Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Giełda, Finanse i Forex

Odpowiedz
 
Udostępnij Narzędzia wątku
stare 17-02-2010, 15:57   #1
 
Avatar mariusz90z
 
Dołączył: 15.12.2006
Postów: 13
50 zł bez depozytu - plus500.pl

KLIKNIJ i zarejestruj się na www.plus500.pl/Promotions/Bonus.aspx

Jak uzyskać DARMOWY bonus 75 zł
1. Pobierz oprogramowanie handlowe plus500.pl KLIKNIJ TUTAJ
2. Kliknij „Gotówka”
3. Zostanie otworzone okno Nowe konto. Wprowadź szczegóły nowego konta i kliknij „Wyślij”.
4. Z menu rozwijanego u góry strony kliknij „Konto” -> „Potwierdź telefon”.
5. Wprowadź swoje dane osobowe i kliknij "Wyślij".
6. Wprowadź numer telefonu komórkowego BEZ kodu kraju i kliknij opcję „Wyślij do mnie SMS”.
7. Otrzymasz 3-cyfrowy kod w wiadomości SMS. Wprowadź go w polu „3-cyfrowy kod”.
8. 75 zł zostanie dodane do twojego konta i będziesz mógł rozpocząć handlowanie.
Wymagania bonusu:
1. Aby wypłacić darmowy bonus jest wymaganych 60 punktów TP (punktów handlowca).
2. Jeden bonus na gospodarstwo domowe/adres IP.
3. Bonus wygasa po 3 miesiącach.


Jak otrzymać bonus za pierwszą wpłatę
1. Pobierz oprogramowanie handlowe plus500.pl KLIKNIJ TUTAJ
2. Kliknij „Gotówka”.
3. Kliknij „Nowy użytkownik”.
4. Kliknij „Zarządzanie funduszami” w lewym dolnym rogu.
5. Wybierz metodę wpłaty.
6. Wprowadź kod bonusu (z tabeli poniżej) w polu wpłaty.
7. Kwota bonusu zostanie dodana do konta użytkownika po uzyskaniu wymaganej liczby punktów handlowca.

Ostatnio edytowane przez Baqu ; 17-02-2010 o 17:40
mariusz90z jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-02-2010, 07:34   #2
 
Avatar waldu2
 
Dołączył: 16.01.2007
Skąd: Szczecin
Postów: 700
Reputacja: 18
tyle ze za te 50zl nic kupic nie idzie <LOL> fajne promo nie ma co
waldu2 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-02-2010, 09:52   #3
 
Avatar fan_thc
 
Dołączył: 28.05.2008
Skąd: :)
Postów: 202
Reputacja: 6
Cytat:
Napisał waldu2 ->

tyle ze za te 50zl nic kupic nie idzie <LOL> fajne promo nie ma co
Coś Ci się pomyliło raczej. Platforma bardzo ciekawa...
fan_thc jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-02-2010, 11:57   #4
 
Dołączył: 02.01.2010
Postów: 128
A jak wygląda sprawa z obrotem i wypłatą?
__________________
Najlepsze, przeanalizowane typy sportowe.
Sprawdź sam jak zielono.
PostawTO! i zarabiaj.
gandixnl jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-02-2010, 11:59   #5
 
Avatar spike761
 
Dołączył: 01.03.2008
Skąd: Rzeszów
Postów: 283
Reputacja: 2
No bardzo ciekawe,

Ja dostalem w kc bo jestem w czechach i kupilem za 300kc USD/PLN wczoraj wieczorem a juz rano mialem 530 kc teraz dalej zainwestowalem i czekam na zyski,

Bonusa mozna latwo wyrobic mam juz 20 punktow a potrzeba 50 tylko aby wyplacic.

Minimalna wyplata 980kc a supprt jest polski i bardzo szybko odp.

Pozdrawiam,
spike761 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-02-2010, 15:10   #6
 
Avatar milanista7
 
Dołączył: 08.02.2006
Postów: 477
Reputacja: 25
spike, może wyjaśnisz jak kupiłeś te akcje bo wszystkie widze że są za drogie.
edit: dobra już mam ; p

Ostatnio edytowane przez milanista7 ; 18-02-2010 o 15:16
milanista7 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-02-2010, 16:36   #7
 
Dołączył: 23.02.2009
Postów: 11
Napiszcie jeżeli uda wam się wyrobić ten bonus i wypłacić, bo ta firma wydaje się być podejrzana, umowę mają po angielsku i wogóle nie wiadomo gdzie ona jest zarejestrowana, a jedyne opcje kontaktu to faks za granicą i email.
maciamaciek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-02-2010, 18:01   #8
 
Avatar milanista7
 
Dołączył: 08.02.2006
Postów: 477
Reputacja: 25
http://www.earnforex.com/forex-brokers/Plus500
W komentarzach same negatywne oceny, pozamykane konta itp.
Nie wygląda to ciekawie
milanista7 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-02-2010, 12:15   #9
 
Avatar Matander
 
Dołączył: 17.05.2007
Skąd: YelonkY
Postów: 8
Łączyliście się z tą stroną przez jakieś proxy czy coś ? Mi wyskakuje "The site is not available from Poland."
Matander jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-02-2010, 14:06   #10
Moderator
 
