![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 06.08.2009 Skąd: Gliwice
| Typy Slabiaka
Symulacja sprawdzająca moją skuteczność. Na razie typy będą za wirtualną gotówkę. Stan konta: 100zł Kupon 1: AKO: 5.89 (Expekt) Stawka: 5zł Ew. wygrana: 29,43zł Ostatnio edytowane przez slabiak ; 23-02-2010 o 19:35 |
| | |
| | #3 |
|
Kupon 3: AKO: 4.33 (Expekt) Stawka: 5zł Ew. wygrana: 21,66zł Ostatnio edytowane przez slabiak ; 23-02-2010 o 22:39 |
| | |
| | #4 |
|
Pierwsze analizy: Dzisiejszego dnia Olympiakos Pireus podejmie Bordeaux na własnym terenie. Mecz ten będzie miał bardzo ważne znaczenie, ponieważ stawką jest awans do ¼ finału LM. Trener greckiej drużyny zapowiedział, że Olympiakos wystąpi w optymalnym składzie. Natomiast w składzie aktualnego lidera ligi francuskiej ma zabraknąć kapitana Alou Diarry, który uszkodził ścięgno udowe. Bordeaux jest wielką niespodzianką tej edycji Ligi Mistrzów, wygrali fazę grupową wyprzedzając Bayern i Juventus nie przegrywając przy tym ani jednego meczu. W spotkaniu z grekami będą zapewne drużyną częściej posiadającą piłkę, lecz uważam że to nie wpłynie na utratę goli przez drużynę z Pireusu. Olympiakos jest zespołem, który nie traci za wiele bramek na własnym terenie. Ich gra opiera się w głównej mierze na defensywie. Awans do 1/8 finału LM zapewnili sobie jedynie 4 strzelonymi bramkami w fazie grupowej. Aby myśleć o pokonaniu piekielnie silnej ekipy z Francji będą musieli starać się „zamurować” bramkę i szukać swoich szans w kontrach. Francuzi w ostatnich meczach ligowych nie zachwycają (z trzech ostatnich pojedynków wygrali tylko jeden), są nadal na pierwszym miejscu lecz ich przewaga nad drugim Montpellier nie jest już taka duża. Stawiam na wizualną dominację Bordeaux, która nie przeniesie się w dużym stopniu na zdobycz bramkową obu ekip. Po cichu liczę na remis 0:0, lecz pewniejszym typem będzie under 2.5 gola. Dzisiaj Manchester United zagra z West Ham United w przełożonym meczu Premier League. Czerwone Diabły po porażce z Evertonem nie mogą zanotować kolejnej wpadki, bowiem w przeciwnym razie ich szanse na obronę tytułu mistrzowskiego znacząco zmaleją. Przeglądając statystyki można łatwo zauważyć, że Manchester jest zespołem najczęściej trafiającym do siatki przeciwnika (wraz z Chelsea i Arsenalem, 63 goli w 27 meczach). West Ham również stosunkowo często strzela do bramki przeciwnika, jak na drużynę z drugiej części tabeli, na swoim koncie mają 35 bramek. Drużyna z Manchesteru obecnie przechodzi mały kryzys, przegrała ostatni mecz z Evertonem 1:3 i zremisowała z Aston Villą 1:1. Natomiast dzisiaj przyszedł czas na mecz u siebie i rehabilitację za blamaż w ostatniej kolejce. Na swoim terenie Diabły czują się bardzo pewnie, na 13 meczów wygrali 11, wygrywając przy tym trzykrotnie wynikiem 3:0 i dwukrotnie padał wynik 5:0. W meczu nie zagra zawieszony Nani, oraz kontuzjowani John O’Shea i Ryan Giggs. Mimo tych kilku absencji liczę na ofensywny futbol z obu stron i wiele bramek na Old Trafford. Kupon 4: AKO: 2.37 (Expekt) Stawka: 10zł Ew. wygrana: 23.72 Ostatnio edytowane przez slabiak ; 24-02-2010 o 16:34 |
| | |
| | #7 |
|
