![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 28.02.2007 Skąd: z lodufki
Reputacja: 11 | Zmiejszenie skrzynki PW?
Otoz chyba w sobote albo niedziele zobaczylem ze moja skrzynka PW zostala pomniejszona ze 100 mozliwych do 50. Jak na SB pytalem to inni dalej mieli 100 maxa - no ale dzis znowu mam tylko 45 wiadomosci i mam 90% zapelniania, a wczesniej normlanie byla wieksza skrzynka. Wiec tu pytanie: czy skrzynki zostaly zmniejszone wszystkim czy tylko ja mam tak? ![]() edit: aha czyli ja mialem ten problem tylko, dziekuje i pozdrawiam Ostatnio edytowane przez jemjogurt ; 04-08-2008 o 16:34 |
| | |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 715 |
Naprawione...
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Pojemniejsze Skrzynki PW na Forum | Lucas | Administracja | 2 | 27-07-2011 16:01 |