![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #61 |
| Forum VIP Dołączył: 24.12.2005 Skąd: Hilcus
Reputacja: 173 |
stres: Ma więcej trafionych typów "za 2 pkt" dlatego jest wyżej od Ciebie. Pierwszym elementem jest ilość typowań, potem trafione wyniki za 2pkt, potem ewentualnie bilans o którym wspominasz. (Jeżeli się mylę to poprawcie mnie, ale wydaje mi się, że dobrze to rozumuje)
|
| |
| | #62 | |
| Dołączył: 12.10.2008 Skąd: suwalki
Reputacja: 1 | Cytat:
CZyli bramki powinny miec decydujacy wplyw. Nie ma zadnej mowy o wiekszej ilosci trafionych poprawnych wynikow. | |
| |
| | #63 |
| Dołączył: 18.02.2009 Skąd: stąd
|
czy ta kolejka była ostatnią ?
|
| |
| | #64 |
| Dołączył: 31.10.2009
Reputacja: 43 |
gdzie odbywa się ta liga typerów bo widze tutaj tylko wątek z nagrodami, regulamin oraz pytania a typów poszczególnych nie widze
|
| |
| | #65 | |
| Cytat:
bo to nie masz widzieć, tylko masz przeczytać pozdrawiam | |
| |
| | #66 |
| Ban Dołączył: 26.09.2007 Skąd: Jasełko
|
I jak to zwykle ostatnia kolejka to ktos kto ustala spotkania do typowania to podaje mniej spotkan niz zawsze!!!!!!!!!!W ostatniej edycji bylo to samo!!>caly czas po okolo 20 meczy do typowania na tydzien a w ostatniej kolejce okolo 10!! Wtedy tlumaczyliscie sie tym ze okres letni i nie ma co typowac.A teraz czym sie wytlumaczycie????? Faworyzujecie swoich pupilkow mniej meczy do typowania to i mniejsze szanse dla goniacych na dogonienie. Jaja sobie robicie kolejny raz????Ustalcie liczbe meczy do typowania i niech od 1 do ostatniej kolejki bedzie tyle samo a nie kiedy wam pasuje to podajecie ile wam pasuje spotkan.Zenada |
| |
| | #67 |
| Dołączył: 11.07.2006 Skąd: Kraków
Reputacja: 9 |
dokładnie miałem to samo pisać mi brakuje do pierwszej płatnej 20stki 13 punktów, to musiałbym chyba ustrzelić komplet i liczyć na potknięcia, ale litości, jak gramy fair, to fair, powinno być od początku do końca ilość spotkań zrównoważona
__________________ http://i51.tinypic.com/w7k9ir.jpg |
| |
| | #68 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 715 |
Ale konkurs nie trwa 1, 2 czy 3 kolejki a 13. Ogólnie to 230 spotkań było do typowania, wiec nie marudźcie teraz... devil13england wg umowy miałeś się nie wypowiadać na forum, chcesz bana?
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| |
| | #69 |
A ja nie widze powodu dla którego ma być mniej spotkań do typowania. Jeśli od początku było tych spotkań więcej, to dlaczego w ostatniej kolejce zabiera się niektórym szansę dołączenia do pierwszej 20? Ja raczej na to nie liczę, ale jest kilka osób, którym braknie 2-3 punktów przez to, ze jest mniej spotkań ja tego doświadczyłem w poprzedniej edycji a co do tego, że było 13 kolejek - ja się spostrzegłem po pierwszej, ze jest nowa edycja - zadnego postu nie było, że się zaczyna, dopiero jak ktoś zadał pytanie, to się zczailem
| |
| | #70 |
| Forum VIP Dołączył: 24.12.2005 Skąd: Hilcus
Reputacja: 173 |
Ja w ostatniej kolejce "spartoliłem" sprawe, bo nie typowałem kilku oczywistych spotkań niedzielnych i niestety spadłem na 27 miejsce... |
| |
| | #71 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005
Reputacja: 533 |
Panowie czy wy tylko potraficie narzekać ..... Zamiast cieszyć się że wogóle cokolwiek jest i jest zabawa to traktujecie to poważnie choćby od wygranej zależało wasze życie wrzućcie trochę na luz na tym życie się nie kończy będzie kolejna edycja kolejna szansa !