Avatar Mark
 
Dołączył: 09.02.2008
Postów: 932
Reputacja: 648
Finansowy pirat na łączach między Polską a Belize

Kolejna podejrzana firma łowi Polaków w internecie. Tym razem chodzi o zarejestrowany w Belize portal Plus 500, który obiecuje wysokie zyski. Jakie, i czy w ogóle są - nie wiadomo. Wiadomo jednak, że firma działa całkowicie na dziko, przez co zajęły się nią już polskie Komisja Nadzoru Finansowego i policja.


http://www.tvn24.pl/-1,1643946,0,1,f...wiadomosc.html

Ostatnio edytowane przez Baqu ; 19-02-2010 o 14:50
Mark jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-02-2010, 21:16   #11
 
Avatar harisek
 
Dołączył: 15.02.2010
Postów: 37
brawo!! brawo!!

jestem pod wrazeniem jak szybko zdemaskowaliscie intruza! czyli jest to podobna firma jak NETFOREX, WGI, INTERBROK itd. gratulacje! trzeba dodac ze zaczeli agresywna kampania reklamowa na wielu stronach internetowych i to na tych najczesciej odwiedzanych, pozdrawiam!
harisek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22-02-2010, 20:05   #12
 
Dołączył: 05.02.2009
Postów: 424
Reputacja: 11
Dzieki za info bo dziady pojawili sie na mojej ulubionej stronie www.legialive.pl:)
slukasz123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22-02-2010, 20:21   #13
 
Dołączył: 02.09.2009
Postów: 50
plus500.pl wpisane jest na czarnej liście KNF [Komisja Nadzoru Finansowego]
__________________
Edit by ADMIN
nexilus jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-02-2010, 16:59   #14
 
Dołączył: 11.11.2009
Postów: 63
Czy ktoś po założeniu konta w plus500 miał jakies problemy? Wygląda na to ze oszuści
Jankowski jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-02-2010, 17:34   #15
Moderator
 
Avatar Baqu
 
Dołączył: 17.10.2006
Skąd: Mindfields‎
Postów: 3,105
Reputacja: 713
Cytat:
Napisał Jankowski ->

Czy ktoś po założeniu konta w plus500 miał jakies problemy? Wygląda na to ze oszuści
po "reklamie" ( wystarczy przeczytać temat ) myślę, że nikt o zdrowych zmysłach tam konta nie będzie zakładał
__________________

There are only two people who can tell you the truth about yourself - an enemy who has lost his temper and a friend who loves you dearly.


Baqu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-02-2010, 17:43   #16
 
Dołączył: 11.11.2009
Postów: 63
Chodzi mi o to , że mam tam założone konto i teraz nie wiem czy moge spodziewac sie jakiś problemów z ich strony. Na tym koncie bym moze z 2 h aktywny nic nie kupowałem, nic nie wpłacał. Napisałem do nich emali z prośba o zamknięcie konta



było to w listopadzie, a o sprawie dowiedziałem się dzisiaj

Ostatnio edytowane przez Jankowski ; 26-02-2010 o 17:47
Jankowski jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27-02-2010, 18:04   #17
 
Dołączył: 27.02.2010
Postów: 1
ja jakos gram i wyplacam od 5miesiecy i nie ma problemu.A cenie anonimowosc
kebaz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-03-2010, 12:36   #18
 
Avatar camil
 
Dołączył: 08.04.2009
Postów: 5
w TVN24 mówili że to PIRAMIDA FINANSOWA (jak ktoś nie wie co to odsyłam do google; np. Piramida Madoffa). A jest zarejestrowana w państwie zwanym Belize(Ameryka Środkowa, kolo Meksyku i Gwatemali). To mówi chyba samo przez się
camil jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-03-2010, 22:44   #19
 
Avatar Arbiter_Erhan
 
Dołączył: 10.08.2008
Skąd: ( Repubblika ta' Malta ) - La Valletta
Postów: 966
Reputacja: 29
Cytat:
Napisał kebaz ->

ja jakos gram i wyplacam od 5miesiecy i nie ma problemu.A cenie anonimowosc
Tak, dzieki za info i jestes zajebiscie wiarygodny.
__________________
"Jak krzyżacy ,nawet Chiny nie mają takiej armii jak Polska, jakby zamiast żołdu dawali 200 free spinów to Polska armia liczyłaby z 15mln ludz"
Arbiter_Erhan jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-03-2010, 13:41   #20
 
Dołączył: 27.09.2007
Postów: 31
trochę info http://www.forum.traderteam.pl/viewt...hp?p=2839#2839 + na TVN CNBC gadali, że to wielka ściema i lepiej nie wpłacać kasy.

Jest wiele alternatyw na polskim rynku, więc po co ryzykować.
erybnik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Giełda, Finanse i Forex > 50 zł bez depozytu - plus500.pl

Odpowiedz


Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni Post
65$ bez depozytu sotomajor Promocje w Kasynach 14 28-06-2009 14:31
10$ No Bez Depozytu radek03 Bonusy i Promocje u Bukmacherów 78 16-06-2008 18:07
10 bez depozytu Tomixx Promocje w Kasynach 1 03-02-2008 13:53
Bez depozytu wredny11 Promocje Pokerowe 1 10-01-2008 00:25



Najpopularniejsze Internetowe Firmy Bukmacherskie:



Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5, Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.