Dzisiaj trochę odważniej, wybrałem trzy wyrównane mecze. CSKA Moskva - Sevilla: Za Hiszpanami przemawia ciągłość w graniu, są oni w trakcie sezonu, natomiast u Rosjan będzie to pierwszy mecz w tym roku o stawkę. CSKA fazę grupową ukończyło na 2 miejscu, wyprzedził ich jedynie Manchester. Sevilla wyszła z grupy z pierwszego miejscu i to oni są faworytem tego dwumeczu. By tego dokonać powinni zacząć strzelanie już dzisiejszego wieczora. Składy dość eksperymentalne, ze względu na kontuzje najprawdopodobniej nie zagrają: Alan Dzagoev, Luis Fabiano, Diego Capel, Sebastien Squillaci i Abdoulay Konko. Mimo to liczę na strzelanie Inter - Chelsea: Tu nie będę się rozpisywał. Gra Interu nie przekonuje, gra efektywnie, jest na pierwszym miejscu w Serie A, lecz nie zachwyca. Drużyny z Włoch już dawno nie doszły do finałów LM, myślę że ich przygoda zakończy się już na etapie 1/8 tych rozgrywek. Czy Chelsea zapewni sobie awans już na San Siro? Zobaczymy, oby tak! ACF Fiorentina - AC Milan Fiorentina ostatnio w małym dołku, wymęczona wygrana z Livorno u siebie, przegrana z Romą i Palermo, oraz remis z Cagliari. Milan z dołka wychodzi. 2:0 z Bari i 3:2 z Udinese. Mają tylko o dwa punkty mniej od Romy, która ma jeden mecz więcej, zatem jeśli dzisiaj wygrają zapewnią sobie drugie miejsce w tabeli Serie A. Motywacja jest, potencjał piłkarski jest, tylko wygrywać! : D Kupon 7: AKO: 12.28 (Expekt) Stawka: 5zł Ew. wygrana: 61.42zł Ostatnio edytowane przez slabiak ; 24-02-2010 o 23:44 |
| | |
| | #8 |
|
Na noc tasiemiec, od jutra będą duble Kupon 8: AKO: 15.69 (Expekt) Stawka: 4zł Ew. wygrana: 62.78zł Ostatnio edytowane przez slabiak ; 25-02-2010 o 10:44 |
| | |
| | #9 |
|
Zapowiedziany dubel, dzisiaj z Ligi Europejskiej. Pierwszy mecz Liverpoolu z Unireą oglądałem. Rumuni skupili się na obronie, nie zagrażając ani razu bramce Pepe Reiny, dlatego też tak ciężko było zdobyć bramkę Anglikom. Natomiast dzisiaj, gdy Unirea będzie musiała atakować by wygrać cały mecz odsłonią się w defensywie i Liverpool bezwzględnie to wykorzysta. Stawiam na wysoką wygraną The Reds. Marsylii w akcji w pierwszym meczu nie widziałem, wygrali na wyjeździe 3:1, więc awans już mają prawie zapewniony. Dzisiaj są gospodarzem, kibice kupili bilety by oglądać zwycięstwo francuzów, mam nadzieje że piłkarze im to zapewnią z dość nisko notowanym przeciwnikiem. Kupon 9: AKO: 2.71 (Expekt) Stawka: 10zł Ew. wygrana: 27.13zł Ostatnio edytowane przez slabiak ; 25-02-2010 o 20:56 |
| | |
| | #10 |
|
I jeszcze jeden z LE. Kupon 10: AKO: 4.33 (Expekt) Stawka: 5zł Ew. wygrana: 21.64zł Ostatnio edytowane przez slabiak ; 25-02-2010 o 20:58 |
| | |
| | #11 |
|
Małe statystyki po 10 kuponach: Skuteczność typów: 21/29 | 72% Skuteczność kuponów: 4/10 | 40% Zainwestowane: 69zł Wygrane: 97.40zł Bilans: +28.4zł |
| | |
| | #13 |
|
Powrót ekstraklasy, więc wypadałoby coś postawić z rodzimej ligi. Przekonały mnie analizy z tej strony. Kupon 12: AKO: 5.18 (Expekt) Stawka: 5zł Ew. wygrana: 25.88zł Ostatnio edytowane przez slabiak ; 27-02-2010 o 20:47 |
| | |
| | #14 |
|
Kupon 13: AKO: 2.72 (Expekt) Stawka: 10zł Ew. wygrana: 27.23zł No cóż ostatnio zdecydowanie za czerwono, następny kupon będzie bardziej przemyślany Ostatnio edytowane przez slabiak ; 26-02-2010 o 20:12 |
| | |
| | #15 |
