Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Fora Ogólnotematyczne > Administracja

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 31-08-2005, 18:41   #1

propozycja

nie wiem jak wielu z posrod was gralo kiedykolwiek na liczbe bramek w meczach ja osobiscie grywam dosc czesto szczegolnie lige niemiecka, francuska, wloska oraz jak sie rozkreci to i hiszpanska moim zdaniem te ligi sa najbardziej przewidywalne choc wiadomo ze nie zawsze przegladnalem forum i nie znalazlem takiego tematu a moze by bylo warto takowy zalozyc
bartek83 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31-08-2005, 18:46   #2
Forum VIP

Reputacja: 7
z twojej wypowiedzi bartek83 wydaje mi sie ze chodzi ci o te typy under/over ??
tez mi tego brakuje, mozna by pomyslec nad tym.
masz racje ze te typowanie w tych ligach jest dosc przewidywalne.
mozna tez pograc progresja na DOKŁADNY wynik. ( z tym trudniej ale satysfakcja gwarantowana )
szczpl jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31-08-2005, 18:48   #3

Możesz zawsze założyc taki temat w "nasze kupony" i jako treśc napisz"tutaj możecie zamieszczac swoje typy związane tylko z ilością bramek" ......Bez sensu by było zak.ładac nowa kategorie "ILOŚĆ BRAMEK" jak takie cos można zamieszczać w "nasze kupony",takie jest tyko moje zdanie, może administrator ma inne zdanie....
yoshimotsu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31-08-2005, 20:00   #4

Cytat:
Napisał szczpl

z twojej wypowiedzi bartek83 wydaje mi sie ze chodzi ci o te typy under/over ??
masz racje ze te typowanie w tych ligach jest dosc przewidywalne.
mozna tez pograc progresja na DOKŁADNY wynik. ( z tym trudniej ale satysfakcja gwarantowana )
tak chodzilo mi o typy under/over mozna by choc na probe i zobaczymy co z tego wyjdzie i czy bedzie zainteresowanie ze strony formuowiczow a co do dokladnych wynikow to ciezka sprawa ja jakos nie ma do tego szczescia ale jak najbardziej mozna probowac moze ktos bedzie mial szczescie
bartek83 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31-08-2005, 22:54   #5
Forum VIP

Cytat:
Napisał bartek83

nie wiem jak wielu z posrod was gralo kiedykolwiek na liczbe bramek w meczach ja osobiscie grywam dosc czesto szczegolnie lige niemiecka, francuska, wloska oraz jak sie rozkreci to i hiszpanska moim zdaniem te ligi sa najbardziej przewidywalne choc wiadomo ze nie zawsze przegladnalem forum i nie znalazlem takiego tematu a moze by bylo warto takowy zalozyc
forum sie roziwja..po zyjemy zobaczymy...

Cytat:
Napisał szczpl

A kto by to poźniej moderowal...dopiero powstał dział Siatkówka...MLB oraz piłka ręczna..rozwincie te tematy a pozniej myslcie o nastepnych rzeczach...
Popiol jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Fora Ogólnotematyczne > Administracja > propozycja

Odpowiedz