Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Fora Ogólnotematyczne > Administracja

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 11-06-2010, 23:31   #1

Analizy kiepskie?

Moim zdaniem zbyt surowo są traktowane analizy w Typach Dnia. Z doświadczenia wiem, że statystyki, domysły i inne porównania to zwykle woda na młyn niepowodzeń w zakładach. Bukmacherka to loteria i żadne prawdopodobieństwo nie ma tutaj zastosowania. To, że ktoś nawkleja stos tabelek i naleje wody jaki to drużyna ma skład wcale nie zrobi z analizy bardziej wartościowej.

Moja analiza na jutrzejszy mecz Korei, która została uznana za kiepską:
Cytat:
Ciekawy i debiutancki mecz tych drużyn ze sobą. Moim zdaniem ekipa azjatycka przyjechała do RPA z zamiarem zdobycia czegoś więcej niż tylko remisu. Oglądałem też kilka innych meczy Korei i mogę powiedzieć, że to całkiem solidny zespół. Do boju napędza ich też napięta sytuacja w kraju a jak wiemy naród scala każdy sukces sportowy.
Często na grę piłkarzy ma wpływ wiele czynników zewnętrznych, nie związanych bezpośrednio z zawodnikami czy posiadaniem gwiazd. Dlatego uważam, że moja analiza jest trafna, szczególnie, że to ich pierwsze spotkanie.

Ogólnie statystyki i domysły to mało precyzyjne prawdopodobieństwa, więcej się wygrywa stawiając na nazwisko niż na tabelki.
TheArt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20-06-2010, 18:50   #2
Forum VIP

Reputacja: 533
Widzę że nikt nie odpowiedział ci ja niestety byłem nieobecny urlopowałem się chwilowo. Oceniania analiz polega na tym aby dany user podał argumenty konkretne dodał swoje słowa i sensowną analizę bezsensu jest trzymać każdą analizę jeżeli użytkownik podaje za argument mecz z zeszłego roku czy same gołe statystyki czy tak ciężko znaleźć dla popularnych lig choćby info o składach ? Nie dlatego trzeba dążyć do tego żeby typy dnia to był dział o konkretnej metoryce i działaniu polegającym na najlepszych analizach.

Pozdrawiam TheArt czego jeszcze się przyczepisz widać jesteś nowym userem a wszystko ci nie pasuje ocenianie, zlot .... itd.
Doberman jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Fora Ogólnotematyczne > Administracja > Analizy kiepskie?

Odpowiedz