Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Kupony

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 12-08-2010, 14:33   #1

Typy tormama

Witam zakładam dzisiaj nowy temat ze swoimi typami. Preferuję granie systemami ale czasem gram też czyste kupony. Wszystkich chętnych zapraszam do komentowania i dyskusji
tormam jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-08-2010, 14:44   #2

Pierwszy kupon na dzisiaj puszczam systemem 2 z 3. Dzisiaj będzie on wyłącznie tenisowy, gdyż zauważyłem tam kilka ciekawych kursów:

1. Li N.-Wickmayer Y. kurs 2,2
2. Pennetta F.-Zvonareva V. kurs 1,6
3. Nalbandian D.-Soderling R.kurs 1,7
stawka 15zł
EW:49.90

A teraz krótki komentarz:
Co do nalbandiana to jest obecnie na fali i myślę, że soderling będzie jego kolejnym łatwym łupem. Wickmayer jest stworzona do gry na tej nawierzchni co pokazuje chociażby półfinał ubiegłorocznego US Open i przy tym kursie nie mogłem na nią nie postawić zwłaszcza, że Na Li jest wg mnie typowym kobiecym rzemieślnikiem. I na koniec moja ulubiona tenisistka. Co prawda nie udało jej się wygrać z Kuzniecową w ubiegłym tygodniu i awansować do finału, ale oglądając ostatnie mecze i widząc grę zwonariewej nie mam wątpliwości kto wygra ten mecz.

Ostatnio edytowane przez tormam ; 12-08-2010 o 21:42
stare 13-08-2010, 14:24   #3

Witam, mam nadzieję, że wczorajszy kupon to nie był miły początek złej serii
na dzisiaj proponuje:

1. Cracovia - Śląsk under 2,5 kurs 1,55
2. Nalbandian - Murray kurs 1,65
3. Wickmayer - Pavlyuchenkova kurs 1,8

stawka: 10zł
Ew:46,04zł
stare 13-08-2010, 15:26   #4

Szwedowi wczoraj nie wchodził serwis, był za bardzo sfrustrowany własną grą i poległ, po bardzo dobrym pierwszym secie. Murray jest przede wszystkim lepszy w defensywie i Nalbandian może mieć problemy ze skończeniem Szkota. We wczorajszym spotkaniu z Monfilsem Andy zagrał średnio, ale sugerowanie się formą z poprzedniego meczu w jego przypadku to głupota. Jeśli idzie mu zbyt łatwo, to potrafi stracić koncentrację i łatwo oddać kilka gemów, czy nawet... seta do zera, jak wczoraj. Serwis Murraya jest o wiele bardziej urozmaicony niż Szweda, a to może zgubić świetnie returnującego Davida. Soda po prostu nie był wczoraj w dobrej dyspozycji i Nalbandian począwszy od 2. seta skrzętnie to wykorzystał przyspieszając tempo gry, rozrzucając Szweda po korcie i zmuszając go do biegania i defensywy, a to wszystko jest piętą achillesową Robina. Na Murraya to nie zadziała. Przewaga fizyczna również po stronie Andy`ego.

Pozdro ;o
wuuja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-08-2010, 16:37   #5

Cytat:
Napisał wuuja ->

Szwedowi wczoraj nie wchodził serwis, był za bardzo sfrustrowany własną grą i poległ, po bardzo dobrym pierwszym secie. Murray jest przede wszystkim lepszy w defensywie i Nalbandian może mieć problemy ze skończeniem Szkota. We wczorajszym spotkaniu z Monfilsem Andy zagrał średnio, ale sugerowanie się formą z poprzedniego meczu w jego przypadku to głupota. Jeśli idzie mu zbyt łatwo, to potrafi stracić koncentrację i łatwo oddać kilka gemów, czy nawet... seta do zera, jak wczoraj. Serwis Murraya jest o wiele bardziej urozmaicony niż Szweda, a to może zgubić świetnie returnującego Davida. Soda po prostu nie był wczoraj w dobrej dyspozycji i Nalbandian począwszy od 2. seta skrzętnie to wykorzystał przyspieszając tempo gry, rozrzucając Szweda po korcie i zmuszając go do biegania i defensywy, a to wszystko jest piętą achillesową Robina. Na Murraya to nie zadziała. Przewaga fizyczna również po stronie Andy`ego.

Pozdro ;o
Nie widziałem wczorajszego meczu, ale decydując się na ten mecz patrzyłem przede wszystkim na ostatnie mecze na "hardach" obu zawodników. Patrząc na nie widać (moim zdaniem) lekkie zmęczenie wracającego po przerwie davida, ale i tak powinno to wystarczyć na murraya, który męczył się nie tylko z francuzem, ale równieź gorszymi zawodnikami (patrz ostatni turniej). W tym czasie David pokonał kilku dobrych tenisistów lubiących tą nawierzchnię. Na koniec tylko wspomnę o tym, że szkot nie gra na tyle taktycznie dobrze jak jego rywal i jest słabszy psychicznie co stanowi dla mnie potwierdzenie, że mój typ jest prawidłowy.
Forum Bukmacherskie > Zakłady Bukmacherskie, Nasze Kupony i Typy > Kupony > Typy tormama

Odpowiedz

Najpopularniejsze Internetowe Firmy Bukmacherskie:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52.