taki łatwy wyczyn.
stare 19-01-2010, 05:04   #19

Cytat:
Napisał KaweX

#9 Bwin
Isner - Seppi @3,09
@3,09
@stawka 460 zł
@do wygrania 1421.40 zł

#10 Betclic
Querrey - Schuettler @4,50
@4,50
@stawka 465 zł
@do wygrania 2092.50 zł

Querrey - Schuettler 2 @4.50
Coś co uważam warto zagrać. Amerykanin początek sezonu beznadziejnie, ja w sumie odnosze takie wnioski, że większość tych drwali początek sezonu zawsze ma słaby jeżeli chodzi o serwis, Karlovic, Querrey, Isner coś tam, ale tez go łamali w tych wszystkich meczach a praktycznie każdy mecz w jego wykonaniu to 3 setówki (z resztą o Isnerze zaraz Vendetta napisze i w pełni popieram jego zdanie). Schuettler to juz weteran tenisa, ale jedyne co moge o nim powiedzieć, to solidność i zawsze jeżeli chodzi o Wielkie Szlemy to grał dobrze, a do tego Australian Open jest dla niego tym turniejem szczególnym, to tutaj w 2003 roku grał finał z Agassim, gdzie po drodze w półfinale ograł m.in. Roddicka. Jeżeli chodzi o zaplecze tenisowe Niemca to na prawde jest to dobrze wyszkolony technicznie zawodnik, posiada dobre podanie, ma dobry return i pewnie czuje się przy siatce, jeżeli chodzi o gre z głębi to myslę, że większośc zawodników jest regularniejsza od takiego Querreya. Nie widziałem Sama w tym roku, ale wyniki nie zachwycają, podobno z tego co wiem to gra bardzo słabo i wszedł w ten sezon niezbyt dobrze przygotowany. Pamiętajmy, że Wielkie Szlemy to mecze do 3 wygranych setów, poruszanie po korcie takich wysokch zawodników po paru godzinach gry może być spowolnione, Schuettler może też najłodszy nie jest, ale uważam, że to jest taki zawodnik, który w tych ważnych meczach umie grać na prawde dobry tenis. Pamiętam jego mecz w Szanghaju z Djokovicem pod koniec tamtego sezonu kiedy to Rainer na prawde grał bardzo fajny tenis choć ostatecznie przegrał. Gram przeciwko nierównemu Amerykaninowi, który od początku sezonu gra słabo, stawiam na jego nieregularność, a wygranie 3 setów to nie taki łatwy wyczyn.
ajjj mało brakowalo, bo Seppi w 5-tym secie przy 3-4* miał 2bp i nie wykorzystał ;/ no cóż ;/

ważne, że moja perła 1-wszej rundy: Schuttler dał rade.
1-wsza runda: +1167 zł
stare 19-01-2010, 18:45   #20

#11 Betclic
Del Potro - Blake @4,00
@4,00
@stawka 500 zł
@do wygrania 2000 zł

#12 Betclic
Troicki - F. Mayer @1,40
Kleybanova - Cirstea @1,50
@2,10
@stawka 500 zł
@do wygrania 1050 zł
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Kupony > Typy KaweX - vamo$$

Odpowiedz

Najpopularniejsze Internetowe Firmy Bukmacherskie:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:59.