![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Pytania, propozycje, niezgodności W tym temacie są wszystkie pytania, propozycje, niezgodności na temat konkursu. Zanim rozpoczniesz zabawę w konkursie, zadasz pytanie koniecznie przeczytaj >>> Regulamin Stanley Cup Playoffs <<<
__________________ Ostatnio edytowane przez Vader ; 07-04-2009 o 12:06 |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 18.02.2008 Skąd: Kamieniec
Reputacja: 12 |
czy trzeba miec depozyt by w razie czego dostac nagrode????
|
| |
| | #3 | |||
Reputacja: 864 | Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jedyne co zrobiłem to kopiuj wklej... Na prawdę przeczytajcie regulamin zanim zadacie pytanie
__________________ Ostatnio edytowane przez Vader ; 07-04-2009 o 12:05 | |||
| |
| | #4 |
| Dołączył: 27.01.2008 Skąd: Warszawa
Reputacja: 2 |
dzieki wam wielkie wreszcie cos z nhl
__________________ Ja pierrrrr |
| |
| | #5 | |
edit admin: Czym więcej osób się zarejestruje z linku konkursowego to tym większe szanse, że się zgodzi. Jeśli jest ktoś chętny do pomocy przy konkursie (liczeniu) to zapraszam na PW.
__________________ | |
| |
| | #6 |
| Dołączył: 05.02.2009 Skąd: WWa
Reputacja: 47 |
Witam To ja mam pytanie moze glupie ale nigdy nie bralem udzialu w konkursie z forum. 11. Tematy konkursowe będą zakładane przez moderatorów prowadzących konkurs przynajmniej na 1 dzień przed rozpoczęciem typowanych spotkań. Rozumiem ze typy bedziemy zamieszczac "jawnie" w watku do tego przeznaczonym?! pozdro |
| |
| | #7 | |
Tematy będą zakładane tak aby każdy mógł podać swoje typy wcześniej. Można zobaczyć jak to wyglądało w innym hokejowym konkursie >>> III edycja Hockey Cup <<< A bardzo podobnie wygląda to w konkursie NBA. >>> NBA All-Stars Game <<< Tam moderator zakłada temat, uczestnicy podają typy. Liczą sobie sami bilans. My będziemy ten bilans weryfikować i podawać "w miarę na bieżąco aktualne wyniki". Typy długoterminowe będą dodawane na sam koniec.
__________________ | |
| |
| | #8 |
| Dołączył: 03.11.2008 Skąd: Bytom
|
Pisze w regulaminie wyraźnie , ale jakoś muszę się o to spytac... Dlaczego nie można podawac typów z handi (spread)? |
| |
| | #9 |
| Dołączył: 03.12.2007 Skąd: Portsmouth
Reputacja: 87 |
Jakoś nie znalazłem tego w regulaminie Swój bilans każdy liczy za siebie,czy moderatorzy dzień w dzień to podliczają? |
| |
| | #10 |
13. Typujemy tylko spotkania playoffs w NHL z oferty bukmachera Betway, jeśli takiego zakładu w ofercie Betway nie ma bierzemy z oferty bukmachera Bet365. Opcje obstawiania: standardowy (1, X, 2); MoneyLine (1,2); podwójna szansa; under/over na mecz; pierwsza tercja-> (under/over; 1,x,2; 1,2). 10. Zawyżanie swoje bilansu lub zawyżanie kursów równa się z dyskwalifikacją uczestnika w zabawie. Jeśli masz problemy z liczeniem od tego jest kalkulator. Nie używamy przeglądarek do kursów, nie patrzymy (kopiujemy) kursów od kogoś. Sami patrzymy na kurs jaki jest aktualnie u bukmachera. Nie ma tłumaczenia! |
| |
| | #11 |
1. Konkurs organizowany jest na zasadzie rankingu. Każdego dnia rozgrywek zapisany uczestnik musi podać minimum jedno, a maksymalnie dwa zdarzenie (typy liczymy jako single, w przypadku dwóch typów muszą one zostać napisane w jednym poście- nie typujemy "na raty"). W przypadku nie podania w danym dniu typów. Uczestnik uzyskuje -100j w swoim bilansie tak jakby podał jeden typ chybiony. Uczestnik sam sobie liczy bilans i podaje go codziennie pod typami. |
