![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 16.02.2007
| Bukmacherzy - oszuści
U jednego z internetowych bukmacherów obstawiłem kupon AKO na dwa zdarzenia i został mi zaliczony jako przegrany. Sprawdziłem - okazało się że jedno zdarzenie, które bumacher wykazał jako przegrane było w rzeczywistości wygrane. Wysłałem do nich maila. Odpowiedziel tak: dziękujemy za kontakt - wynik został skorygowany. Żadnych wyjaśnień ani przeprosin. Po jakimś czasie kupon zaliczyli jako wygrany. Mam skany z tych dwóch kuponów jako dowód. Moim zdaniem jest to ewidentne oszustwo , ciekawe jak na dużą skale stosowane. Własciwe podważa to sens gry. Jesli ktoś spotkał się kiedyś z takim przypadkiem byłbym wdzięczny za podpowiedź co z tym zrobić.
|
| |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 715 |
To jest dział administracja. Napisz o tym w innym dziale
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Oszuści na forum | Martinho19 | Administracja | 5 | 15-10-2010 23:30 |
| oszuści gamebookers | just82 | Gamebookers | 10 | 07-07-2009 12:12 |
| BAH = oszuści 2 | krzysiek131 | Bet-at-home | 10 | 19-07-2008 13:20 |
| Uwaga, oszuści | Kolejorz1980r | Administracja | 89 | 22-04-2008 20:33 |
| JEB*** OSZUŚCI! | PodcinaczPL | Sportingbet | 7 | 04-09-2007 07:29 |