![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 | |
| Dołączył: 10.06.2010 Skąd: Silesia
| Analizy kiepskie?
Moim zdaniem zbyt surowo są traktowane analizy w Typach Dnia. Z doświadczenia wiem, że statystyki, domysły i inne porównania to zwykle woda na młyn niepowodzeń w zakładach. Bukmacherka to loteria i żadne prawdopodobieństwo nie ma tutaj zastosowania. To, że ktoś nawkleja stos tabelek i naleje wody jaki to drużyna ma skład wcale nie zrobi z analizy bardziej wartościowej. Moja analiza na jutrzejszy mecz Korei, która została uznana za kiepską: Cytat:
Ogólnie statystyki i domysły to mało precyzyjne prawdopodobieństwa, więcej się wygrywa stawiając na nazwisko niż na tabelki. | |
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005
Reputacja: 533 |
Widzę że nikt nie odpowiedział ci ja niestety byłem nieobecny urlopowałem się chwilowo. Oceniania analiz polega na tym aby dany user podał argumenty konkretne dodał swoje słowa i sensowną analizę bezsensu jest trzymać każdą analizę jeżeli użytkownik podaje za argument mecz z zeszłego roku czy same gołe statystyki czy tak ciężko znaleźć dla popularnych lig choćby info o składach ? Nie dlatego trzeba dążyć do tego żeby typy dnia to był dział o konkretnej metoryce i działaniu polegającym na najlepszych analizach. Pozdrawiam TheArt czego jeszcze się przyczepisz widać jesteś nowym userem a wszystko ci nie pasuje ocenianie, zlot .... itd. |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wasze kiepskie ANALIZY, ku przestrodze | Gusto | Typy Dnia | 1002 | 26-12-2010 12:12 |
| Kiepskie Typy MarcOl'a, tragiczne analizy ;) | MarcOl | Kupony ze Statystykami | 24 | 25-10-2010 09:50 |
| Kiepskie typy by murciu | murciu | Kupony | 3 | 17-09-2010 22:42 |
| Moje kiepskie typy | miNi | Kupony | 42 | 26-07-2010 14:08 |
| Analizy, analizy, analizy... bez tego ani rusz ! ;) | Komarr | Kupony ze Statystykami | 1 | 09-10-2008 13:18 |