![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 31.08.2005 Skąd: Kraków
| propozycja
nie wiem jak wielu z posrod was gralo kiedykolwiek na liczbe bramek w meczach ja osobiscie grywam dosc czesto szczegolnie lige niemiecka, francuska, wloska oraz jak sie rozkreci to i hiszpanska moim zdaniem te ligi sa najbardziej przewidywalne choc wiadomo ze nie zawsze przegladnalem forum i nie znalazlem takiego tematu a moze by bylo warto takowy zalozyc
|
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z piekła
Reputacja: 7 |
z twojej wypowiedzi bartek83 wydaje mi sie ze chodzi ci o te typy under/over ?? tez mi tego brakuje, mozna by pomyslec nad tym. masz racje ze te typowanie w tych ligach jest dosc przewidywalne. mozna tez pograc progresja na DOKŁADNY wynik. ( z tym trudniej ale satysfakcja gwarantowana ) |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 29.08.2005 Skąd: Z daleka.....
|
Możesz zawsze założyc taki temat w "nasze kupony" i jako treśc napisz"tutaj możecie zamieszczac swoje typy związane tylko z ilością bramek" ......Bez sensu by było zak.ładac nowa kategorie "ILOŚĆ BRAMEK" jak takie cos można zamieszczać w "nasze kupony",takie jest tyko moje zdanie, może administrator ma inne zdanie....
|
| | |
| | #4 | |
| Dołączył: 31.08.2005 Skąd: Kraków
| Cytat:
| |
| | |
| | #5 | ||
| Forum VIP Dołączył: 05.05.2005 Skąd: Włocławek
| Cytat:
Cytat:
| ||