| FSV Mainz 05 – Werder Bremen W tym meczu upatruję niespodziankę. Mainz - beniaminek Bundesligi radzi sobie nadzwyczaj dobrze u siebie. W tym sezonie jeszcze ani razu nie przegrali (7 zwycięstw, 4 remisy, 0 porażek). Mimo tego, że Mainz ostatnio przechodzi mały kryzys (2 remisy z drużynami z dołu tabeli) liczę na zwycięstwo z wyżej notowanym Werderem. Początki lepszej gry u beniaminka było już widać w meczu z Bochum, gdzie Mainz było drużyną przeważającą, zabrakło jedynie skuteczności by zanotować kolejną wygraną na własnym terenie. Argumentem za wygraną FSV jest również krótka przerwa w grze drużyny z Bremy, którzy mają w nogach mecz Ligi Mistrzów. Z tego co mi wiadomo w sobotnim meczu ma zagrać ten sam skład co w spotkaniu z Twente, więc piłkarze nie będą mieli tej świeżości co zawodnicy Mainz. W ekipie gości ma zabraknąć jedynie pierwszego bramkarza Tima Wiese i Sebastiana Boenischa. Gospodarze mają nieco większy problem z absencjami, zagrać nie będą mogli: Wache, Hoogland, Kirchhoff, Rose, Jeffrey, Löw i Amri. Mainz ostatnią wygraną w lidze z Werderem zanotowała w 2004 roku, mam nadzieję, że to zmotywuje piłkarzy do wygrania tego pojedynku i mimo tylu nieobecnych postarają się o sprawienie niespodzianki. Kupon 14: AKO: 3.85 (Expekt) Stawka: 5zł Ew. wygrana: 19.25zł ------ Nancy – Grenoble Nie znalazłem danych kiedy Grenoble wygrało z Nancy, może nigdy, przynajmniej do 2002 roku ciągle Nancy było górą, ale mniejsza z tym. Grenoble spisuje się fatalnie, zanotowali jeden jedyny zryw i wygraną z Auxerre 5:0 – na własnym terenie (do dzisiaj nie wiem jak to się stało). Dzisiaj przychodzi im zagrać na wyjeździe ( w tym sezonie nie udało im się jeszcze ani razu wygrać na wyjazdach) z Nancy, która spisuje się ostatnio średnio. Mimo to w ostatnich dwóch meczach u siebie zanotowali remis z PSG i wygraną z Lorient. Ich statystyka w meczach u siebie, jest słaba, często nie potrafią wykorzystać atutu swojego boiska przez co przegrali już 6 meczów u siebie. Mimo wszystko uważam, że dzisiaj ekipa gospodarzy nie zanotuje następnej porażki u siebie, wierzę że w spotkaniu z tak mało wymagającym przeciwnikiem (chłopcem do bicia w Ligue 1) Nancy sobie bez problemu poradzi. Tenerife – Real Zastanawiałem się nad meczem Realu z Teneryfą a Barcelony z Malagą. Wybrałem ten pierwszy dlatego, że Real jest drużyną bardziej zmotywowaną. Oprócz tego Real ostatnio bardzo dobrze sobie radzi w lidze, wygrywa mecz za meczem wysokimi wynikami (ostatnie 5 meczów to: (6:2, 0:3, 3:0, 1:3, 2:0 – wszystkie wygrane przez ekipę Pellegriniego). Tenerife jest drużyną, która przoduje pod względem ilości traconych bramek (44 w 12 meczach), wyprzedza ją jedynie Zaragoza, która puściła o 3 bramki więcej. Łatwo Realowi nie będzie, ponieważ Teneryfa ma dość dobry bilans gier u siebie jak na pretendenta do spadku (5 zwycięstw na 12 spotkań). Jednak biorąc pod uwagę wielkość przeciwnika, wynik powinien nasuwać się od razu. Liczę na wysoką wygraną Królewskich. Kupon 15: AKO: 3.06 (Expekt) Stawka: 10zł Ew. wygrana: 30.60zł Ostatnio edytowane przez slabiak ; 27-02-2010 o 22:24 |
| | |
| | #16 |
|
Kupon 16: AKO: 1.94 Stawka: 10zł Ew. wygrana: 19.36zł Ostatnio edytowane przez slabiak ; 27-02-2010 o 11:08 |
| | |
| | #18 |
|
Kupon 18: (Curling) Canada - Norwegia 1 | 1.35 AKO: 3.44 (Expekt) Stawka: 10zł Ew. wygrana: 34.42 zł Ostatnio edytowane przez slabiak ; 28-02-2010 o 11:25 |
| | |
|
|
| |