|
| |
| | #72 |
cieszyć się, heh, z czego? jak ma być zabawa, to owszem, bawmy się, ale na stałych zasadach od początku do końca
| |
| | #73 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005
Reputacja: 533 |
Gdyby Princes zależało to odemnie zostałbyś wykluczony z konkursu za obrazę organizatorów jest dobrze moim zdaniem było tyle kolejek że mogłeś udowodnić swoją wyższość pokazałeś tam a teraz próbujesz coś osiągnąć krytyką przemyśl lepiej postępowanie , Administracji nie zależy na tym aby zgarnąć te nagrody bo i poco. ? Hmm
|
| |
| | #74 | |
| Dołączył: 15.11.2009 Skąd: Huntington Beach
| Cytat:
No jasne Czlowieku ogarnij!!!!!!!!!!Jest konkurs caly czas jest to samo (czytaj ta sama ilosc meczy do typowania) az tu nagle ostatnia kolejka i ciach!!Ucieło!!!Wyskakuje 10. Pytam sie dla czego???Po co??? Trzeba bylo dac tak jak zawsze i nikt by tutaj nie narzekał. Ale oczyswiscie to Ci z góry mają racje Aha i jak by komus z waszych znajomych do pierwszej dziesiatki brakowalo 2-3 punkty to zawsze za dokladny wynik mozecie zmienic punktacje z 2 pkt na 4pkt (podpowiadam wam bo na to chyba jeszcze nie wpadliscie) Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych | |
| |
| | #75 | |
| Cytat:
poległem | |
| |
| | #76 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | TitoOrtiz... sam się ogarnij... Z ilu kont będziesz pisał teraz? TitoOrtiz? bourne22? devil13england? Zacznij jeszcze sam ze sobą pisać. Z takich mam największy ubaw... Admin już Ci pisał. Podobno miałeś nie pisać już na forum. Miałeś sobie dać spokój. Więc nie siej tutaj zamętu bo skończy się banem na wszystkie konta i po sprawie...
__________________ |
| |
| | #77 |
| Dołączył: 02.07.2007
|
Moim zdaniem rowniez ograniczenie liczby meczow w ostatniej kolejce jest nie fair. Nie bardzo rozumiem po co wprowadzane jest takie zagranie na sam koniec. Przeciez mozna bylo dac tyle meczy co i dotychczas i nikt nie mialby powodu by sugerowac jakies oszustwa itp. A tak wytworzyl sie niepotrzebnie balagan i administracja sama powoduje ze jest podejrzewana o jakies niecne uczynki. Wg mnie powinniscie dodac brakujace mecze albo chociaz wytlumaczyc dlaczego zrobiliscie tak a nie inaczej. Bo narazie to tylko czytam zeby nie narzekac. Pozdrawiam.
|
| |
| | #78 | |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 715 | Cytat:
Jako, że był wtorek wieczór, postanowiłem, aby rozegrać ostatnią kolejkę wg regulaminu, ale tylko w niedziele (każdy będzie mógł spokojnie przeanalizować i oddać typy). Adekwatna ilość do jednego dnia typowania to 10 spotkań... Więc chyba wszystko jasne... Koledze devil13england (TitoOrtiz) gratuluje głupoty. Masz mulikonto na forum, a także LT. Rzucasz się na lewo i prawo, a sam jesteś oszustem... Oszust czuje się oszukany... W tym momencie nawet 50 spotkań Ci nie pomoże w otrzymaniu nagrody... (zapoznaj się z regulaminem konkursu).
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com | |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| MŚ - pytania | Damianho91 | STS | 10 | 25-06-2010 12:23 |
| Pytania | Olo | IO Vancouver 2010 | 357 | 23-03-2010 20:35 |
| Pytania | Marcin-Odra | Liga Typerów Bet365 | 182 | 01-06-2009 22:17 |
| Pytania | Marcin-Odra | Liga Typerów EURO 2008 | 65 | 11-07-2008 22:22 |
| Pytania | Marcin-Odra | Liga Typerów | 128 | 07-09-2007 13:15 |