| |
| | #12 | |
| Dołączył: 03.11.2008 Skąd: Bytom
| Cytat:
| |
| |
| | #13 |
A to juz nie do mnie pytanie Mimo to sadze ze nie ma zakladu dlatego iz kursy na Handi sa zbyt wysokie wzgledem prawdopodobienstwa trafienia... Teraz najwiecej zarobisz za remis, ktory jest duuuzo duuuzo trudniej wytypowac niz handi. Stad proporcje sa zachowane i nie bedzie za latwo... Takie moje zdanie, ale o szczegolu pytaj sie Vadera pozdrawiam. |
| |
| | #14 |
Reputacja: 864 |
Bilans już wyjaśniono. Każdy sobie sam liczy. Zgodnie z prawdą. My będziemy to weryfikowali. Liczymy także na podpowiedzi od userów w razie naruszeń... Co jakiś czas pojawi się tabela. Co do braku możliwości typowania handicapu. To dłuższa historia. W konkursie hokejowym było sporo z tym problemów. Ci którzy brali udział w konkursie być może pamiętają. Dla spokoju tej opcji celowo nie ma jako możliwości do typowania. Jest dużo innych. Zasady takie same są dla wszystkich więc każdy coś dla siebie znajdzie chyba Temat na 1 dzień już jest otwarty. Można typować. Powodzenia
__________________ |
| |
| | #15 |
| Dołączył: 12.07.2008 Skąd: Kielce
Reputacja: 143 |
Powinniśmy wprowadzić możliwość grania First Team to Score.
|
| |
| | #16 | |
Kilka uwag. Mam nadzieję, że uczestnicy czytają ten temat... Błędy jaki są w typowaniu: Nie ma tam wyliczonych handicapów ani kto strzeli pierwszy gola. Takie typy 0j Powodzenia w zabawie
__________________ | |
| |
| | #17 |
2. Każdemu zdarzeniowi przypisujemy płaską stawkę 100j. W przypadku poprawnego wytypowania liczymy do klasyfikacji czysty zysk, czyli np. podajemy spotkanie z kursem 1.60, wówczas zysk to 60j. W przypadku nietrafienia spotkania otrzymujemy -100j w klasyfikacji. Można typować jeden zakładu z tego samego meczu (jeden mecz= jeden typ). Ja mysle ze warto jeszcze raz pokazac ten punkt regulaminu zanim dzis zaczna sie sumowania "j". Napewno padnie o to pytanie a tutaj jest bardzo ladnie wyjasnione eg. "czysty zysk". pozdrawiam. |
| |
| | #18 |
| Dołączył: 14.09.2007
Reputacja: 19 |
Bezsens, ze nie mozna typowac handicapow skoro sa w ofercie Betway. To co teraz jak wczoraj wytypowalem jeden taki mecz(spread) i on nie wszedl to mam zamiast -100 j, policzyc sobie 0j? Dzisiaj tez wytypowalem dwa spready i co teraz?(zresta nie tylko ja) |
| |
| | #19 | |
| Moderator Dołączył: 10.10.2008
Reputacja: 1584 | Cytat:
__________________ | |
| |
| | #20 |
| Dołączył: 14.09.2007
Reputacja: 19 |
Moze nie do konca zaznajomilem sie z tym, jednak handicapy to sa bardzo popularne rodzaje zakladow i proponuje po prostu je wdrozyc do gry. Nie musisz byc uszczpliwy.
|
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Pytania, propozycje, niezgodności | kukla | Zimowe Zmagania z Tobet.com II | 233 | 07-06-2011 15:20 |
| Pytania/propozycje/niezgodności | Pokerzysta | Liga Pokerowa Pokerium | 116 | 22-04-2009 20:54 |
| Pytania/propozycje/niezgodności | nikifor | II Orange Ekstraklasa Bwin | 239 | 18-12-2008 20:45 |
| Pytania/propozycje/niezgodności | nikifor | Liga Pokerowa Pokerium | 137 | 26-09-2008 20:59 |
| Pytania, propozycje, niezgodności | dámián77 | Konkurs Hokejowy | 752 | 06-04-2007 11:17 |